08Απριλίου2020

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 17:05 Γράφτηκε από: 

“Tρεις μπάντες σε μία” live στο Ίλιον Plus

Τρεις μπάντες με τους ίδιους μουσικούς, οι Illegal Operation,Μανώλης Αγγελάκης και τα Θηρία και οι Appalachian Cobra Worshipers, ανεβαίνουν την Παρασκευή 15 Απριλίου στη σκηνή του Ίλιον Plus.

Δελτίο Τύπου

ILLEGAL OPERATION

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΗΡΙΑ

APPALACHIAN COBRA WORSHIPERS

LIVE στο ΙΛΙΟΝ plus 15/4/16

Η ιδέα ρίχτηκε στο τραπέζι, “Αφού έχουμε τρεις μπάντες και είμαστε οι ίδιοι μουσικοί, δεν τις παρουσιάζουμε και τις τρεις σε ένα live να τελειώνουμε;” Ε, λοιπόν θα γίνει!! 

“Illegal Operation”, “Appalachian Cobra Worshipers” και “Μανώλης Αγγελάκης και τα Θηρία” καταφθάνουν στο ΙΛΙΟΝ plus στις 15 Απριλίου 2016 για ένα πολυηχητικό, φαντασμαγορικό, εκθαμβωτικό και καθηλωτικό σετ που θα αποτελείται από τρία 45λεπτα. 

Οι “Appalachian Cobra Worshipers” διασκευάζουν και φτιάχνουν λάσπη με το αμμοχάλικο των Blues, Country, Gospel ήχων που ξεκινάνε απ τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι και σήμερα.

Αφού γίνει το καλούπωμα και μπουν τα θεμέλια αρχίζει το χτίσιμο, εκεί έρχεται ο “Μανώλης Αγγελάκης και τα θηρία” με στιβαρές ελληνόφωνες πέτρες, σφυρηλατημένες στις αγορές της Αλεξάνδρειας, στα σοκάκια της Καππαδοκίας και στα σπίτια- χαρτόκουτα των αστέγων της Αθήνας.

Το παραμύθι τελειώνει με τον κακό λύκο, τους “Illegal Operation” που και αυτή την φορά θα φυσήξουν τον boogie roots - garage blues ανεμοστρόβιλο και τα τρία γουρουνάκια θα τρέχουν.. και θα τρέχουν.. και θα τρέχουν.

Είναι ευκαιρία λοιπόν να περάσετε μια βόλτα από το ΙΛΙΟΝ plus και να νιώσετε τις εκφάνσεις των blues απ’ την καλή, την κακή και την ανάποδη.

https://www.facebook.com/IllegalOperationBand

https://www.facebook.com/AppalachianCobraWorshipers

ΙΛΙΟΝ plus: Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17 

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 7 ευρώ

Τηλ. 2108824383, 6983600510E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter