18Απριλίου2024

Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 19:36 Γράφτηκε από: 

MANI DEUM, JANE DOE και LOWER CUT live στο Ρομάντσο

Mani Deum, οι Jane Doe και οι Lower Cut εμφανίζονται το Σάββατο 9 Απριλίου στο Ρομάντσο.

Δελτίο Τύπου

Οι JANE DOE με τους MANI DEUM και τους LΟWER CUT

στο “ΡΟΜΑΝΤΣΟ”

Σάββατο, 9 Απριλίου

Η «too dark to be indie» μελωδία των Mani Deum συναντά το post alternative ύφος των Jane Doe, που με τη σειρά του σμίγει με τον ονειρικό rock ήχο των Lower Cut. 

Τρία από τα πιο ιδιαίτερα σχήματα της σύγχρονης ελληνικής αγγλόφωνης μουσικής σκηνής επισκέπτονται τo Ρομάντσο για να δώσουν μια διαφορετική συναυλία. Η συνάντηση τους θα επαναληφθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, 16 Απριλίου στη σκηνή του Eightball.

“ΡΟΜΑΝΤΣΟ”

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

Τηλ. +30. 2167003325

Τιμή εισιτηρίου: 6€

Ώρα Έναρξης: 21:30

Βιογραφικό Jane Doe

Οι Jane Doe είναι ένα indie/alternative rock συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2007 και αποτελείται τους: Stratos Doe – τύμπανα, Dionisis Doe – Ηλεκτρικό μπάσο, Anastasis Doe – Κιθάρες, Antonis Doe – Κιθάρες, Moss Doe – Λέξεις, Nik Doe – Ηχοληψία, John Doe – visuals.

Με ένα μεγάλο οπλοστάσιο δυνατών τραγουδιών και ένα εντυπωσιακό live act που συμπληρώνεται από visuals που προβάλλονται στη σκηνή, οι Jane Doe αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της αγγλόφωνης σκηνής της χώρας.

Βασίζονται σε μια πληθώρα δικών τους τραγουδιών που έχουν παρουσιαστεί στις τέσσερις δισκογραφικές τους δουλειές. Ο ιδιαίτερος ήχος τους και η δύναμη που εκφράζουν επί σκηνής είναι ίσως μία από τις καλύτερες εναλλακτικές προτάσεις στη μουσική αυτή τη στιγμή και προσκαλεί σε ένα οπτικοακουστικό ταξίδι που ισορροπεί στα όρια και πολλές φορές τα γκρεμίζει πάντα, όμως, με γνώμονα τη διατήρηση του αυθεντικού τους ύφους, που πηγάζει από την καρδιά της μπάντας και δεν αποτελεί κάποιο προϊόν ή μια κοινότυπη κόπια των αγαπημένων τους ακουσμάτων.

Αυτή τη περίοδο ολοκληρώνουν το EP “B612 revisited”, στο οποίο διασκευάζουν καθολικά δικά τους παλιότερα τραγούδια.

www.janedoeband.net

www.facebook.com/TheJaneDoeBand

www.janedoe.bandcamp.com

www.youtube.com/channel/UCef-eSTx_i0bux_4wn00zEA

Βιογραφικό Mani Deum

Οι Mani Deum ξεκίνησαν στα τέλη του 2005 και από τότε παίζουν αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν infected folk ‘n’ roll. Έχουν κυκλοφορήσει το Five Infected Blessings EP το 2009, το Music for Your Local Church… or Your Local Brothel το 2011 και πρόσφατα κυκλοφόρησε ο νέος τους δίσκος When Beauty Ends.

https://manideum.bandcamp.com/album/when-beauty-ends

https://soundcloud.com/mani-deum/sets/when-beauty-ends-radio-tracks

https://www.facebook.com/mani.deum?fref=ts

Βιογραφικό Lower Cut

Οι Lower Cut είναι ένα άκρως δραστήριο συναυλιακά συγκρότημα που έχει εμφανιστεί σε πολλά από τα live stages της Αθήνας. Η μουσική τους κινείται στον ευρύτερο χώρο του alternative, με σαφείς προεκτάσεις στην dream rock/shoegaze/post σκηνή. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Off my Head” τον Οκτώβριο του 2014 στην Puzzlemusik. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν την επόμενη δισκογραφική δουλειά τους σε παραγωγή του Αλέξη Μπόλπαση.

Τους Lower Cut αποτελούν οι: Ειρήνη Αργύρη (φωνή), Βαγγέλης Σταυρουλάκης (κιθάρα), Αλέξανδρος Δαρμής (πλήκτρα, samples, programming), Γιάννης Ευθυμίου (μπάσο, πλήκτρα, programming) και Βασίλης Μπάλδος (ντραμς).

www.facebook.com/LwrCt

www.youtube.com/user/LwrCt



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read


Newsletter