27Ιανουαρίου2020

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 11:36 Γράφτηκε από: 

Συγκέντρωση ειδών άμεσης ανάγκης για τους Πρόσφυγες στις συναυλίες των PURPLE DINO / CELLAR DOGS / FUEL EATER

Σε συγκέντρωση ειδών άμεσης ανάγκης για τους Πρόσφυγες καλούν το κοινό οι Purple Dino, Cellar Dogs και Fuel Eater, ενόψει των συναυλιών τους σε Λάρισα, Αθήνα, Πάτρα και Κόρινθο.

Δελτίο Τύπου

Αναγνωρίζοντας την παρούσα κατάσταση που εκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα και μετά από κοινή απόφαση των τριών μπαντών, θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τον κόσμο που θα έρθει στα live της Λάρισας, Αθήνας, Πάτρας και Κορίνθου να φέρει οποιοδήποτε από τα παρακάτω είδη άμεσης ανάγκης για του πρόσφυγες που θα παραδοθούν στο λιμάνι του Πειραιά.

ΕΙΔΗ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ:

- ΟΡΟΥΣ

- ΦΛΕΥΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ

- ΓΑΝΤΙΑ/ΜΑΣΚΕΣ

- SPREGAL, BENZYL BENZOATE (ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΑ)

- ANTIBIOTIKA, ΚΥΡΙΩΣ AMOXILL 500mm, 1gt, ΚΑΙ ΣΥΡΟΠΙ

- ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ ADALAT ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ

- ΚΡΕΜΕΣ FUSICORT

- IMMODIUM

- ΑΝΤΙΣΤΑΜΙΝΙΚΑ ZIRTEK, XOZAL

- ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ

- ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ MEDROL

ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ:

- ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ

- ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ

- ΚΑΛΤΣΕΣ/ΕΣΩΡΟΥΧΑ

- ΖΑΚΕΤΕΣ/ΚΑΣΚΟΛ

Μετά από κάθε live, οι μπάντες θα συλλέγουν τα αντικείμενα με απώτερο σκοπό να κατέβουν όλα στην Αθήνα στις 7 Μαρτίου. Για τυχόν χρηματικές δωρεές προτείνουμε να απευθυνθείτε κατευθείαν στην ομάδα ή ΜΚΟ που θέλετε να δωρίσετε χρήματα.

Τα live θα λειτουργήσουν και ως εστίες περισυλλογής των παραπάνω, ασχέτως από το εάν παρευρεθεί κάποιος στη συναυλία ή όχι.

Tell your friends!E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter