30Οκτωβρίου2020

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 18:31 Γράφτηκε από: 

HONEYBADGER / MY OBLIVION / ALCOHOL στο Six D.O.G.S

Οι Honeybadger, My Oblivion και Alcohol μοιράζονται την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου τη σκηνή του Six D.O.G.S.

Δελτίο Τύπου

Honeybadger + My Oblivion Live

w/ Alcohol

Six Dogs

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 21:00

Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Honeybadger πρωτοβρέθηκαν μαζί το Νοέμβρη του 2014. Άλλοι γνωστοί και άλλοι φίλοι μουσικά και κοινωνικά, μπήκαν τζαμάροντας στο studio κουβαλώντας μαζί τους τις παιδικές τους ασθένειες.

Το grunge του Seattle, το stoner, τα 70’s, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, το σύγχρονο indie και το garage. Εκεί γεννήθηκε το δικό τους κράμα που έντυσαν με στίχο βγαλμένο από την αρρώστια της ρουτίνας, την ανάποδη ψυχολογία της ζωής, την ανυπακοή. Η απάντηση είναι μία. Rock n roll!

Members:

Dimitris Vardoulakis - Guitars, Lead Vocals

Dimitris Giannakopoulos - Lead Guitar, Vocals

Dimitris Yannopoulos - Bass Guitar - Vocals

Vagg Oikonomou - Drums, Percussions

https://www.facebook.com/HoneybadgerTheBand

Οι My Oblivion δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο του 2014 στην Αθήνα και κινούνται στο χώρο της εναλλακτικής αγγλόφωνης σκηνής.

Μελωδίες που εναλλάσσονται με δυνατά κιθαριστικά ξεσπάσματα, σε συνδυασμό με ηλεκτρονικούς και ψυχεδελικούς ήχους, συνθέτουν το χαρακτηριστικό τους ύφος.

www.facebook.com/myoblivion.theband

www.myoblivion.gr/

www.soundcloud.com/my-oblivion

Οι AlcohoL δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2014 μέσα από την ανάγκη να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, αισθητικά κινούμενοι ανάμεσα στα πλαίσια του ακραίου μεταμοντερνισμού και του θορυβώδους ντανταϊσμού.

Θορυβώδη και μελωδικά κιθαριστικά μέρη, πρωτόγονα ντραμς και ρυθμικο-μελωδικές μπασογραμμές συνοδεύουν από κοινού, λυρικά και μη λυρικά φωνητικά που τραγουδούν για το τώρα, το χθες και τα γύρω μας, την λύπη και την χαρά μας, τον έρωτα και την απουσία του.

“Η μουσική είναι το συναίσθημα μας. Η μουσική είναι ο τρόπος έκφρασης και σκέψης για εμάς. Η μουσική είναι ο τρόπος ζωής μας και το αντικαταθλιπτικό μας. Είμαστε οι Alcohol.”

https://www.facebook.com/Alcohol40oz

https://www.youtube.com/watch?v=HjeKqwBYWw8

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Mtv Εν Λευκώ avopolis ελculture popaganda

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι

Αθήνα

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr/E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter