15Ιανουαρίου2021

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 10:56 Γράφτηκε από: 

Ο PHIL ANSELMO χαιρετάει ναζιστικά, φωνάζει “white power” και τελειώνει δια παντός

Υπήρξαν (και ακόμα υπάρχουν) διάφορες αφορμές κατά το παρελθόν με τις οποίες θα μπορούσε να συνδέσει κανείς τον Phil Anselmo ή τους Pantera με την “υπερηφάνεια της λευκής φυλής” (λογύδρια του Anselmo σε συναυλίες, σημαία του αμερικανικού νότου κ.ά.), αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα.

Ο ίδιος ο Anselmo φρόντιζε όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκει πάντα δικαιολογίες για την “προτίμησή” του προς τη “λευκή φυλή”, όπως άλλωστε προσπαθεί να δικαιολογήσει και τη στάση του στο παρακάτω πολύ πρόσφατο βίντεο, με σχόλιο που έχει αναρτήσει ως Housecore Records και με το οποίο, πραγματικά, γελάει όλος ο κόσμος (ή έστω όσοι και όσες έχουν έστω ένα γραμμάριο μυαλό).

Ένα και ένα, κάνουν δύο. Όταν ένας “άνθρωπος” χαιρετάει ναζιστικά και φωνάζει με όλο του το μένος “white power”, κάπου εδώ, τουλάχιστον για τον υπογράφοντα, τελειώνει κιόλας σαν καλλιτέχνης και σαν οτιδήποτε άλλο θέλει να πλασάρεται. Καληνύχτα Anselmo και δεν σε ευχαριστούμε και καθόλου.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter