04Ιουλίου2020

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 16:03 Γράφτηκε από: 

Νέο τραγούδι των PLANET OF ZEUS από την ταινία “The Republic”

Το καινούριο τους τραγούδι με τίτλο “Sworn to Anenge”, μέσα από την ταινία “The Republic” του Δημήτρη Τζέτζα, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Planet of Zeus.

Δελτίο Τύπου

Από σήμερα κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι των Planet of Zeus “Sworn to Avenge”.

Το “Sworn to Avenge” γράφτηκε ειδικά για την καινούργια ταινία του Δημήτρη Τζέτζα “The Republic” που παίζεται ήδη στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή Village.

Ο Δημήτρης Τζέτζας υπογράφει τα τελευταία χρόνια όλα τα videoclip των Planet of Zeus, όπως και αυτό που περιέχει σκηνές από την ταινία, στην οποία παίζει και ο Μπάμπης Παπανικολάου, τραγουδιστής των Planet of Zeus.

To “The Republic” είναι η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του Δημήτρη Τζέτζα και πρόκειται μια ιστορία εκδίκησης. Η διαφθορά, η εκμετάλλευση, η απληστία, τα ψέματα, η αδικία και η οργή είναι τα στοιχεία που επικρατούν στην ταινία, σκιαγραφώντας έτσι μία graphic novel πραγματικότητα, όχι και τόσο μακριά από την σημερινή.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter