08Ιουλίου2020

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 15:19 Γράφτηκε από: 

“AN EVENING FOR THE SOUND ENGINEER” στο An Club

Προς τιμήν του in house ηχολήπτη του An, οι Potergeist, Universe217, Yellow Devil Sauce, SuperPuma και όχι μόνο, μοιράζονται την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου τη σκηνή του ιστορικού club των Εξαρχείων.

Δελτίο Τύπου

The bands present:

“An Evening For The Sound Engineer”

Featuring: Potergeist, Universe217, Yellow Devil Sauce, SuperPuma + guests

Live στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Πόρτες: 20:00 - Έναρξη: 20:30 - Είσοδος: 6 ευρώ

Δεκαπέντε χρόνια δεν είναι λίγα, ειδικά όταν αυτά εκτυλίσσονται σε έναν χώρο που αποτελεί τον συναυλιακό πυρήνα της Αθήνας, το ιστορικό υπόγειο του An Club. Εκεί, ένας άνθρωπος, έχοντας μπροστά του ποτενσιόμετρα, καλώδια, μικρόφωνα και αστειρευτή  υπομονή, έγραψε τη δική του, ιδιαίτερη και διόλου ασήμαντη ιστορία, συμπορευόμενος με την underground εναλλακτική σκηνή της Αθήνας και όχι μόνο.

Προς τιμήν αυτού του εκλεκτού συνεργάτη, που κλείνει μια δεκαπενταετία ως in house ηχολήπτης του An Club, τέσσερις μπάντες, καθόλου άγνωστες μεταξύ τους, θα βρεθούν και πάλι μαζί  στη σκηνή, σε μια ιδιαίτερη γιορτή, μια προτροπή για party, άλλα και συνάμα μια φορτισμένη συναισθηματικά βράδια για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι southern metallers Potergeist, όντας ιδιαίτερα δραστήριοι μετά την κυκλοφορία του τέταρτου σε σειρά full length album τους “Crocodile Tears”, οι Universe217, μετά από το σύντομο συναυλιακό διάλειμμα που ακολούθησε το EP “Ease” (Van Records) και λίγο καιρό πριν τη κυκλοφορία του διαδόχου του, το πάντα εκρηκτικό τρίο των Yellow Devil Sauce, που αποτελεί μια σταθερή αξία για τη σκηνή, αλλά και το rock πείραμα των αεικίνητων SuperPuma, θα αποτελέσουν μόνο μερικά από τα συστατικά μιας βραδιάς που κανείς δεν αξίζει να χάσει.

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, γιορτάζουμε σαν μια μεγάλη παρέα, στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια). Να είστε όλοι εκεί.

***

LINKS:

• Event page: www.facebook.com/events/166791790333037

www.facebook.com/potergeist

www.facebook.com/universe217

www.facebook.com/Yellow-Devil-Sauce-157785804359718

www.facebook.com/SuperPuma-150117291690212

www.anclub.gr

www.facebook.com/AnClubofficial

Supported by: Filthy Fabric (www.facebook.com/filthyfabric)

***E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter