Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 10:57 Γράφτηκε από: 

Οι MOTHER OF MILLIONS και οι SIXFORNINE ανοίγουν τη συναυλία των LEPROUS στο An Club

Ανακοινώθηκαν τα opening acts για τη συναυλία των Leprous τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στο An Club και πρόκειται για τους Mother of Millions και τους SixForNine.

Δελτίο Τύπου

Τη συναυλία των Νορβηγών prog metallers LEPROUS στην Αθήνα θα ανοίξουν δύο σχήματα που έχουν καταστήσει πολύ έντονη την παρουσία τους στα εγχώρια μουσικά δρώμενα το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος γίνεται για τους MOTHER OF MILLIONS και SIXFORNINE.

Οι Αθηναίοι prog metallers MOTHER OF MILLIONS, έχουν εντυπωσιάσει κοινό και τύπο την τελευταία χρονιά, χάρη στην σταθερά ανοδική πορεία τους, που πηγάζει ως επί τω πλείστον από τις διαρκείς καλλιτεχνικές αναζητήσεις τους και τις άκρως ποιοτικές ζωντανές τους εμφανίσεις, βασισμένες κατά μεγάλο μέρος στο οπτικό κομμάτι.

Έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των συναυλιών για τη προώθηση του ντεμπούτο full length album τους “Human” σε Αθήνα και επαρχία, καταφέρνοντας να εμφανιστούν μάλιστα σε πολλές από αυτές, στο πλευρό ονομάτων όπως οι sleepmakeswaves και Septic Flesh, οι MOTHER OF MILLIONS διανύουν περίοδο σύνθεσης νέου υλικού, κάποιο από το οποίο σίγουρα θα ακούσουμε και στο live της 21ης Σεπτεμβρίου.

Το prog/ alternative metal σχήμα των –επίσης Αθηναίων- SIXFORNINE, από την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτο full length album τους και μετά, παρουσιάζουν μια διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα, που τους φέρνει κάθε τόσο στη σκηνή, δίπλα σε ονόματα όπως οι Spiritual Beggars, Monster Magnet, Fates Warning κ.α..

Στο ρόλο του τραγουδιστή εδώ, συναντάμε τον Fotis Benardo, γνωστό από τη θητεία του ως drummer των Septic Flesh και Nightrage, στο πρόσφατο παρελθόν. Οι ζωντανές εμφανίσεις του κουαρτέτο από την Αθήνα είναι καυτές και θυελώδεις, γεγονός το οποίο καταδεικνύεται και από τον εγχώριο τύπο, ο οποίος παραμιλά μετά από κάθε τέτοια. Οι SIXFORNINE επί σκηνής, αποτελούν δίχως άλλο, μία εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία μπορείτε να βρείτε στο σχετικό event page στο facebook: www.facebook.com/events/1397912453872149E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read