18Απριλίου2024

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 10:35 Γράφτηκε από: 

Οι FUNDRACAR και οι LES SKARTOI στη συναυλία του MANU CHAO στο ROCKWAVE FESTIVAL

Οι Baildsa, Fundracar και Les Skartoi θα είναι τα opening acts των Manu Chao La Ventura την Τρίτη 21 Ιουλίου στο TerraVibe Park, στο πλαίσιο του επετειακού Rockwave Festival.

Δελτίο Τύπου

Fundracar και οι Les SkartOI θα εμφανιστούν την Τρίτη 21 Ιουλίου στο TerraVibe μαζί με τους Μanu Chao La Ventura και τους Baildsa.

FUNDRACAR

Ο ρυθμός τους, ένα ψυχoτρόπο χαρμάνι “μαύρης μουσικής κουλτούρας” (psychoreggaepunkstep) και διεστραμμένης εκστατικότητας, διαμορφώνει ένα καθαρόαιμο μουσικό χαρακτήρα που, σε συνδυασμό με πόνο βγαλμένο από το δρόμο, σου αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του.

Οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν πλέον αλησμόνητα πάρτυ για χορό με αξέχαστα surprise στιγμιότυπα. Get DREADY to trip your mind and soul…

Το νέο digital EP των FUNDRACAR, σε συνεργασία με τον Εισβολέας/Eisvoleas είναι έτοιμο για ακρόαση από όλους εσάς και θα διατίθεται όπως πάντα δωρεάν από την ιστοσελίδα μας www.fundracar.com

Τα κομμάτια αποτελούν προπομπό του ολοκληρωμένου album L.U.X., για το οποίο τα recordings συνεχίζονται εντατικά και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015… Ελπίζουμε να γουστάρετε όπως κι εμείς.

FUNDRACAR feat ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ - L.U.X.

Love. Until. Xtermination

Το debut album “Πλακώσου” καθώς και όλες οι μουσικές των FUNDRACAR είναι διαθέσιμες για download εδώ: http://www.fundracar.com/

LES SKARTOI

Οι Les SkartOi! είναι μια μουσική 9μελή μπάντα, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2003 στο Αίγιο Αχαΐας και από τότε καταπιάνεται με τους ρυθμούς της Jamaica δημιουργώντας ένα εκρηκτικό ρεπερτόριο, ska, reggae, rocksteady ήχων.

Το όνομα τους προήλθε από ένα παρεΐστικο αστείο και η σημασία του στα Ελληνικά είναι προφανώς… ΣΚΑΡΤΟΙ.

Με Αγγλόφωνο κοινωνικό στίχο και σεβασμό στην αισθητική της Τζαμαϊκανής κουλτούρας, παράγουν και προβάλουν τη μουσική τους μακριά από εκπτώσεις σε ποιότητα, βάζοντας πάντα την δική τους πινελιά στο κλασικό πλέον ηχόχρωμα της Jamaica.

Το 2004 ηχογραφούν το πρώτο τους demo, με 2 δικά τους κομμάτια και 3 διασκευές, ενώ το 2009 προχωρούν στην έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου album 14 κομματιών, με τίτλο “Ska Radio” και mastering παραγωγό τον Ted Jenssen των θρυλικών “Sterling Studios”.

Έχοντας έναν πολύ μεγάλο αριθμό live εμφανίσεων στο ενεργητικό τους διασχίζοντας πολλές φορές όλη την Ελλάδα και παρασύροντας το κοινό τους σε απολαυστικές μουσικές περιηγήσεις ξέφρενων ρυθμών, κατάφεραν να καταξιωθούν για μια δεκαετία και πλέον, στο Ελληνικό μουσικό στερέωμα αλλά και την Ευρωπαϊκή Reggae-Ska-Rocksteady δισκογραφία, λαμβάνοντας πολύ θετικές κριτικές από τον εγχώριο αλλά και τον Ευρωπαϊκό μουσικό τύπο.

Είχαν την τύχη να συνεργαστούν με πολύ αξιόλογους μουσικούς και να μοιραστούν την σκηνή, με κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος όπως: Bad Manners, Aggrolites, Mr.Symarip, Toasters, Firewater, Tonino Carotone, αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως: Locomondo, Maraveyas Ilegal, Skaribas, Deus ex machina,…

Αυτή τη στιγμή θα τους βρείτε στο Studio, δουλεύοντας πυρετωδώς και ηχογραφώντας τον νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες, αποτελούμενος από Reggae-Ska-Rocksteady συνθέσεις, με σαφής Soul/Funk και Dub επιρροές.

Facebook page: https://www.facebook.com/pages/Les-SkartOi/218707501509501

LINE UP

MANU CHAO LA VENTURA

BAILDSA

FUNDRACAR

LES SKARTOI

Τιμές Εισιτηρίων

Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18€

Ταμείο: 19€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη

Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5

Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ (σε όλη την Ελλάδα)

Καταστήματα ΟΤΕ (σε όλη την Ελλάδα)

Online Purchases ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@didimusic.gr

Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)

* Ακούστε την Playlist που ετοίμασε το i-JUKEBOX.gr για τη συναυλία του Manu Chao στο Rockwave Festival. 



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Το full line-up των ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Από τις 25 Ιουνίου έως την 1η Αυγούστου, τα Rockwave Nights στήνουν μια μοναδική γιορτή στο Θέατρο Λυκαβηττού, με 13 συναυλίες και φόντο τους ανοιχτούς ορίζοντες.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι RAINING PLEASURE στα ROCKWAVE NIGHTS στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Έχοντας έρθει η στιγμή να ξαναπιάσουν το νήμα από εκεί που το άφησαν πριν από 14 χρόνια, οι Raining Pleasure γιορτάζουν το reunion τους την Παρασκευή 28 Ιουνίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Η IMANY στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Η Imany ανεβαίνει την Τρίτη 16 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού με το “Voodoo Cello”, έναν συγκλονιστικό διάλογο ανάμεσα στη δική της μοναδική φωνή και οκτώ τσελίστες.

  • Οι PLACEBO στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Έχοντας χτίσει μια 25ετή σχέση λατρείας με το ελληνικό κοινό, οι Placebo επιστρέφουν την Πέμπτη 1 Αυγούστου στο Θέατρο του Λυκαβηττού στο πλαίσιο των Rockwave Nights.


Newsletter