25Απριλίου2024

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 17:10 Γράφτηκε από: 

Οι 3FOLD PAIN με τους DISCONNECTED και τους 7-ODDS στο Six D.O.G.S

Τρία συγκροτήματα μοιράζονται την Παρασκευή 17 Ιουλίου τη σκηνή του Six D.O.G.S και πρόκειται για τους 3Fold Pain, τους Disconnected και τους 7-Odds.

Δελτίο Τύπου

Οι Αθηναίοι Alternative Metallers 3Fold Pain μετά την live εμφάνισή τους στην Άρτα στο “Rockin Arta Fest 2015” μαζί με Gus G, HERITAGE, SiXforNinE, Hypnotic Nausea και λίγο πριν την εμφάνισή τους στο “Mono Metal Open Air Fest 2015” στο Αίγιο, κάνουν στάση στην Αθήνα την Παρασκευή 17 Ιουλίου, όπου συναντούν στην σκηνή του six d.o.g.s τους Disconnected και τους 7odds σε ένα triple bill που έρχεται να διακόψει για τα καλά την καλοκαιρινή αστική ραστώνη.

*** 3Fold Pain

Οι 3Fold Pain δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2010 στην Αθήνα. Είναι ένα alternative / metal group με μοντέρνα ηχητική προσέγγιση και έντονες επιρροές από τον σύγχρονο Αμερικάνικο ήχο.

Στο διάστημα της ύπαρξής τους έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό. Μετράνε δύο περιοδείες στην Ελλάδα και μία στην Ιταλία, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Ava Inferi του Rune Eriksen (Mayhem, Aura Noir, etc.) αλλά και οι Nouvelle Vague και Thievery Corporation στο River Party του 2012 στην Καστοριά.

Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο “Don’t Trust Them”, το οποίο έλαβε εξαιρετική αποδοχή από το κοινό. Το 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο promo album τους σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων καθώς και το πρώτο επίσημο video clip τους για το κομμάτι “Don’t Trust Them”.

Επιπλέον, τον Φεβρουάριο του 2011 κυκλοφόρησε από την “Lighten the Underground Records” ένα 7’’ βινύλιο που περιείχε 2 κομμάτια από το ΕΡ τους. Το 2013 οι 3Fold Pain υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με την αμερικανική εταιρεία “Turkey Vulture Records” για την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου άλμπουμ τους και την παγκόσμια διάθεση του μέσω της Turkey Vulture Records/Bungalo Records/Universal Music Group Distribution (USA).

www.3foldpain.com

www.facebook.com/3foldpainofficial

www.youtube.com/3foldpain

*** Disconnected

Οι Disconnected είναι μια πενταμελής αγγλόφωνη μπάντα από την Αθήνα, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2010, από τα αδέρφια Στέφανο (φωνή) και Χάρη Κατή (πλήκτρα, κιθάρα, φωνή). Αργότερα προστέθηκαν στην σύνθεση ο Θοδωρής Κωστούλας (κιθάρα), ο Γιώργος Γαζής (μπάσο) και ο Μάκης Κολαΐτης (drums).

Ο ήχος τους είναι αποτέλεσμα διαφορετικών και ετερόκλητων επιρροών, επηρεασμένος από την αμερικανική και βρετανική alternative rock και post rock σκηνή. Έχουν στο ενεργητικό τους πολλές ζωντανές εμφανίσεις ενώ έχουν συμμετάσχει και τα στα Steve Festival και Art Apart Festival. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνουν την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

https://www.facebook.com/pages/Disconnected-band/446776508688848

https://twitter.com/5Disconnected5

https://soundcloud.com/disconnected-band

*** 7-Odds

Οι 7-Odds είναι μία garage/punk μπάντα από την Αθήνα. Μελωδικές, παλιομοδίτικες, ανεβαστικές μουσικές, ξεπηδούν κατευθείαν μέσα από drive-ins, μικρά ιδιωτικά νεκροτομεία και άλλα cult σκηνικά του μυαλού τους. Τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε το “People Wanna See” E.P. τους με 3 κομμάτια σε βινύλιο από την Frontyard.

Οι 7-Odds είναι οι:

Γιώργος Πολίτης - Φωνή, Theremin

Νίκος Παππάς – Μπάσο / Δεύτερα Φωνητικά

Παναγιώτης Κουκούτας – Κιθάρα / Δεύτερα Φωνητικά

Αλέξανδρος Μισιρλιάδης – Πλήκτρα / Δεύτερα Φωνητικά

Μάριος Αλεξόπουλος - Τύμπανα

http://7-odds.com/

https://www.facebook.com/pages/7-Odds/353787491313720

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Mtv, En Lefko, avopolis, ελculture, popaganda

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι

Αθήνα

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr/


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read


Newsletter