02Ιουνίου2020

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 20:06 Γράφτηκε από: 

ANNEKE VAN GIERSBERGEN: Δεύτερη unplugged συναυλία στο Τριανόν μετά από το sold out της πρώτης ημέρας

Η Anneke van Giersbergen θα εμφανιστεί και την Κυριακή 17 Μαΐου στον Κινηματογράφο Τριανόν, στο πλαίσιο του Unplugged Experience, μετά την αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων για την πρώτη μέρα. Μαζί της, οι Jaded Star σε ακουστικό σετ.

Δελτίο Τύπου

Το αυξημένο ενδιαφέρον για τη συναυλία της Anneke Van Giersbergen στην Αθήνα, μας οδήγησε στο να προσθέσουμε μια δεύτερη μέρα. Έτσι λοιπόν η αγαπητή στο ελληνικό κοινό Anneke, θα εμφανιστεί στον ίδιο χώρο (Κινηματογράφος Τριανόν – Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101, ΗΣΑΠ «Βικτώρια») και την Κυριακή 17 Μαΐου, εκτός από την ήδη προγραμματισμένη εμφάνισή της, το Σάββατο 16 Μαΐου.

Μαζί της θα εμφανιστούν οι Jaded Star σε ένα μοναδικό ακουστικό σετ, για πρώτη φορά στην ιστορία τους (με εξαίρεση το προ ολίγων ημερών opening, πάλι στη συναυλία της Anneke στη Θεσσαλονίκη).

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια προπώλησης και των δύο ημερών:

Ελάχιστα εισιτήρια των 15 ευρώ για τις 16 Μαΐου είναι διαθέσιμα στα:

Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς)

Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα)

Περιορισμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια των 15 ευρώ για τις 17 Μαΐου είναι διαθέσιμα στο www.anneke-athens-day2.eventbrite.com.

Φυσικά εισιτήρια των 12 ευρώ (περιορισμένος αριθμός) και των 15 ευρώ θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 12 Μαΐου στα:

Reload Stores (Πανεπιστημίου 54)

Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: Για τη δεύτερη μέρα (Κυριακή 17 Μαΐου θα διατεθούν ΜΟΝΟ 200 εισιτήρια συνολικά).E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter