04Δεκεμβρίου2020

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 09:36 Γράφτηκε από: 

NEW LONG FEST 2015: Τα πρώτα ονόματα του τριημέρου

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα για το New Long Fest 2015, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 17-19 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Δελτίο Τύπου

Η διοργανώτρια αρχή του NEW LONG FEST, ανακοίνωσε τα πρώτα 14 ονόματα που θα συμμετάσχουν στο φετινό (11ο σε σειρά) festival, που εδώ και χρόνια, αποτελεί θεσμό, όπως και αναπόσπαστο κομμάτι της underground μουσικής σκηνής, δίνοντας το πάτημα σε περισσότερο και λιγότερο γνωστές μπάντες να παρουσιάσουν το υλικό τους  στο σανίδι.

Τα σχήματα που έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί είναι τα εξής (με τη σειρά που ανακοινώθηκαν):

GodSleep

Stonebringer

Need

Black Hat Bones

Mortal Torment

SiXforNinE

Slavebreed

Mother Of Millions

Yellow Devil Sauce

Hedvika

Solarmonkeys

Vermingod

Tardive Dyskinesia

Sun Of Nothing

Υπενθυμίζουμε πως το NEW LONG FEST λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (Πρώην Αμερικάνικη Βάση), στη Λεωφόρο Μαραθώνος 196 και αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της ελληνικής σκηνής του σκληρού ήχου και όχι μόνο.

Το festival φέτος θα είναι για πρώτη φορά τριήμερο και θα διεξαχθεί στις 17, 18 και 19 Ιουλίου. Αναμένονται ακόμη 10 ανακοινώσεις σχημάτων, για τις οποίες (όπως και για όλες τις υπόλοιπες ενημερώσεις που θα αφορούν στη διοργάνωση) μπορείτε να ενημερώνεστε στις παρακάτω διευθύνσεις:

• FB page: www.facebook.com/NewLongFest

• FB event page: www.facebook.com/events/931009596943383E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter