29Μαρτίου2024

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 09:36 Γράφτηκε από: 

BATTLE OF THE BANDS: Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την Κυριακή 22 Μαρτίου στο An Club!

Την Κυριακή 22 Μαρτίου ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του BATTLE OF THE BANDS με την 6η κατά σειρά βραδιά στο An Club και τη συμμετοχή των AGAINST REALITY / BROKEN MORNING / PAPERSMILE / PLASTERED PUPPET / SPECTRAL VOICE / UNDER CONSTRUCTION.

Δελτίο Τύπου

To i-JUKEBOX.gr και η ‘Over the Top’ Promotion παρουσιάζουν:

BATTLE OF THE BANDS 2014-15

Athens Calling

Κυριακή 22 Μαρτίου, An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Είσοδος: 6€

Το πρόγραμμα της συναυλίας έχει ως εξής:

19:30 Doors open

19:45 – 20:15 SPECTRAL VOICE

20:25 – 20:55 PLASTERED PUPPET

21:05 – 21:35 AGAINST REALITY

21:45 – 22:15 PAPERSMILE

22:25 – 22:55 UNDER CONSTRUCTION

23:05 – 23:35 BROKEN MORNING

* Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων του κοινού. Στην ημιτελική φάση προκρίνονται τα πρώτα δύο σε ψήφους συγκροτήματα

FB Event: www.facebook.com/events/1645416939011271

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

AGAINST REALITY

Οι Against Reality ανήκουν μουσικά στον χώρο του hard rock και alternative metal. Παίζουν περίπου 2 χρόνια και με το τωρινό σχήμα περίπου 2 μήνες. Πλέον στο σχήμα εντάχθηκε ο Στέφανος Σουλτς, ο οποίος έχει συμμετάσχει με τη χορωδία GraduArti σε πολλές παραστάσεις με καλλιτέχνες όπως Σαββόπουλος, Ζουγανέλη, Πρωτοψάλτη, Θεοδωράκης.

Τον τελευταίο χρόνο το γκρουπ έχει δώσει live σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, όπως το Remedy και το Ghost House. Τη σύνθεσή του αποτελούν οι Γιώργος Δράκος (lead guitar/backing vocals), Κώστας Πανουργιάς (bass guitar), Νάντια Ρομάνοβα (rhythm guitar), Στέφανος Σουλτς (lead vocals) και Άλκης Τσακάκος (drums).

http://www.facebook.com/Against.Reality.Group

BROKEN MORNING

Οι Broken Morning ιδρύθηκαν το 2010. Κυκλοφόρησαν το πρώτο demo-EP τους σε περιορισμένες κόπιες το 2012, με τίτλο “Strangers Among Strangers”, το οποίο επανακυκλοφόρησε το 2014 με καλύτερη παραγωγή και νέο υλικό, ενώ ηχογραφήθηκε στo Made in Hell Studio υπό την καθοδήγηση του David Prudent. Το γκρουπ έχει διαθέσιμα και δύο video clips (“Until the Sun Falls”, The Stranger”).

Για την προώθηση του δίσκου οι Broken Morning έχουν παίξει σχεδόν σε όλα τα rock μαγαζιά της Αθάνας (An Club, Bat City, Rainbow) και όχι μόνο. Αυτό τον καιρό βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης του δεύτερου άλμπουμ τους με τίτλο “Victory Through Loss”. Το metal στοιχείο και η ψυχεδέλεια θα είναι πιο έντονα από το hard/blues rock του ντεμπούτου. Ήδη υπάρχει το πρώτο video clip για τον επόμενο δίσκο στο Youtube με τίτλο “Evil Rise”.

http://www.facebook.com/brokenmorning

http://youtu.be/Tay0HCn_eN8

http://youtu.be/EY56IAonRS4

http://youtu.be/LuBno3lAQOY?list=PLkgSIeRh2ICL8clWa2lHfOuuF3rgvBcAO

PARERSMILE

Οι Papersmile είναι μια pop/rock/alternative μπάντα από την Αθήνα που κλείνει ένα χρόνο από την κυκλοφορία του debut album της “For The Light Within”.

Το recording του album ξεκίνησε στην Αθήνα με παραγωγό τον Γιώργο Σιμάτο στο Paraktio Studio (Νίκος Πορτοκάλογλου, Κίτρινα Ποδήλατα) και ολοκληρώθηκε σε διάφορα studios του Λονδίνου με παραγωγό τον Martin Clive (Stereophonics, Puressence, Raining Pleasure), ο οποίος πραγματοποίησε και τη μίξη του δίσκου. Το mastering του album έγινε στα Metropolis Studios (The Verve, Lana Del Ray, Adele) στο Λονδίνο με υπεύθυνο μηχανικό τον Dan Baldwin.

Η μπάντα ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και έχει πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας (KooKoo, Κύτταρο, An Club, K-44 κ.ά.), καθώς και σε διάφορα φεστιβάλ της Αθήνας και επαρχιακών πόλεων. Τέλος τον Απρίλη του 2013 πραγματοποιήθηκε το πρώτο της tour στην Αγγλία, με 4 live εμφανίσεις. Τα μέλη του γκρουπ είναι: Νίκος Χατζηγεωργιου, Γιωργος Κωστόπουλος, Στέφανος Ζακόπουλος και Νικόλας Παπαχρονόπουλος.

http://www.facebook.com/papersmile

http://www.youtube.com/user/wearepapersmile

http://www.reverbnation.com/papersmile

PLASTERED PUPPET

Οι Plastered Puppet είναι ένα γκρουπ από την Αθήνα (Ζωγράφου-Ιλίσια) το οποίο ξεκίνησε με το όνομα UpsideDown στο διάστημα 2014, με κύρια μέλη για κιθάρα-φωνή τον Αλέξανδρο Κατή, δεύτερη κιθάρα τον Κωνσταντίνο Θραψίμη, τύμπανα τον Οδυσσέα Μπάρκα και μπάσο τον Μανώλη Αλαχούζο.

Μετά από 2 μήνες προστέθηκε ένα νέο μέλος στο συγκρότημα, ο Γιώργος Μπεληγιάννης, ως κύρια φωνή. Η μπάντα άρχισε να δουλεύει με αρκετές πρόβες σε cover κομμάτια και πραγματοποίησε το πρώτο της live στο Rocktail στο Κολωνάκι, ενώ το επόμενο ήρθε μετά από έναν μήνα, σε άλλα 4 σχολεία της περιοχής και σε άλλα 2 σχολεία από άλλες περιοχές. Επίσης συμμετείχε στο Athens School Festival του Μαρτίου 2015 στον Νέο Κόσμο.

Το είδος μουσικής που παίζουν οι Plastered Puppet είναι από ελληνόφωνο rock ως διεθνές heavy metal.

http://www.facebook.com/plastered.puppet.the.band

SPECTRAL VOICE

Οι Spectral Voice είναι μία heavy metal μπάντα, με έδρα τη Λιβαδειά. Δημιουργήθηκαν το 2013 και σύντομα άρχισαν να συνθέτουν το δικό τους υλικό. Μέσα στο 2014 πραγματοποίησαν τις πρώτες τους live εμφανίσεις και ηχογράφησαν το πρώτο τους promo-CD.

Η τωρινή τους σύνθεση αποτελείται από τους Δημήτρη (φωνητικά), Bill (κιθάρα), Γιώργο (κιθάρα), Παναγιώτη (μπάσο) και Χρήστο (τύμπανα). Προς το παρόν, η μπάντα συνεχίζει με τη δημιουργία νέου υλικού, με απώτερο σκοπό την ηχογράφηση του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, ενώ παράλληλα αναζητά ευκαιρίες για live εμφανίσεις.

http://www.facebook.com/SpectralVoice

spectral.voice1@gmail.com

http://youtu.be/J-GbcvT3tkE

http://youtu.be/FmgrIu6Fc0I

UNDER CONSTRUCTION

Οι Under Construction είναι μια funk/rock μπάντα που ξεκίνησε την πορεία της στα μέσα του 2009, παίζοντας διασκευές και κάνοντας live σε σκηνές όπως After Dark, Ghost House, Wizard, 7 Sins, Rainbow Bar, KooKoo Live Music Bar, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Second Skin κ.ά. Παράλληλα έγραψαν 12 δικά τους κομμάτια, εκ των οποίων τα 3 περιλαμβάνονται στο πρώτο τους demo που είναι διαθέσιμο στο internet.

Άμεσος στόχος του γκρουπ είναι η ηχογράφηση του πρώτου του άλμπουμ και οι ζωντανές εμφανίσεις. Τη σύνθεση αποτελούν οι Κώστας Μπακόπουλος (τύμπανα), Γιώργος Παπαδόπουλος (πλήκτρα), Πάνος Κρητικάκος (μπάσο), Κώστας Χατζόπουλος (κιθάρα) και Έμιλυ Κουζούλη (φωνή).

http://www.facebook.com/underconstructiongr

http://www.youtube.com/underconstructiongr

http://www.reverbnation.com/ucband

http://www.jumpingfish.gr/uconstruction

Λίγα λόγια για το BATTLE OF THE BANDS:

Το BATTLE OF THE BANDS 2014-2015 / Athens Calling διεξάγεται Τετάρτη και Κυριακή στο An Club έως τον Μάιο, με τους εξής όρους:

• Tα συγκροτήματα που συμμετέχουν, ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα (δικά τους ή και διασκευές).

• Νικήτριες κάθε συναυλίας αναδεικνύονται οι μπάντες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους από το κοινό. Τα συγκροτήματα που έχουν επικρατήσει σε κάθε βραδιά, θα συγκεντρωθούν την άνοιξη του 2015 σε δύο Ημιτελικούς, από τους οποίους θα προκύψουν οι συμμετοχές του Μεγάλου Τελικού, τον Μάιο του 2015. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα προκύψει από ψηφοφορία στην οποία θα συμμετέχει το κοινό και κριτική επιτροπή.

• Έπαθλα του Διαγωνισμού αποτελούν ηχογραφήσεις & πρόβες σε στούντιο, μουσικά όργανα, opening acts σε συναυλίες, merchandise, φωτογραφήσεις και άλλες προσφορές από τους χορηγούς του BATTLE OF THE BANDS, οι οποίες έχουν ήδη ανακοινωθεί στο επίσημο FB Group της Διοργάνωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο info@i-jukebox.gr (με την ένδειξη “Αθήνα”) και στο 6948 880-532.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.facebook.com/groups/BattleOfTheBands.Athens

http://www.facebook.com/groups/jnegris (Διαγωνισμός Θεσσαλονίκης)

http://www.i-JUKEBOX.gr

http://www.facebook.com/overthetop.promotion

Χορηγοί:

G.O.D. RECORDS | BASELINE STUDIOS

BACKSTAGE STUDIOS | ENTASIS STUDIO

CFN STUDIO | MADE IN HELL STUDIO

JOHNNY VAVOURAS RECORDING PRODUCTIONS

THE DRUMSTORE | ARCO

FULL MOON STORE | CONCERT PHOTOS

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ROCKWAY | GREEK REBELS | MIX GRILL | ROCK ADDICTION

IN2LIFE | ROCKGREECE | RECKONING HOUR | HARD MUSIC

FULL THROTTLE RADIO SHOW | SUMMER RAIN ROCK RADIO

ROCKAROLLA RADIO | SINAVLIA | KOURDISTIRI

BLOOD BROTHERS RADIO | LUST RADIO | BEATER



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read


Newsletter