Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 09:37 Γράφτηκε από: 

Οι RADIO MOSCOW επιστρέφουν στην Ελλάδα

Το vintage psych/blues rock τρίο από την Iowa έρχεται με το νέο του δίσκο “Magical Dirt” σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, για δύο εμφανίσεις την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στο Eightball Live Stage και την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στο An Club.

Δελτίο Τύπου

Οι Catch The Soap Productions και Eightball Club παρουσιάζουν τους

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου - Eightball Club, Θεσσαλονίκη [fb] 

(διοργάνωση: Eightball Club)

Opening acts: Instant Boner + TBA

Πόρτες: 21.00

Προπώληση: €10 (τα πρώτα 50) & €12 (υπόλοιπο προπώλησης) / Ταμείο: €15

Σημεία προπώλησης:

Musicland - Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη (τηλ: 2310 264 880)

Nephilim Store - Πατριάρχου Ιωακείμ 17, Θεσσαλονίκη (τηλ: 2311 242 232)

Eightball Club - Πίνδου 1, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

123tickets.gr 

-

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου - An Club, Αθήνα [fb] 

(διοργάνωση: Catch The Soap Productions)

Opening act: The Cave Children 

Πόρτες: 21.00 | Έναρξη: 21.30

Πολύ περιορισμένη online προπώληση: €12

(αποκλειστικά στο catchthesoap.eventbrite.com

Περιορισμένη προπώληση: €15 (τα πρώτα 200)

Υπόλοιπο προπώλησης/ταμείο: €18

Σημεία προπώλησης: (από 10/02)

Tickethouse - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Αθήνα (τηλ: 210 3608 366)

Rhythm Records - Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια (τηλ: 210 3841 550)

Gorilla 11 - Θησέως 7, Μαρούσι (τηλ: 210 8069 800)

Off The Record - Αγίου Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς (τηλ: 210 4190 230)

catchthesoap.eventbrite.com 

123tickets.gr

Σαν μυστική χημική ένωση, οι εσωτερικοί δεσμοί του παραδοσιακού rock power trio κρύβουν τεράστιες δυνάμεις έτοιμες να απελευθερωθούν. Η παραδοσιακή, εκρηκτική rock&roll συνταγή γίνεται στα επιδέξια χέρια των Radio Moscow σχέδιο δράσης, σαμποτάροντας τη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα με μια καταιγιστική πανδαισία vintage rock'n'roll δυναμιτών – μια μοναδική μουσική εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε στις 24 και 25 Φεβρουαρίου.

Οι Radio Moscow γεννήθηκαν σε ένα υπόγειο της Iowa μέσα από το jam τριών καλών φίλων. Το γρέζι και τα βιρτουόζικα licks της κιθάρας αγκάλιασαν τις δεξιοτεχνικές μπασσογραμμές και, στο ρυθμό των σαρωτικών ντραμς, μπήκαν σε έναν ξεσηκωτικό blues/garage rock χορό. Το ευτυχές αυτό πάντρεμα θα γεννήσει το πνευματικό απόγονο των μεγαλύτερων power trio της rock ιστορίας - κουβαλώντας περήφανα τα γονίδια των Blue Cheer, Cream, Jimi Hendrix Experience, Grand Funk.

Το σπάνιο κιθαριστικό και συνθετικό ταλέντο του Parker Griggs θα αντιληφθεί ο αυστηρά εκλεκτικός Dan Auerbach (Black Keys). Μαζί του θα ηχογραφήσουν και θα κυκλοφορήσουν το καταπληκτικό ομώνυμο ντεμπούτο τους - ένα δίσκο που τους χάρισε ενθουσιώδη αναγνώριση από τους απανταχού vintage psychedelic rock θιασώτες.

Τρεις δίσκους μετά, με το φετινό “Magical Dirt” (την πρώτη full-legth ηχογράφησή τους ως full trio) να κρατάει άσβεστη τη θυελλώδη rock’n’roll μέθοδό τους και με αμέτρητες εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική, οι μοναδικοί Radio Moscow επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για δύο ακόμη αποκαλυπτικές εμφανίσεις αγνής, νοσταλγικής, vintage psych/blues rock έκρηξης.

Links:

RadioMoscow.com | Radio Moscow @ facebook 

CTSprods.com | AnClub.gr | EightballClub.gr 



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read