07Αυγούστου2020

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 16:16 Γράφτηκε από: 

Μεταφορά ημερομηνιών για τις συναυλίες της KOVACS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 24 Απριλίου θα εμφανιστεί η Kovacs στην Αθήνα, με νέο χώρο διεξαγωγής της συναυλίας το Βοτανικός Live Stage, ενώ το Σάββατο 25 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το live της Θεσσαλονίκης στο Principal Club Theater.

Δελτίο Τύπου

Οι προγραμματισμένες συναυλίες της KOVACS μεταφέρονται σε νέες ημερομηνίες

Από την διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για τις συναυλίες της Kovacs σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποτέλεσμα της οποίας ήταν η συναυλία της Αθήνας να γίνει Sold Out, μεταφέρουμε τις συναυλίες σε νέες ημερομηνίες. Συγκεκριμένα:

η συναυλία της Αθήνας θα διεξαχθεί

Παρασκευή 24 Απριλίου

σε νέο μεγαλύτερο χώρο,

στο Βοτανικό Live Stage,

ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε την πολύ μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό που δεν κατάφερε να προμηθευτεί εγκαίρως τα εισιτήρια του

και της Θεσσαλονίκης

το Σάββατο 25 Απριλίου

στο Principal Club Theater

Στις νέες ημερομηνίες και στους νέους χώρους θα μπορέσουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί το ολοκληρωμένο άλμπουμ της Kovacs που θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου 2015!

Τα επιπλέον εισιτήρια μετά το sold Out για τη συναυλία στον Βοτανικό θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στο Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366

Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας, τα οποία θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας για τις συναυλίες στις νέες ημερομηνίες.

Η εξαργύρωση εισιτηρίων για όσους κατόχους εισιτηρίων το επιθυμούν θα γίνεται από τα σημεία αγοράς τους από την Δευτέρα 23/2 έως την Παρασκευή 27/2.

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση 18 ευρώ

Στο ΤΑΜΕΙΟ την ημέρα της συναυλίας 23 ευρώ


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

 • Δισκοκριτική: HADA - “Abrahadabra”
  Δισκοκριτική: HADA - “Abrahadabra”

  Δεν γνωρίζω αν το “deathwave” υπάρχει στα υποϊδιώματα της μουσικής, όμως το παρόν άλμπουμ θα μπορούσε κάλλιστα να περιγραφεί με αυτόν τον όρο.

 • Favourite live shots #50
  Favourite live shots #50

  Αγαπημένες συναυλιακές φωτογραφίες μέσα από το αρχείο.

 • Το SAMANO FESTIVAL έρχεται στην Άσκρη Βοιωτίας
  Το SAMANO FESTIVAL έρχεται στην Άσκρη Βοιωτίας

  Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα για το Samano Festival, που πραγματοποιείται το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στη Λίμνη Μουσών στην Άσκρη Βοιωτίας.

 • Ακυρώνεται το URBAN ATHENS FESTIVAL
  Ακυρώνεται το URBAN ATHENS FESTIVAL

  Δεν θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Urban Athens Festival στο TerraVibe Park, λόγω των τελευταίων εξελίξεων με την πανδημία του Covid-19.

 • Νέο single από τους OP3
  Νέο single από τους OP3

  Οι Op3 έδωσαν στη δημοσιότητα το "Please, Exit Now" μέσα από το επερχόμενο EP "Route".

Also Read


Newsletter