18Απριλίου2024

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 11:46 Γράφτηκε από: 

Οι BIO-CANCER παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ στο An Club με εκλεκτούς προσκεκλημένους

To thrash metal έχει την τιμητική του την Κυριακή 5 Απριλίου στο An Club, καθώς οι Bio-Cancer παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ “Tormenting the Innocent”, παρέα με τους Fadom, Biotoxic Warfare, AMKEN και Skull Koraptor.

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 5 Απρίλιου, στο An Club με αφορμή την κυκλοφορία του 2ου album των extreme thrashers Bio-Cancer, και με την βοήθεια 4 ακόμα φιλικών μπαντών, ετοιμαστείτε για μια ακραία thrash metal βραδιά γεμάτη ενέργεια!

• Skull Koraptor 

Το live ανοίγουν οι Skull Koraptor! Μια νέα πολλά υποσχόμενη ελληνική Τhrash Μetal μπάντα που με τσαμπουκά και όρεξη θα σπάσουνε το μαγαζί. Κυκλοφόρησαν το ΕΡ τους με τίτλο “Dead Ahead” τον Μάιο του 2014 και με σταθερό line up έχουν ετοιμάσει καινούργιο υλικό για την σκηνή και για το ντεμπούτο album τους για το 2015. Ετοιμαστείτε για ένα δυναμικό live!

• AMKEN 

Στην συνέχεια, γρήγορο old-school αμερικάνικο thrash συνδυασμένο με αυτό το διαβόητο γερμανικό κοπάνημα για την τετράδα των ΑΜΚΕΝ, κάτω από τον τίτλο της πρώτης τους κυκλοφορίας, το “Adrenaline Shot” EP. Με ένα πρώτο video-clip για το κομμάτι “Zombie Pets” (http://youtu.be/UX0x6n-VwAE) και ενθαρρυντικές κριτικές, εισβάλουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (http://youtu.be/Af6lmkQ6MPQ), κερδίζουν τον πρώτο διαγωνισμό Top of the Rocks και καθηλώνουν τα γερμανικά πλήθη στο πρώτο μεγάλο live τους στο εξωτερικό με τους death metal γίγαντες SIX FEET UNDER τον περασμένο Δεκέμβρη. Η μπάντα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Αθήνα.

• Biotoxic Warfare

3η μπάντα της βραδιάς, οι Biotoxic Warfare, thrash/death metal από Ηράκλειο Κρήτης, δημιουργήθηκαν το 2012. Έχουν στο ιστορικό τους ένα E.P. με τίτλο “Baptized In Blood And Greed”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν το debut album τους με τίτλο “Lobotomized”, υλικό από το οποίο θα παιχτεί στο live.

• Fadom 

Μετά από το πρώτο mini-tour τους μαζί με Never-Trust και Fatal Mutiny, και ύστερα από τα support actings σε W.E.B στη Λάρισα, καθώς και στους θρύλους του γερμανικού thrash metal Tankard, δουλεύουν πάνω στο νέο υλικό τους πλαισιώνοντας την εμφάνισή τους με κομμάτια κι από το πρώτο τους άλμπουμ Pantophobia, αλλά κι νέο υλικό.

• Bio-Cancer 

Για το τέλος οι Bio-Cancer, οι οποίοι με το «Ear Piercing Thrash» ταρακούνησαν την ελληνική (και όχι μόνο) thrash metal σκηνή και δημιούργησαν τον δικό τους θόρυβο στο παγκόσμιο thrash metal στερέωμα. Με πολλά support σε μεγάλες μπάντες εντός/εκτός Ελλάδας θα παρουσιάσουν παλιά αλλά και αρκετά νέα κομμάτια από το επερχόμενο album “Tormenting the Innocent” το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσω της Candlelight Records. Mετά από ένα ολόκληρο χρόνο από την τελευταία εμφάνιση τους στην Αθήνα με τους Sodom, δεν υπόσχονται τίποτα λιγότερο από ένα thrash metal ολοκαύτωμα! ΕAR PIERCING THRASH ‘TILL FUCKING DEATH!!!

• Special DJ Set από τον Νίκο Τραγάκη (Exarsis)

ΠΟΡΤΕΣ: 19:00

ΤΙΜΗ: 6 ΕΥΡΩ

-------------------------------------------------------------------------------

COOPERATION, NOT COMPETITION!

-------------------------------------------------------------------------------

Event: https://www.facebook.com/events/328696877332544/



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Το φεστιβάλ METAL SOLIDARITY στη Γεωπονική

    Το προσεχές Σάββατο (8/10) στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών πραγματοποιείται το αντιφασιστικό φεστιβάλ της πρωτοβουλίας Metal Solidarity, στο οποίο συμμετέχουν οι Aherusia, Amken, Breeding the Shadows, Bus the Unknown Secretary, Hailsteel, Junkwolvz, Misty Route, Psycorepaths, Yovel και Κυνηγοί Ονείρων.

  • Το SLAP N PANIC vol. 6 στο Temple

    Την Παρασκευή 23 Μαρτίου πραγματοποιείται το Slap n Panic vol. 6 στο Temple.

  • Oι ώρες εμφάνισης για τη συναυλία των MERCILESS στο Κύτταρο

    Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για την πρώτη και τελευταία συναυλία των Merciless στην Ελλάδα, με opening act τους Αmken, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Κύτταρο.

  • Riding the Storm: Ένα live για τον “Πολωνό”

    Συναυλία στη μνήμη του Αλέξη Szczygiel, γνωστού ως “Πολωνού”, πραγματοποιείται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο MODU. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της μητέρας του εκλιπόντα.

  • Οι MERCILESS για πρώτη και τελευταία φορά στην Ελλάδα

    Οι Σουηδοί death-thrashers Merciless έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Κύτταρο, λίγο πριν από την οριστική τους απόσυρση από τα μουσικά δρώμενα. Τη συναυλία ανοίγουν οι Amken.


Newsletter