18Απριλίου2024

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 12:16 Γράφτηκε από: 

Οι BLACK KEYS στο ROCKWAVE FESTIVAL 2015!

Η αναμονή του ελληνικού κοινού λαμβάνει τέλος το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, καθώς οι Black Keys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Rockwave Festival!

Δελτίο Τύπου

Hello, We are The Black Keys from Akron Ohio,

30 Μαΐου 2015 ο Dan Auerbach (κιθάρα / φωνή) και ο Patric Carney (drums) στην παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, θα διαλύσουν τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να υπάρχουν για το ποια θα είναι η συναυλία της χρονιάς μέσα στο 2015!

Σάββατο 30 Μαΐου 2015 στο TerraVibe Park οι Βlack Keys θα είναι μόνο η αρχή του Rockwave Festival!

Όπως καταλάβατε τα εικοστά γενέθλια του Rockwave αναμένονται τουλάχιστον εντυπωσιακά όπως αρμόζουν στο μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό φεστιβάλ. Το ντουέτο των Black Keys είναι αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο  της σύγχρονης μουσικής σκηνής καθώς τα Lonely Boys έχουν εκτοξεύσει τη δημοτικότητα τους σαν το πιο «καυτό συγκρότημα» της γενιάς τους.

Η ιστορία για τα “Μαύρα Κλειδιά” ξεκινά στις αρχές του 2000 όταν οι πρώην συμμαθητές Dan Auerbach και Patric Carney αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα για να μπολιάσουν τις blues επιρροές τους και την garage αισθητική με την αγάπη τους για την Indie rock με το “The Big Come Up” να βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων το 2002.

Ακολούθησαν τα Rubber Factory και Thickfreakness τα οποία αποθεώθηκαν από κοινό και κριτικούς μετατρέποντας τους The Black Keys στο πιο αναγνωρίσιμο συγκρότημα των σκληρών ηλεκτρικών blues. Οι live εμφανίσεις τους αποτελούσαν από τότε αντικείμενο συζήτησης κατατάσσοντας τους στα πιο δυναμικά ντουέτα της μουσικής ιστορίας.

Η δισκογραφική συνέχεια επεφύλασσε τα «Magic Potion» & «Attack and Release» για τους Black Keys διευρύνοντας και άλλο τη φήμη τους, ενώ τα “Your Touch” και “I Got Mine” δεν έλειψαν από καμία λίστα με τα καλύτερα τραγούδια τις χρονιές που κυκλοφόρησαν. Η ανηφορική τους πορεία συνεχίστηκε όταν τη διετία 2010/2011 τα “Brothers” και “El Camino” ήρθαν να επιβεβαιώσουν πως πρόκειται για το σημαντικότερο rock group των τελευταίων ετών.

Οι blues καταβολές τους συνέχιζαν να δείχνουν το δρόμο όσο ο Auerbach με τον Carney συνέχιζαν να γράφουν ροκ διαμαντάκια με ρεφρέν που έμελλε να τραγουδηθούν από εκατομμύρια κόσμου. Το El Camino τους έφερε αντιμέτωπους με μια πρωτοφανή διεθνή επιτυχία, μεγαλώνοντας τη συλλογή με Grammys που ξεκίνησαν στο “Brothers”, ενώ ο Derrick T. Tuggle έγινε το πρόσωπο της ημέρας ως ο πρωταγωνιστής του απολαυστικού video του Lonely Boy!

Aκολούθησε τεράστια περιοδεία για τη μπάντα μέχρι την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου της υπό τον τίτλο Turn Blue, ο οποίος σκαρφάλωσε με χαρακτηριστική άνεση στο νο.1 των charts, ενώ το “Fever” γινόταν το νέο αγαπημένο τραγούδι των fans τους ανά τον κόσμο.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει!

Το Σάββατο 30 Μαΐου οι Black Keys θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό!

To Rockwave Festival κλείνει τα 20 του χρόνια και το γιορτάζει με τους καλύτερους οικοδεσπότες!

Σάββατο 30 Μαΐου οι Black Keys στο TerraVibe Park, βάζουν πρόωρα φωτιά στο συναυλιακό καλοκαίρι που φέτος θα κινείται σε ρυθμούς Rockwave!

TerraVibe Park

37ο Χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας

Μαλακάσα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 36€

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39€

Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42€

Η Προπώληση αρχίζει την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366

Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 2103801464

Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Θεσσαλονίκη

Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Rover Bar, Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα, Τηλ. 2310 544304

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@didimusic.gr

Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read

  • Το full line-up των ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Από τις 25 Ιουνίου έως την 1η Αυγούστου, τα Rockwave Nights στήνουν μια μοναδική γιορτή στο Θέατρο Λυκαβηττού, με 13 συναυλίες και φόντο τους ανοιχτούς ορίζοντες.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι RAINING PLEASURE στα ROCKWAVE NIGHTS στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Έχοντας έρθει η στιγμή να ξαναπιάσουν το νήμα από εκεί που το άφησαν πριν από 14 χρόνια, οι Raining Pleasure γιορτάζουν το reunion τους την Παρασκευή 28 Ιουνίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Η IMANY στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Η Imany ανεβαίνει την Τρίτη 16 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού με το “Voodoo Cello”, έναν συγκλονιστικό διάλογο ανάμεσα στη δική της μοναδική φωνή και οκτώ τσελίστες.

  • Οι PLACEBO στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Έχοντας χτίσει μια 25ετή σχέση λατρείας με το ελληνικό κοινό, οι Placebo επιστρέφουν την Πέμπτη 1 Αυγούστου στο Θέατρο του Λυκαβηττού στο πλαίσιο των Rockwave Nights.


Newsletter