28Οκτωβρίου2020

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 09:22 Γράφτηκε από: 

SIVERT HOYEM: Και 2η ημέρα στην Αθήνα μετά την ακύρωση της συναυλίας στην Πάτρα

O Sivert Hoyem, φωνή των Madrugada, θα εμφανιστεί στο Stage Volume 1 και την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, καθώς λόγω τεχνικών δυσκολιών, η συναυλία της Πάτρας ακυρώθηκε.

Δελτίο Τύπου

Σοβαρές τεχνικές δυσκολίες καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας του Sivert Hoyem στην Πάτρα, που είχε προγραμματισθεί για την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.

Με δεδομένο ότι η συναυλία των Αθηνών (Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου) είναι ήδη sold out, αποφασίστηκε να προστεθεί μια ακόμη εμφάνιση στην Αθήνα, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο (Stage Volume 1) για την οποία η προπώληση ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου.

Η διοργανώτρια εταιρία, προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της Πάτρας και να ανταποδώσει την αγάπη τους στον καλλιτέχνη, αποφάσισε να οργανώσει ένα day trip την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου μεταφέροντας από την Πάτρα στην Αθήνα τους κατόχους των εισιτηρίων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το show του Sivert Hoyem στο Stage Volume 1.

Έτσι λοιπόν, με την επίδειξη του εισιτηρίου της ακυρωθείσας συναυλίας του Sivert Hoyem στην Πάτρα, οι κάτοχοι του θα μεταφερθούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από την Πάτρα στην Αθήνα και πίσω προκειμένου να παρακολουθήσουν φυσικά τη συναυλία της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1.

Σε αντίθετη περίπτωση οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης. Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη σχετική ενημέρωση.

Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα για το συναυλιακό tour του Sivert Hoyem στη χώρα μας διαμορφώνεται ως εξής.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου Stage Volume 1 (AΘΗΝΑ)

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου Stage Volume 1 (AΘΗΝΑ)

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου LAB ART (ΒΟΛΟΣ)

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου Principal Club Theater (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων για την ακυρωθείσα συναυλία της Πάτρας μπορεί να γίνεται από το κατάστημα Discover που βρίσκεται στην οδό Πατρέως 30,  με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610624916.


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter