18Απριλίου2024

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 18:38 Γράφτηκε από: 

SIVERT HOYEM με full band σε Πάτρα, Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη

Με τον καινούριο δίσκο “Endless Love” στις αποσκευές του, ο Sivert Høyem επιστρέφει στην Ελλάδα με full band, πραγματοποιώντας mini tour σε Πάτρα, Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Δελτίο Τύπου

Sivert Høyem

Endless Love Tour

Ο αγαπημένος του Ελληνικού κοινού Sivert Høyem, μας συγκινεί από την εποχή των Madrugada έως σήμερα, με την ευθύτητα, το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την ευκρίνεια της αντίληψής του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του.

Θα είναι και πάλι εδώ, για μια μικρή διαδρομή σε πόλεις της Ελλάδος που τόσο αγαπά… - αυτή τη φορά με full band, σε μια σειρά από μοναδικές συναυλίες.

Πάτρα, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, Ακτή Δυμαίων

Αθήνα, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, Stage Volume 1

Βόλος, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, Lab Art

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, Principal Club Theater

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργό ρυθμό, και θα ήταν σκόπιμο όσοι επιθυμούν να βρεθούν στις συναυλίες του να σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήριο.

Η φωνή του ονειρική, μελαγχολική, ξεχωριστή και τόσο, μα τόσο, αναγνωρίσιμη και αγαπητή, στο ελληνικό κοινό. Για τον Sivert Høyem ο λόγος, ο οποίος συνέχισε το μουσικό του ταξίδι μετά το “άδοξο” τέλος των Madrugada, προσφέροντάς μας υπέροχα τραγούδια.

“Ποτέ δεν θέλησα να γίνω ένας solo καλλιτέχνης, λέει ο ίδιος- για μένα η μουσική ήταν πάντα ένα κοινωνικό πράγμα, το μόνο που πάντα ήθελα ήταν να είμαι μέρος μιας μπάντας. Το φθινόπωρο του 2012 έκανα μια περιοδεία για πρώτη φορά μόνος μου, με την κιθάρα μου, (τότε βρέθηκε για μαι σειρά εμφανίσεων και στην Ελλάδα) και το Endless Love ωρίμασε και θα μπορούσα να πω ενισχύθηκε, από αυτήν την εμπειρία. Στις αρχές του 2013 είχα ήδη διαλύσει τη μπάντα που με συνόδευε και ξεκινούσα από το μηδέν…”

Από το Stokmarknes της Νορβηγίας ορμώμενος ο Høyem και με επιρροές από το σκανδιναβικό ‘90s black metal μέχρι το kraut rock και τη γαλλική pop, δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες των Madrugada. Αντίθετα μέσα από μια σειρά καταπληκτικών προσωπικών δίσκων ανάγκασε μουσικό τύπο και fans να υποκλιθούν εκ νέου στο ταλέντο του. Οι sold out εμφανίσεις που έχει δώσει δε στην Ελλάδα είτε με τους Madrugada είτε σαν solo καλλιτέχνης μνημονεύονται ακόμη από τους τυχερούς που τις παρακολούθησαν.

Με το ολοκαίνουριο Endless Love στην κατοχή του ο Høyem θα μας υποδεχτεί με την χαρακτηριστική νοσταλγική φωνή του, χαρίζοντας μας τις μεθυστικές του μελωδίες σε ένα show γεμάτο εκπλήξεις.

“Το “Endless Love” δε μιλά για τη ρομαντική αγάπη. Τα περισσότερα κομμάτια παρουσιάζουν την αγάπη ενός άνδρα που πλησιάζει τα 40, που μόλις έχει αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Όλοι οι δρόμοι που κάποτε φαινόταν ανοιχτοί, δεν είναι πλέον. “Το έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα” είναι ο επίλογος μόνο στα παραμύθια, όχι στην πραγματική ζωή. Όλοι οι στίχοι διακατέχονται, τόσο στο ύφος όσο και στην ερμηνεία τους, από μια ωμή, απύθμενα ποιητική ειρωνεία” δηλώνει ο ίδιος ο Sivert Høyem “η ατέλειωτη αγάπη δεν είναι αρκετή”, όπως χαρακτηριστικά λέει και το ομώνυμο κομμάτι… Υπάρχουν τα μελαγχολικά χρώματα του φθινοπώρου και ένας βαθύς σαρκασμός, αλλά συνάμα υπάρχουν και μελωδίες που σπάνε αυτό το κλίμα…”

Ο Sivert Høyem έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο για μια σειρά εμφανίσεων: την Τετάρτη 24, θα εμφανιστεί στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, την Πέμπτη 25, στο Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι, την Παρασκευή 26, στο Lab Art στο Βόλο και το Σάββατο 27, στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη με ένα setlist που θα περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα τραγούδια των Madrugada όσο και αυτά των προσωπικών του δίσκων!

Πάτρα, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, Ακτή Δυμαίων

Αθήνα, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, Stage Volume 1

Βόλος, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, Lab Art

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, Principal Club Theater

Δείτε περισσότερα:

http://siverthoyem.com/

https://www.facebook.com/events/775722852467272/

Μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες από:

http://siverthoyem.com/media/press-images

Ακτή Δυμαίων

Ακτή Δυμαίων 53,

Τηλ.: 2610 312979 2610 318180

Stage Volume 1

Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου

Μοναστηράκι

Τηλ. 210 3232 132

Lab Art

Ζάχου - Βότση, Βόλος 383 33

Τηλ. 2421 0 35350

Principal Club Theater

Γεωργίου Ανδρέου 56

Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 428 088

Τιμές Εισιτηρίων

Αθήνα

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 16 ευρώ

Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18 ευρώ,

Στο τελικό στάδιο της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 23 ευρώ

Θεσσαλονίκη

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ

Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 23 ευρώ

Βόλος

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ

Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 23 ευρώ

Πάτρα

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ

Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 20 ευρώ

Σημεία προπώλησης

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ. 210 3608366

Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464

Θεσσαλονίκη

MusicLand, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη απευθυνθείτε στην Ηρώ Παστρικού στο info@eropastrikou.gr

*********

Ας θυμηθούμε την τελευταία επίσκεψη του Sivert Hoyem στην Ελλάδα, μέσα από το βίντεο του i-JUKEBOX.gr…



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Ο SIVERT HØYEM στο Principal Club Theater

    Ο Sivert Hoyem προσθέτει και τη Θεσσαλονίκη στο συναυλιακό του ταξίδι στην αγαπημένη του Ελλάδα, με μια εμφάνιση την Κυριακή 28 Απριλίου στο Principal Club Theater για το “On an Island Tour”.

  • Ο SIVERT HØYEM στο Floyd

    Ο “δικός μας” καλλιτέχνης Sivert Hoyem έρχεται το Σάββατο 27 Απριλίου στο Floyd, στο πλαίσιο του “On an Island Tour”, για να μας προσφέρει μια βραδιά που υπόσχεται να είναι η πιο προσωπική, η πιο οικεία, η πιο ζεστή των τελευταίων ετών.

  • Δισκοκριτική: SIVERT HØYEM - “Roses of Neurosis”

    Πέντε ερωτικές μπαλάντες για να συνοδέψεις το ποτό σου, προς το παρόν στο σπίτι και με το καλό σε μια μπάρα, όταν μας αφήσει η ρημάδα η πανδημία.

  • Κυκλοφόρησε το νέο EP του SIVERT HØYEM

    Κυκλοφόρησε το νέο EP του Sivert Høyem με τίτλο “Roses of Neurosis”.

  • Καινούριο βίντεο από τον SIVERT HØYEM

    Ο Sivert Høyem παρουσιάζει το βίντεο για το “Devotional” μέσα από το νέο του EP “Roses of Neurosis”.


Newsletter