10Ιουλίου2020

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 14:14 Γράφτηκε από: 

ERIC BURDON και ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ μαζί στο ROCKWAVE!

Η πρώτη γεύση ήδη δόθηκε και η συνέχεια αναμένεται με αγωνία στη σκηνή του TerraVibe Park…

Ο θρυλικός Eric Burdon, ψυχή των Animals και με σπουδαία καριέρα εδώ και 55 χρόνια, μαζί με τον Γιάννη Χαρούλη, έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του, έδωσαν το μουσικό τους στίγμα στο Rockwave Special Event που πραγματοποιήθηκε για τους εκπροσώπους του Τύπου στο Stage Volume 1.

Από τη μια πλευρά η χαρακτηριστική χροιά της φωνής του Eric Burdon και το ταλέντο των μελών της μπάντας του, και από την άλλη το λαούτο και το τραγούδι του Γιάννη Χαρούλη, μαζί με το μόνιμο χαμόγελο στα πρόσωπά τους καθώς απολάμβαναν κάθε λεπτό της εκδήλωσης, μας προσέφεραν ιδιαίτερες στιγμές και έχουν εξάψει τη φαντασία μας για το τι θα επακολουθήσει στο Rockwave Festival.

Η αποκάλυψη για την κοινή παρουσία Eric Burdon και Γιάννη Χαρούλη στο TerraVibe Park, έγινε στο περιθώριο του special event, οπότε απομένουν πλέον οι λεπτομέρειες για την ημέρα και ώρα αυτής της σπουδαίας συνύπαρξης, μιας και οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονται σε διαφορετικές βραδιές στο επερχόμενο Rockwave.


  • Event: ROCKWAVE FESTIVAL 2014 SPECIAL EVENT:
    ERIC BURDON & ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
  • Date: Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014
  • City: Αθήνα
  • Venue: Stage Volume 1
  • Photos by: Γιάννης Νέγρης & Αφροδίτη Ζαγγανά


Gallery

Eric Burdon & Γιάννης ΧαρούληςΓιάννης ΧαρούληςEric BurdonEric BurdonEric Burdon & Γιάννης ΧαρούληςEric BurdonEric Burdon & Γιάννης ΧαρούληςΓιάννης ΧαρούληςEric Burdon & Γιάννης ΧαρούληςEric Burdon & Γιάννης ΧαρούληςEric Burdon & Γιάννης ΧαρούληςEric Burdon & Γιάννης ΧαρούληςEric Burdon & Γιάννης ΧαρούληςEric Burdon

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter