14Ιουλίου2020

Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 13:00 Γράφτηκε από: 

ACTIVE MEMBER: Το πρώτο τραγούδι του “COSMOS ALIVAS” και πληροφορίες για τη συναυλία στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

“Βάστα” ονομάζεται το πρώτο τραγούδι που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από το καινούριο άλμπουμ των Active Member “Cosmos Alivas”, το οποίο θα παρουσιαστεί στην κεντρική συναυλία της 18ης Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.  

Δελτίο Τύπου

To πρώτο τραγούδι του “Cosmos Alivas” των Active Member ξεκίνησε το ταξίδι του… “Bάστα”…

Θα το ακούσουμε ζωντανά μαζί με τα άλλα τραγούδια του Cosmos Alivas και όλα τα παλιότερα των Active Member στην κεντρική τους συναυλία στην Αθήνα, στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων στις 18 Ιουνίου.

Δείτε το video που έχει ήδη αναρτηθεί στο You Tube

Active Member - Live

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

“ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ” Δήμου Αθηναίων

Στις 18 Ιουνίου ξεκινά από την “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων το “Cosmos Alivas” tour των Active Member.

Η δεύτερη εποχή του γκρούπ έχει σαν αφετηρία το νέο αυτό υλικό και την ανανεωμένη διάθεση του B.D.Foxmoor και της Sadahzinia. Τα πολλά λόγια πια είναι περιττά όταν πρόκειται για κάποιο αντάμωμα των Active Member με το κοινό που τους στηρίζει τόσα χρόνια. Επί σκηνής λοιπόν, θα δοθεί το σύνθημα για το νέο ξεκίνημα, τη δεύτερη εποχή, τον “cosmo aliva”.

Οι εκπλήξεις και οι συμμετοχές δεν θα λείψουν από τη σημαντική αυτή βραδιά!

Οι Active Member με τον καινούριο, 17ο δίσκο τους, με τίτλο “Cosmos Alivas” σκάβουν στην κυριολεξία έναν καινούριο δρόμο για να πορευτούν στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia.

Το υλικό του νέου δίσκου καθώς και τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους θα παρουσιάσουν σε μια μοναδική συναυλία- σταθμό στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηνών στο Γκάζι. Την Τετάρτη 18 Ιουνίου, την ημέρα της συναυλίας θα δοθεί ουσιαστικά και το “σύνθημα” για να ξεκινήσει αυτή η δεύτερη εποχή του γκρουπ.

Άλλωστε έχουν να εμφανιστούν στην Αθήνα ως Active Member τουλάχιστον ένα εξάμηνο, από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν είχαν γεμίσει τη σκηνή του Gagarin με αφίσες από όλη τους τη συναυλιακή διαδρομή ήδη από το 1993, καθώς και  ένα τεράστιο backdrop με το νέο εξώφυλλο “Cosmos Alivas” ζωγραφισμένο από τον Κώστα Καταγά. Εκείνη τη μέρα, προς έκπληξη όλων και χωρίς να έχει κάνει την παραμικρή ανακοίνωση, ο B.D.Foxmoor καλεί στη σκηνή τον Νικήτα Κλιντ (X-ray) βάζοντας τέλος σε μια μυριόστομη παραφιλολογία.

Στη διάρκεια των ηχογραφήσεων, κι όσο ο δίσκος Cosmos Alivas έπαιρνε μορφή και γέμιζε με εικόνες, στίχους και ήχους, η δεύτερη εποχή άρχιζε στ’ αλήθεια, με μια μεγάλη υπέρβαση. Η ουσία της μουσικής, κι ο σεβασμός σε όλες τις ανθρώπινες στιγμές που σημάδεψαν τον B.D.Foxmoor από την αρχή του γκρουπ στο μακρινό 1992, θριάμβευσαν δίνοντας χώρο στην αγάπη.

Αρχές Απρίλη το ραντεβού επί σκηνής επαναλήφθηκε σε ένα ιστορικό live του B.D.Foxmoor στο Stage Volume 1 με καλεσμένους όλους όσους μοιράστηκαν με τον ιδρυτή των Active Member, το ξεκίνημα.

Νικήτας Κλιντ, Βαβυλώνα, Οδυσσέας (Razastarr), Brigada και άλλοι αφιέρωσαν τις τρεις συνολικά συναυλίες, στου χθες την αθωότητα, και τη βιάση, στου σήμερα τη φρονιμάδα και τη μαγκιά για του αύριο την ομορφιά και την τελική αφήγηση.

Ο Cosmos Alivas, λοιπόν, ξεκινά με τις καλύτερες ευχές και είναι η πρώτη «γέννα» αυτής της υπέρβασης.

H συναυλία στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 18 Ιουνίου θα είναι μπολιασμένη με όλη αυτή την ενέργεια και  με τραγούδια καινούρια του νέου album που εκτός των άλλων θα κυκλοφορήσει επισήμως εκείνη την ημέρα σε διπλό συλλεκτικό βινύλιο (δεν θα κυκλοφορήσει σε CD) και με συμπαραγωγό τον κόσμο.

Ήδη πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν στην παραγωγή του δίσκου με τη λογική του crowd funding και προπληρώνοντας τον δίσκο θα λάβουν το δικό τους συλλεκτικό αντίτυπο  μόλις κυκλοφορήσει – και μάλιστα με τυπωμένο το όνομά τους στο εξώφυλλο!

Η δεύτερη εποχή του γκρούπ έχει σαν αφετηρία το νέο αυτό μουσικό υλικό και την ανανεωμένη διάθεση του B.D.Foxmoor και της Sadahzinia.

Αλλά, τα πολλά λόγια πια είναι περιττά όταν πρόκειται για κάποιο αντάμωμα των Active Member με το κοινό που τους στηρίζει τόσα χρόνια. Επί σκηνής λοιπόν, θα δοθεί το σύνθημα για το νέο ξεκίνημα, τη δεύτερη εποχή, τον “cosmos alivas”.

Οι εκπλήξεις και οι συμμετοχές δεν θα λείψουν από τη σημαντική αυτή βραδιά. Αναφορικά: Νικήτας Κλιντ, Βέβηλος, MCD – o πρώτος Dj των Active Member - και οι  Noova Groova με το τραγούδι tribute στην Γιώτα Γιάννα.

Ο Cosmos Alivas είναι το δικαίωμα σε ένα όνειρο μετά από 10 χρόνια πολέμου. Και μας ανήκει. Όπως ανήκει και σε σένα.

Και η συναυλία στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων είναι η γιορτή μας και το μουσικό μοίρασμα των πολύτιμων αυτών στιγμών μας.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.cosmos-alivas.gr

www.lowbap.com

https://www.facebook.com/ActiveMemberOfficial

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση

Tα πρώτα 1000 εισιτήρια των 8 ευρώ οδεύουν προς εξάντληση και για αυτό συνιστούμε στους φίλους των Active Member να προμηθευτούν άμεσα το εισιτήριό τους από τα σημεία προπώλησης.

Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα είναι 10 ευρώ

Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Εισιτήρια προπωλούνται στα

Ιμάντας, Σαρρή 46, Πλατεία Ασωμάτων, τηλ. 210 3242 411

www.viva.gr

11876

στα καταστήματα Public

Παπασωτηρίου

Seven Spots

Ιανός

Δείτε αναλυτικά τα σημεία προπώλησης του δικτύου viva (διευθύνσεις και ώρες λειτουργίας) στο παρακάτω link

http://www.viva.gr/tickets/points-of-sale/

Για περισσότερες πληροφορίες, δημοσιογραφική ενημέρωση και φωτογραφικό υλικό απευθυνθείτε στην Ηρώ Παστρικού στo info@eropastrikou.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Chronos Art Productions

τηλ.: +30 211 221 13 57

www.chronosart.gr

e-mail: info@chronosart.gr

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Γκάζι

210 3475518, 210 3453548

press@athens-technopolis.gr

Πρόσβαση στην «Τεχνόπολις»

Μετρό: σταθμός «Κεραμεικός»

Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), στάση «Φωταέριο»

Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, στάση «Φωταέριο»


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter