24Απριλίου2024

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 17:18 Γράφτηκε από: 

Last Details: Κ.ΒΗΤΑ @ Stage Volume 1 / Sponsored by i-JUKEBOX.gr

O Κ.Βήτα έρχεται αυτό το Σάββατο (26/4) στο Stage Volume 1, παρουσιάζοντας τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του.

Κ.ΒΗΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ STAGE VOLUME 1

Αινιγματικός, πρωτοπόρος, προκλητικός ο Κ. Βήτα θα μας ξεναγήσει στον μουσικό του κόσμο το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στο Stage Volume 1 με ένα full ηλεκτρονικό set. Αντλώντας έμπνευση από την κάθε στιγμή ο καλλιτέχνης υπόσχεται ένα αξέχαστο show. “Η πηγή έμπνευσης είναι η ίδια η ζωή, δεν νομίζω ότι στερεύει, το σημαντικό είναι η σχέση του καλλιτέχνη με την πηγή και την ίδια τη ζωή. Είναι ένας αγώνας.  Δεν είναι εύκολο.”

“Μου αρέσει να αποσυμβολίζω τα πράγματα και τις καταστάσεις και να αναζητώ την καθαρή ουσία τους. Μου αρέσει να λειτουργώ σαν κηπουρός και εννοώ να ξεχορταριάζω, να φτιάχνω τις συνθήκες για να υπάρχει ένας ωραίος κήπος, να διορθώνω, να καταλαβαίνω τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται ένα δέντρο για να γίνει καλύτερο. Μέσα από αυτές τις παρατηρήσεις κάποιες φορές προκύπτει ένα τραγούδι ή σημειώσεις. Πάντα αυτό έκανα από τότε που θυμάμαι να γράφω.”

(Αποσπάσματα, ο Κ.ΒΗΤΑ σε συνέντευξη στον Βύρωνα Κριτζά και το popaganda)

http://popaganda.gr/k-vita-kakogoustia-ipirche-ke-iparchi-pantou-ine-meros-tis-anthropinis-fisis/

Ο κόσμος του Κ.Βήτα ένας μουσικός τοίχος που φαίνεται να μην τελειώνει και κάθε φορά έρχεται να σηματοδοτήσει κάτι μέσα μας, έτσι και αυτήν τη φορά, έρχεται για να μας συναρπάσει και να ξεδιπλώσει την αινιγματική φιλοσοφία του. “Nομίζω ότι είναι σημαντικό να είμαστε σε ετοιμότητα κάθε στιγμή για να αντλούμε το καλύτερο από ότι μας προσφέρεται στη ζωή. Στην περίπτωση των μουσικών και όσων ασχολούνται με την τέχνη, παίζει ρόλο η οπτική γωνία μέσα από την οποία βλέπουμε και περιγράφουμε τη ζωή και τις εμπειρίες της. Δηλαδή η δική μας προσωπική πινελιά ας πούμε, κι έτσι νομίζω γεννιέται και η ποίηση ή η μουσική.”

(συνέντευξη του Κωνσταντίνου στην Ιωάννα Κρανιώτη και το monopoli.gr)

http://www.monopoli.gr/interviews/item/127363-K-Bhta

Το Σάββατο 26 Απριλίου στο Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι ο Κ.ΒΗΤΑ μας προσκαλεί να ζήσουμε όλο αυτό που ποτέ δεν τελειώνει. Μια βραδιά γεμάτη: “Τραγούδια και ορχηστρικά κομμάτια από όλη μου τη δισκογραφία, αλλά και την τελευταία μου δουλειά κυρίως, την “Αντήχηση”. Αυτή τη συναυλία τη βλέπω σαν μια ευκαιρία να ξαναβρεθώ με τους φίλους της μουσικής μου και να δώσω ένα δυνατό σετ ηλεκτρονικής μουσικής, για να το απολαύσουμε όλοι.”

(απόσπασμα από τη συνέντευξη του καλλιτέχνη στον Γιώργο Κουλούβαρη και το naftemporiki.gr)

http://www.naftemporiki.gr/story/798478/konstantinos-bita-nomizo-pos-auti-einai-mia-epoxi-kuoforias

Οι Πόρτες Ανοίγουν: 20:00

Κ.ΒΗΤΑ on stage: 22:30

Το ταμείο του χώρου θα λειτουργεί από τις 19:00

Λαμβάνοντας υπόψη και τους ποδοσφαιρόφιλους φίλους του Κ.ΒΗΤΑ, ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα προβληθεί το βράδυ της συναυλίας, στο χώρο του Stage Volume 1, μέσω γιγαντοοθόνης.

Stage Volume 1

Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,

Μοναστηράκι

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 10€

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366

Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read


Newsletter