19Απριλίου2024

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 19:09 Γράφτηκε από: 

SHADOW PLAY FESTIVAL vol. 5 στο Κύτταρο! Με την υποστήριξη του i-JUKEBOX.gr!

Το Shadow Play Festival προς τιμήν του θρυλικού Rory Gallagher έρχεται για 5η φορά, με καλεσμένους στο Κύτταρο αυτό το Σάββατο (12/4) τούς Sinnerboy.

Δελτίο Τύπου

SHADOW PLAY FESTIVAL Vol. 5

SINNERBOY Live !!!

Το Rory Gallagher Greece, το Κύτταρο Live Club και το Eightball Club εθισμένοι πλέον από μουσικές εικόνες και συναισθήματα, σαν και αυτά που μας χάρισαν απλόχερα οι προηγούμενες βραδιές του πιο επιτυχημένου φεστιβάλ…

… και συμπληρώνοντας 2 χρόνια από το πρώτο εγχείρημα (Shadow Play Fest. Vol.1 24/3/12) να διοργανώσουν μια πραγματική γιορτή αντάξια της σημασίας, της γοητείας, του επιπέδου, του τραγουδιστή - κιθαρίστα - καλλιτέχνη - ανθρώπου Rory Gallagher, μα πάνω απ όλα αντάξια της αγάπης του πιο φανατικού (άντε μαζί και με τους Ιρλανδούς -μόνο-) κοινού του, νοιώθουν την ανάγκη να επιστρέψουν στη… “ρίζα του καλού” και να φέρουν στη χώρα μας τους ανθρώπους που μας έπεισαν πρώτοι ότι τελικά γίνεται να απολαύσουμε Rory έστω και χωρίς την φυσική του παρουσία.

Κυρίες και Κύριοι, το Shadow Play Festival στην 5η του εκδοχή και στα δίχρονα γενέθλια του, έχει την ειλικρινή χαρά να φιλοξενήσει τρεις φίλους, τρεις τρελούς και παλαβούς παιχταράδες, μια μπάντα δυναμίτη αφιερωμένη ψυχή και σώματι στην έκφραση της μουσικής του λόγου και ακόμα περισσότερο στη στάση ζωής του λατρεμένου Rory Gallagher, έτοιμη να εκραγεί στο πρώτο χειροκρότημα…!!!

Ραντεβού στις αρένες του Eightball στις 11/4/2014 και του Κυττάρου στις 12/4/2014.

Sinnerboy… The Story…

Ήταν 2 Φλεβάρη του 2007 όταν μερικοί από εμάς είχαμε την ευκαιρία να αφεθούμε στο χείμαρρο της μουσικής του Rory δια χειρός των καταιγιστικών Sinnerboy για δυο βράδια στο ιστορικό Rodeo…

Οι “Sinnerboy” λοιπόν… Στο άκουσμα του ερχομού της… καλύτερης παγκοσμίως λέει tribute band του Rory Gallagher, πολλοί βιάστηκαν να ειρωνευτούν, αλλά ακόμα πιο πολλοί δεν το σκέφτηκαν καν αφού τα τραγούδια του Rory ήδη αντηχούσαν στα αυτιά τους και τους ανασήκωναν από τον καναπέ τους σαν την κόμπρα απ’ το καλάθι του φακίρη και τους οδηγούσαν μπροστά στη σκηνή του Rodeo χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Το κακό για τους πρώτους που περίμεναν τις εντυπώσεις των δεύτερων (μιας και ήταν διήμερο) ήταν πως οι περισσότεροι που έδωσαν το παρών την πρώτη μέρα έκλεισαν θέση και για την επομένη επί τόπου !!!!!!!!!!!!!!!!!

DONAL GALLAGHER (για Sinnerboy)

“Η Ζωντανή απόδειξη ότι η μουσική του αδελφού μου ζει”.

SPECIAL GUESTS:

AΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ & THE BLUE AIRWAYS!!!!

Άκης Τουρκογιώργης - Κιθάρα, Φωνή

Μάκης Γιούλης - Drums (Socrates/Session)

Σπύρος Μάζης - Μπάσο, Φωνητικά (Session)

*********

Τιμή εισιτηρίου 10€

Σημεία προπώλησης για το live στο ΚΥΤΤΑΡΟ

1. Tickethouse, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ 2103608366

Ώρες Λειτουργίας Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη 10.30-14.30, Παρασκευή 11.30-19.30 και Σάββατο 10.30-15.30

http://www.tickethouse.gr/

2. Από το ΚΥΤΤΑΡΟ, τις ώρες και τις μέρες που έχει κάποιο live

http://www.kyttarolive.gr/

https://www.facebook.com/events/685515041500377/?fref=ts

*********

Για την Θεσσαλονίκη και το http://www.eightballclub.gr/ περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/events/676126629097834/?fref=ts

KEEP ON RORYing!!



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Οι BAND OF FRIENDS για δύο συναυλίες στην Ελλάδα

    Οι Band of Friends, η original band του Rory Gallagher, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Gagarin 205 και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Eightball Club, με special guests τους Sakis Dovolis trio & Nick Dounoussis (Jimi Hendrix tribute).

  • Το πρόγραμμα για τις συναυλίες των BAND OF FRIENDS σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

    Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των συναυλιών των Band of Friends, αύριο Παρασκευή (10/2) στο Eightball Club με special guests τους Nick and The Backbone, και το Σάββατο (11/2) στο Gagarin 205 με special guests τους Big Nose Attack feat. G. Pachidis.

  • Οι BAND OF FRIENDS σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

    Οι Band of Friends τιμούν τα 75 χρόνια από τη γέννηση του αξέχαστου Rory Gallagher, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο Eightball Club και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Gagarin 205, με special guests τους Nick & The Backbone και Big Nose Attack αντίστοιχα.

  • Οι BAND OF FRIENDS επιστρέφουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Οι Band of Friends επιστρέφουν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο Κύτταρο και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Eightball, τιμώντας τη μνήμη του Rory Gallagher. Τις συναυλίες ανοίγουν οι Nick & the Backbone.

  • Oι BAND OF FRIENDS επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

    Τιμώντας την κληρονομιά του σπουδαίου Rory Gallagher, οι Band of Friends επιστρέφουν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο Eightball και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Κύτταρο. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Ray Beavis, ενώ τη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα ανοίξουν οι Nick and The Backbone και της Αθήνας οι Mr. Highway Band με ένα ακουστικό αφιέρωμα στον Neil Young.


Newsletter