23Οκτωβρίου2020

Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 17:20 Γράφτηκε από: 

BATTLE OF THE BANDS 2014 @ Eightball Live Stage: Όλες οι πληροφορίες για την 6η βραδιά!

H «Μάχη των Συγκροτημάτων» συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη (5/3) στο Eightball Live Stage της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή των ANIMUS BAND / BLANK PAGE / HOI-POI FARPLANE WIND / LOSTWARD / SHAD3S.

Δελτίο Τύπου

BATTLE OF THE BANDS 2014

@ EIGHTBALL LIVE STAGE

ΜΕΡΟΣ 6ο

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 στο Eightball Live Stage (Πίνδου 1 - Λαδάδικα) της Θεσσαλονίκης η «Μάχη των Συγκροτημάτων», μια ευγενής άμιλλα μεταξύ των γκρουπ, που έχει γίνει θεσμός και αποτελεί σταθμό στη διασκέδαση της νεολαίας.

Στην 6η κατά σειρά βραδιά του BATTLE OF THE BANDS 2014, θα διαγωνιστούν οι ANIMUS BAND / BLANK PAGE / HOI-POI FARPLANE WIND / LOSTWARD / SHAD3S.

*********

Το BATTLE OF THE BANDS 2014 διεξάγεται με ώρα έναρξης στις 20:00 και με τους εξής όρους:

- Κάθε φορά διαγωνίζονται 4 ή 5 συγκροτήματα, που ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα με ελεύθερο ρεπερτόριο (δικές τους συνθέσεις ή  διασκευές) χωρίς κανένα περιορισμό στο είδος της μουσικής.

- Το κοινό ψηφίζει ένα από αυτά γράφοντας το όνομά του στο πίσω μέρος του εισιτηρίου εισόδου  και ρίχνοντάς το σε κάλπη. Τα αποτελέσματα εκδίδονται αμέσως μετά τη λήξη της συναυλίας. 

- Για τα συγκροτήματα, που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό έχει εξασφαλιστεί επί πλέον προβολή ως εξής:

• Μετάδοση των τραγουδιών τους από το διαδικτυακό ραδιόφωνο SUMMER RAIN ROCK RADIO.

• Μετάδοση video clip (εφ’ όσον έχουν) από τη web TV του διαδικτυακού ραδιοφώνου των «φίλων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης».

• Πλήρες ρεπορτάζ της συναυλίας με φωτογραφίες και βιογραφικό του κάθε συγκροτήματος δημοσιεύεται στο i-JUKEBOX.gr, με τη στήριξη του οποίου πραγματοποιείται ο διαγωνισμός, και στην ομάδα του Facebook BATTLE OF THE BANDS THESSALONIKI.

*********

Χορηγοί του BATTLE OF THE BANDS 2014 είναι η εταιρία MUSIC FACTORY ENTERTAINMENT (Γρηγορίου Λαμπράκη 246, Άνω Τούμπα) που δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και ψυχαγωγίας, τα μουσικά όργανα ΡΙΧΑΡΔΟΣ (Παπαναστασίου 76 και 69 & Κωνσταντινουπόλεως 27) και τα στούντιο MAGNANIMUS (Μητροπόλεως 129), JAM (Αρτέμιδος 60), RED STUDIO (Σαρανταπόρου 29), REVOLVER (Ικτίνου 18) και EASTSIDE (23ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου).

Το BATTLE OF THE BANDS 2014 διοργανώνεται με τη στήριξη του i-JUKEBOX.gr και της ‘OVER THE TOP’ PROMOTION, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το SUMMER RAIN ROCK RADIO.

* Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο jnegris@otenet.gr ή το 6944 59-75-05.

BATTLE OF THE BANDS 2014 - Part 6

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, Eightball Live Stage

Ώρα έναρξης: 20.00 / Είσοδος με μπύρα: 6€

Συμμετέχουν οι:

ANIMUS BAND

BLANK PAGE

HOI-POI FARPLANE WIND

LOSTWARD

SHAD3S.

Facebook Event: www.facebook.com/events/1453265671571859

*********

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

ANIMUS BAND

Δημιουργήθηκαν το 2010 και από τότε έχουν συμμετάσχει σε πολλές μουσικές διοργανώσεις, όπως στο Band Project του Ant1, στο Φεστιβάλ Κερκίνης «Παρ’ Όχθην» στις Σέρρες και στο AXD Band Contest στην Αλεξανδρούπολη, ενώ κέρδισαν στο διαγωνισμό του Rock The Wall στο είδος ελληνικό ροκ.

Έχουν επίσης εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές της Πιερίας και της Θεσσαλονίκης. Έχουν ανοίξει συναυλίες των Magic De Spell, Όθωνα Μεταξά και Μαρίνου Βουρδαμή και του Ορφέα Περίδη και έχουν συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές διοργανώσεις και μουσικά φεστιβάλ.

Τα μέλη της μπάντας είναι:

Νίκος Γατσιός - φωνή, κιθάρα

Ελένη Καραγιαννίδου - μπάσο, πλήκτρα

Δημήτρης Πίτλιακας - κιθάρα, φωνητικά

Roberto Eskompar - κιθάρα

Θανάσης Κωστόπουλος - τύμπανα, κρουστά

Κέλλυ Καλαιτζίδου - backvocals

http://www.facebook.com/pages/Animus-band/185745548141346

http://www.youtube.com/watch?v=y7AHnBjORvo

BLANK PAGE

Η λαχτάρα να παίξουν ροκ μουσική τους οδήγησε το 2008 στη δημιουργία μιας (αρχικά) μαθητικής μπάντας, η οποία περίπου τρία χρόνια μετά, έλαβε τη σημερινή της σύνθεση. Επηρεασμένοι από τον κλασσικό ροκ ήχο της δεκαετίας του ‘70 και έπειτα από αρκετές live εμφανίσεις εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, πλέον πειραματίζονται πάνω σε δικές τους συνθέσεις.

Τα μέλη:

Θάνος Σερσέμης - φωνή

Μιχάλης Κυριάκογλου - κιθάρα

Βασίλης Τσελεπίδης - κιθάρα

Μηνάς Χατζημηνάς - ντραμς

Κώστας Αγγελετόπουλος - μπάσο

http://www.facebook.com/pages/Blank-Page-The-band/378892418807591

http://www.youtube.com/watch?v=dApBko29Xg0

HOI-POI FARPLANE WIND

Τριμελές Garage lo-fi σχήμα απο την Θεσσαλονίκη. Η μπάντα ξεκίνησε στις αρχές του 2011 ως cover band. Μετά από μια διακοπή από το καλοκαίρι του 2011 ως την άνοιξη του 2012 η μπάντα επανενώθηκε και είχε μια live εμφάνιση, ενώ ακολούθησε η ηχογράφηση του πρώτου τους EP “Powerhouse Dynamics”, τον Αύγουστο του 2013.

Τα μέλη της μπάντας είναι:

Κώστας Γραμμάδας - κιθάρα και φωνή

Θοδωρής Δοδούσης - μπάσο και δεύτερη φωνή

Αλέξανδρος Γραικός - ντραμς

http://www.facebook.com/hoi.poi.farplane.wind

LOSTWARD

Η ημερομηνία δημιουργίας της μπάντας είναι αόριστη… καθώς  αντιμετώπισε δυσκολίες στο να βρει  σταθερά μέλη (ντράμερ και μπασίστα) και να αποκτήσει τη σημερινή της μορφή. Αν όμως, θέλετε απαραίτητα μια ημερομηνία ίδρυσης, κάντε δεκτό ότι δημιουργήθηκε σήμερα, χτες, πριν ένα χρόνο… δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι η μουσική!

Κύριος στόχος της μπάντας είναι η σύνθεση μουσικής, που να διευρύνει τους ως τώρα μουσικούς ορίζοντες. Ο βαθμός επίτευξης του στόχου ανήκει στην κρίση του  ακροατή.

Δεν έχουν ένα συγκεκριμένο είδος, παρά έναν συνδυασμό της φιλοσοφίας μας γύρω από την τέχνη, ως ενιαίο σύνολο. Παρ' όλ' αυτά, αν κανείς θα ήθελε τις πιο περιγραφικές λέξεις γι' αυτό, τότε θα είχε ως εξής: Experimental-Psychedelic Rock/Metal, με ανατολίτικα στοιχεία.

Η σύνθεση είναι:

Γιώργος “Lost and Guidance” Μηνάς: Κιθάρες, φωνητικά:

Δημήτρης “Ward and Science” Ζιώγας-Αποστολίδης: Πλήκτρα

Δημήτρης “Depth and Violence” Χατζηκωνσταντίνου: Μπάσο

Στέργιος “Beat and Silence” Καρανάτσιος: Ντραμς, Κρουστά

http://www.facebook.com/lostwardd

http://www.youtube.com/watch?v=pxO7stl1dl4

SHAD3S

Οι Shad3s είναι ένα νέο μέταλ συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, που δημιουργήθηκε το 2011 και αποτελείται από τον Άκη Ραδόπουλο στην κιθάρα, τον Γιάννη Ραδόπουλο στα ντραμς και τον Γιάννη Χριστάκη στο μπάσο και τη φωνή. Έχουν παίξει σε αρκετά μαγαζιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και σε διάφορα φεστιβάλ.

Αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν το πρώτο τους demo το οποίο και θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2014. Το στυλ της μουσικής είναι ένα ανακάτεμα stoner και thrash metal.

http://www.facebook.com/pages/Shad3s/230026777038258E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter