01Οκτωβρίου2020

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 13:05 Γράφτηκε από: 

B.D.Foxmoor: «Πύρινο Βιος» στην Αρχιτεκτονική

Γεια χαρά σε όλους και όλες, την προηγούμενη Παρασκευή είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε αυτό το μοναδικό μαραθώνιο live του  B.D.Foxmoor των Active Member (5 ώρες!) στην σκηνή της Αρχιτεκτονικής

Όσοι είμαστε χρόνια στην Low Bap γειτονιά αλλά και όχι μόνο, τιγκάραμε αναμνήσεις και θύμησες. Λεπτομέρειες  γεμίζανε το μυαλό μας καθώς είχαν συνδεθεί με στιγμές από κομμάτια όπως «Δυτικά απ’ το ποτάμι», «Πολισμανία», «Για τ’ αδέρφια που χαθήκανε νωρίς», «Απ’ τον τόπο της φυγής» και άλλα πολλά που μας βομβάρδιζε απ’ το μικρόφωνό του ο B.D.Foxmoor. Χρόνια και ζαμάνια που λένε…

Αυτό είναι το «Πύρινο βιος του» τελικά, τα τραγούδια του. Αυτή την Παρασκευή 11 Οκτώβρη, θα είναι ξανά στην Αρχιτεκτονική (στο Γκάζι) με κάπως διαφορετικό πρόγραμμα.

Το «Πύρινο Βιος» είναι μια αυτοβιογραφική μουσική παράσταση διάρκειας 5 ωρών, όπου ακούγονται ζωντανά απ’ τον ίδιο ανέκδοτα τραγούδια που ποτέ δεν κυκλοφόρησαν σε album, στιγμές από το πρώιμο Hip hop του και τα πρώτα του βήματα καθώς και πολλά τραγούδια που έχουν λιγότερο ακουστεί αλλά, εξίσου με άλλα, αγαπηθεί  σε όλη την εικοσάχρονη και πλέον πορεία του.

«Πύρινο βιος»

Ο B.D.Foxmoor σε μια αυτοβιογραφική μουσική παράσταση διάρκειας 5 ωρών. (και για καθήμενους έχουμε προνοήσει!!!)

Κάθε Παρασκευή του Οκτώβρη στην Αρχιτεκτονική.

είσοδος 10ευρώ

Έναρξη: 9.30μ.μ

Κρατήσεις στο 210 3251271 και στο bdfoxmoor@lowbap.com

Αρχιτεκτονική LIVE στην Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116), στο Γκάζι

*********

Επίσης, την επόμενη μέρα 12 Οκτώβρη, θα παρουσιάσει το «Πύρινο Βιος» του και στην Θήβα, στο bar “Mojo” (κεντρική πλατεία), έναρξη στις 9:30 (Είσοδος δωρεάν).

*********

Το νου σας, κυκλοφορεί σύντομα νέος δίσκος Χνάρια (πληροφορίες lowbap.com και Imantas.org).

Να είστε καλά,

Low Bap Foundation

www.lowbap.com

www.sadahzinia.com

www.youtube.com/user/activememberchannel

www.facebook.com/activememberofficial

www.activemember.bandcamp.com

Δελτίο ΤύπουE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter