20Ιανουαρίου2021

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 15:06 Γράφτηκε από: 

Αναβολή της συναυλίας του Γιάννη Αγγελάκα στο Κυβερνείο

Για λόγους υγείας και συγκεκριμένα επιδείνωσης της τενοντίτιδας που ταλαιπωρεί στον Στάθη Αραμπατζή, η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στο Προαύλιο του Κυβερνείου αναβάλλεται.

Δελτίο Τύπου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ ΓΙΑ  ΛΟΓΟΥΣ  ΥΓΕΙΑΣ.

Η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στην αυλή του Κυβερνείου στην Καλαμαριά αναβάλλεται λόγω της επιδείνωσης της υγείας του χεριού του κιθαρίστα του σχήματος.

Μετά την πρόσφατη συναυλία στο θέατρο Βύρωνα η τενοντίτιδα που ταλαιπωρούσε τον Στάθη Αραμπατζή επιδεινώθηκε και καθιστά αδύνατη την παρουσία του στη συναυλία.

Μέχρι την Παρασκευή και αφού πάρουμε τη γνωμάτευση του γιατρού του θα ανακοινωθεί νέα  ημερομηνία (στην οποία θα ισχύουν τα μέχρι τώρα προπωλημένα εισιτήρια) καθώς και ο τόπος και ο χρόνος όπου θα εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους όσοι το επιθυμούν.

Από πλευράς του καλλιτέχνη και της παραγωγής ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη για την ταλαιπωρία και την παράταση της αναμονής σας για τη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter