15Ιανουαρίου2021

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 14:36 Γράφτηκε από: 

Ο Γιάννης Αγγελάκας στο Στρατόπεδο Κόδρα!

Ο Γιάννης Αγγελάκας, ο ανατρεπτικός αυτός διανοούμενος ποιητής και συνθέτης και η παρέα του, Ντίνος Σαδίκης - μπαγλαμά, κιθάρα, Τίτος Καργιωτάκης - ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, Στάθης Αραμπατζής - κιθάρα, Χρήστος Χαρμπίλας - κρουστά, ηλεκτρονικά, πάνε στο στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά με τις αποσκευές γεμάτες τραγούδια για μία μοναδική συναυλία.

Γιάννης Αγγελάκας

«Από τις Τρύπες στη Γελαστή Ανηφόρα,

μια ίσια γραμμή σ’ ένα βρώμικο χαρτί»

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΔΡΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΠΑΡΑ ΘΙΝ’ ΑΛΟΣ 2013

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΙΣΟΔΟΣ 13 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10 ΕΥΡΩ

e-ticket 8 ΕΥΡΩ ΩΣ 8/9

aggelakas2013.eventbrite.com

Μια αναδρομή στην πορεία του που ξεκίνησε από τις «Τρύπες», αρχές της δεκαετίας του ‘80, μέχρι σήμερα.

Τελευταία στάση η «Γελαστή Ανηφόρα», το τελευταίο του cd - Ποιητική συλλογή - Βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013 από την εταιρεία www.alltogethernow.gr και έχει γίνει ήδη χρυσό.

Ο καίριος σκληρός και πολλές φορές λυτρωτικός λόγος του σε συνδυασμό με ένα συνεχές τζαμάρισμα σε νέους δρόμους, ξετυλίγει χρόνια τώρα την ανθρώπινη περιπέτεια αλλά μέσα από αυτή τη συνειδητοποίηση της φθοράς προβάλει αχνά φως, μέσα από το ξέσπασμα η αποδοχή, μέσα από το βάσανο της σκέψης η χαρά της μέθης.

Ότι πιο καθαρό, ειλικρινές και θεραπευτικό τούτες τις μέρες, τούτες τις χρονιές που κατάντησε έκτρωμα η νεοελληνική κοινωνία, γκρεμοτσακίστηκε και μας παρέσυρε μαζί της.

Facebook Event: www.facebook.com/events/191259054379990/E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter