25Απριλίου2024

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013 13:44 Γράφτηκε από: 

5o Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας»: Line up και πληροφορίες!

Φέτος κάνουμε πάλι την πανέμορφη διαδρομή από το Ξυλόκαστρο στα Τρίκαλα Κορινθίας και ακόμα πιο πάνω στα 1600μ., για να ζήσουμε το πιο high, ανοιχτό και ελεύθερο πάρτυ του καλοκαιριού!

Από την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 στις 20:00 μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, θα απολαύσουμε πολλά εξαιρετικά συγκροτήματα, μαγευτικές βόλτες στο βουνό, ορεινή κατασκήνωση κάτω από τα αστέρια και περιβαλλοντική ενημέρωση για τη (Natura 2000) φύση που μας φιλοξενεί.

Σας περιμένουμε στη μοναδική τοποθεσία του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας για να περάσουμε τρείς μοναδικές μέρες και νύχτες σα μια μεγάλη παρέα.

Είσοδος, κάμπινγκ, οργανωμένες εξορμήσεις, «κουμάντα», όλα ελεύθερα!

Οι συμμετοχές ανά ημέρα:

Πέμπτη 29 Αυγούστου (*)  - έναρξη 20:00

Simos Kokavesis & the Shinkickers

Dj sets

Παρασκευή 30 Αυγούστου  - έναρξη 18:45

Dawn rebel and the Lazy Nodes, Daphne and the fuzz, Σπύρος Γραμμένος, Tango with lions, Σπυριδούλα + Alex K. (Last Drive) + Δημήτρης Πουλικάκος, Deus Ex Machina, Anfo

Σάββατο 31 Αυγούστου - έναρξη 18:30

Κάλεσμα, Maria-Christina and the 7 pedals, Αγγελική Τουμπανάκη, Gravitysays_i, B.D. Foxmoor guests Xnaria, Blues Cargo, Λεωνίδας Μπαλάφας

(Νέο) stage “In”

Φέτος οι μουσικές δε σταματάνε ποτέ!

Τα… πρωινά και τα μεσημέρια της Παρασκευής και του Σαββάτου θα χαρούμε αυθόρμητες αλλά και σχεδιασμένες μουσικές συνευρέσεις παλιών και νέων μουσικών που θα είναι στο βουνό. Μουσικές εκπλήξεις χωρίς πρόγραμμα και περιορισμούς, στη δροσιά του Σαλέ!

Φέτος, έναρξη από την Πέμπτη (29 Αυγούστου)

Την Πέμπτη το βραδάκι γιορτάζουμε τα γενέθλια του Ziria festival (όλα ξεκίνησαν 29 Αυγούστου 2009). Θυμόμαστε και επανατοποθετούμαστε, σε μια Back to the roots βραδιά!

Αφιερωμένη σε όλους τους μουσικούς που δεν είναι πια μαζί μας, με ένα tribute στον κορυφαίο Rory Gallagher, από τους μοναδικούς του είδους Simos Kokavesis & the Shinkickers (και όχι μόνο). Θα ακολουθήσουν dj sets.

Εναλλακτικές δραστηριότητες

- Επίσκεψη στο σπήλαιο του Ερμή, οργανωμένη από πολυμελή ομάδα του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου (ΣΠΕΛΕΟ - www.speleo.gr)

- Πεζοπορία στο υπέροχο δάσος στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, που οργανώνει ο σύλλογος για την προστασία του δάσους «Κυλλήνιος Άδωνις»

- Μοναδική περιβαλλοντική ενημέρωση από τον Σπύρο Αποστολόπουλο, ερευνητή της χλωρίδας της Ζήρειας

- Ποδηλατικές βόλτες με την FakARolA Team, ποδηλατική ομάδα από το Ξυλόκαστρο

- Μαθήματα γιόγκα μαζί με βασικές αρχές συγκέντρωσης και διαλογισμού με τον Τάσο Σχοινά

Η διοργάνωση

Όπως και πέρυσι, τη διοργάνωση επιμελείται αφιλοκερδώς μια παρέα Ξυλοκαστριτών.

Μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε θερμά, το Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, ξενοδόχοι και εστιάτορες των Τρικάλων, πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες και πάρα πολλοί εθελοντές φίλοι.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις μπάντες και έναν-έναν μουσικό για την αφιλοκερδή συμμετοχή του.

Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφθείτε το site της εκδήλωσης

www.ziriafestival.gr 

Facebook event

https://www.facebook.com/events/156788707846214/

Twitter

https://twitter.com/Ziria_Festival

Tips

Μην ξεχάσετε να πάρετε ζεστά ρούχα, κλειστά παπούτσια και καλό μπουφάν και εφόσον διανυκτερεύσετε στο βουνό (προτείνεται!!), υπνόσακο και σκηνή.

Και την ημέρα περνάμε πολύ ωραία, αφού η περιοχή είναι ιδανική όχι μόνο για μουσική και camping, αλλά και για πεζοπορία και ποδήλατο στο βουνό, υπέροχες βόλτες στις πανέμορφες γύρω περιοχές, φαγητό στα Τρίκαλα, ή μπάνιο στον Πευκιά στο Ξυλόκαστρο. 

Για να έλθετε, από την Εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών βγαίνετε στην έξοδο για Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα και αμέσως συνεχίζετε για Τρίκαλα.  Περνάτε τα Τρίκαλα και συνεχίζετε προς το Αθλητικό Kέντρο Ζήρειας.  Όλοι οι δρόμοι είναι πολύ καλοί όπως και η οδική σήμανση.

Δελτίο Τύπου



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read

  • Το ZIRIA SUPPORT στο Ξυλόκαστρο

    Με ένα πολυσυλλεκτικό line-up πραγματοποιείται το Ziria Support το Σάββατο 26 Αυγούστου στο Ξυλόκαστρο.

  • Δικαιοσύνη για το έγκλημα της Πύλου | Aκουστικό Live στον κήπο του Συλλόγου Αρχαιολόγων

    Οι Μεθυσμένα Ξωτικά, Βασίλης Ράλλης, Frank Panx (Panx Romana, Σαλταδόροι) και Alex & Stef (Thee Holy Strangers - Screaming Fly) συμμετέχουν στο ακουστικό live που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Δικαιοσύνη για το έγκλημα της Πύλου”, την Τρίτη 18 Ιουλίου στον κήπο του Συλλόγου Αρχαιολόγων.

  • To 7ο PUΛSAR ART FESTIVAL στη Σαμοθράκη

    Από τις 4 έως τις 7 Αυγούστου διοργανώνεται το 7ο Pulsar Art Festival στον Πολιτιστικό Χώρο Εργοστάσιο της Σαμοθράκης.

  • Το HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL στα Καλάβρυτα

    Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου πραγματοποιείται το Helmos Mountain Festival, μια μεγάλη γιορτή γεμάτη δράση και μουσική στους πρόποδες του Χελμού στα Καλάβρυτα.

  • Η TANGO WITH LIONS σε Πάτρα και Αθήνα

    Η Tango with Lions παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ “you.me.”, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στον Συνδετήρα στην Πάτρα και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Six D.O.G.S στην Αθήνα, με opening acts τον Kristof και τη Melentini αντίστοιχα.


Newsletter