29Σεπτεμβρίου2020

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 20:47 Γράφτηκε από: 

15ο Φεστιβάλ Βαρβάρας στην Ορεινή Χαλκιδική!

Από την έως τις 4 Αυγούστου πραγματοποιείται το φετινό Φεστιβάλ Βαρβάρας στην Ορεινή Χαλκιδική.

Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 15ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

15:00 ΣΚΗΝΗ CAMPING

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΝΗΔΕΣ

21:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ Γ.ΝΤΑΓΑΚΗ - Β. ΣΚΟΥΛΑ - Γ.ΧΑΡΟΥΛΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

15:00 ΣΚΗΝΗ CAMPING

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ Λ.ΚΑΛΗΜΕΡΗ - Μ.ΧΑΝΙΩΤΗ

21:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ Ε. ΒΙΤΑΛΗ - Θ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

15:00 ΣΚΗΝΗ CAMPING

Μ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - Μ. ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ

21:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ Ν. ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ - Σ. ΜΑΛΑΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

20:00 KEΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Δ. ΜΠΑΣΛΑΜ «ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ»

21:30 KEΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ Π.ΠΑΥΛΙΔΗ - Γ.ΑΓΓΕΛΑΚΑ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ:

Εισιτήριο διαρκείας (για 4 μέρες): 50 ευρώ (προπώληση) / 60 ευρώ (στην είσοδο)

Εισιτήριο ημέρας: 15 ευρώ (προπώληση) / 17 ευρώ (στην είσοδο)

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ:

1. Από την παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας στρίβετε στη διασταύρωση της Νέας Μαδύτου, 80 χιλ. από τη Θεσσαλονίκη.

2. Από την Εγνατία Οδό στρίβετε στον κόμβο Ρεντίνας - Σταυρού. Ανταμώνετε την παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στρίβετε δεξιά για Θεσσαλονίκη και μετά από πέντε χιλιόμετρα στη διασταύρωση Νέας Μαδύτου στρίβετε αριστερά για Βαρβάρα.

3. Από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ουρανούπολης, μετά την Αρναία, το Παλαιοχώρι, το Νεοχώρι, στρίβετε αριστερά για Βαρβάρα, 90 χιλ. από τη Θεσσαλονίκη.

4. Από Ολυμπιάδα στρίβετε στη διασταύρωση για Αρναία και σε 8 χιλιόμετρα στρίβετε δεξιά για Βαρβάρα. (Από άποψη διαδρομής, οι πρώτες δύο προτάσεις είναι καλύτερες, από πλευράς γραμμικής διαδρομής, οι άλλες δύο υπερτερούν)

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ:

Καθημερινά θα ξεκινούν από το κέντρο της Θεσσαλονίκης πούλμαν που θα μεταφέρουν τον κόσμο στο Φεστιβάλ και μετά το τέλος της συναυλίας πίσω στη Θεσσαλονίκη! (Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε στο cafe ΕΝΤΕΧΝΟΝ)

ΔΙΑΜΟΝΗ:

Λειτουργεί ελεύθερο camping έξω από το χωριό (3,5 χιλ). Η προσέλευση των κατασκηνωτών ξεκινά από την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013. Στο camping θα υπάρχουν τουαλέτες, ντουζιέρες, ηλεκτρικό ρεύμα από γεννήτρια και αναψυκτήριο με προσιτές τιμές. Φέτος στο camping θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με δωρεάν είσοδο. Δεν είναι απαραίτητη η διαμονή στο camping για να παρακολουθήσετε τις συναυλίες αυτές!

ΠΑΡΚΙΝΓΚ:

Για την καλύτερη διεξαγωγή του Φεστιβάλ παρακαλείστε να παρκάρετε τα οχήματα σας στο χώρο του camping. Θα υπάρχουν πουλμανάκια για να σας μεταφέρουν δωρεάν στο συναυλιακό χώρο.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θεσσαλονίκη: CAFÉ ENTEXNON

Ευρύτερη περιοχή Ορεινής Χαλκιδικής: BEACH BAR TOTOS (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ), ΚΑΦΕ ΦΟΥΑΓΕ (ΑΡΝΑΙΑ), ΚΑΤΣΙΡΜΑΣ (ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ), ΚΑΒΑ-ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΣΓΑΚΗΣ (Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ), ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΣΑΛΗΣ (ΣΤΑΥΡΟΣ – ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ)

Online: viva.grE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter