18Απριλίου2024

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 13:59 Γράφτηκε από: 

Red Fang / Cancer Bats @ Gagarin 205: Last Details!

Τα μεγαθήρια από το Oregon που ακούν στο όνομα Red Fang, ένα χρόνο μετά την ισοπεδωτική τους εμφάνιση στην Αθήνα επιστρέφουν αυτή τη φορά για δύο συναυλίες στην Ελλάδα!!! Μαζί τους και αποκλειστικά για τα δύο αυτά shows θα εμφανιστούν ως special guests οι Cancer Bats!!!

P90 PRESENTS

RED FANG / CANCER BATS

Τρίτη 4 Ιουνίου @ Gagarin 205

Προπώληση εισιτηρίων:

Tickethouse (Πανεπιστημίου 42),

Viva.gr, Ticketpro.gr

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

-------------------------------------

Οι πόρτες ανοίγουν 20:30

21:30 CANCER BATS

22:30 RED FANG

Όσοι είχατε την τύχη να παρακολουθήσετε συναυλία των Red Fang στο παρελθόν, γνωρίζετε καλά ότι οι ευγενικοί μουσάτοι φίλοι μας δεν κάνουν καθόλου πλάκα!

Ναι, θα συμφωνήσουμε ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έτσι και τα μούσια δεν κάνουν τον ροκά. Στην περίπτωση όμως τον Red Fang έχουμε αδιαμφισβήτητο νικητή! Θα σε ιδρώσουν, θα σε πωρώσουν, θα σε βραχνιάσουν και όταν έρθει η στιγμή να εγκαταλείψουν το σανίδι εσύ θα προσπαθείς με ότι δυνάμεις σου έχουν απομείνει να τους κρατήσεις εκεί για σένα!

Τι να πρωτοθυμηθούμε; ”Wires”, “Prehistoric Dog”, “Hank Is Dead”, “Number Thirteen” και η λίστα δεν σταματάει εδώ.

Αυτή την φορά δεν θα ‘ναι μόνοι τους όμως… συνένοχοι στο τέλειο αυτό «έγκλημα» θα είναι οι τα αγαπημένα μας κακά παιδιά, οι Cancer Bats! Αυτό που κάνει την παρέα του Liam Cormier τόσο ιδιαίτερη και αγαπητή, είναι η σωστή αναλογία punk rock attitude και “heavy as fuck” ήχου σε ένα! Ενέργεια που ξεχειλίζει από μία μπάντα που, πιστέψτε μας, ξέρει πολύ καλά πως να σε παρασύρει από το πρώτο κιόλας λεπτό!

Ακούστε μας λοιπόν προσεκτικά! Ετοιμάστε τις «από κουτάκια μπύρας» πανοπλίες σας, φέρτε όλοι σας την καλή διάθεση για party και για ένα μόνο πράγμα να είστε σίγουροι… αυτό το live θα το θυμάστε για καιρό!

Δελτίο Τύπου

 



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read

  • To official aftermovie του DESERTFEST ATHENS 2016

    Στη δημοσιότητα δόθηκε το official aftermovie του Desertfest Athens, που πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016.

  • Ανταπόκριση: DESERTFEST ATHENS 2016 (Red Fang, 1000mods, Pentagram + more) @ Ιερά Οδός

    Για όσους και όσες είμαστε fans του σκληρού ήχου, κυρίως στη stoner εκδοχή του, αλλά και στη σύνδεσή του με το instrumental και psychedelic rock, το 2ήμερο DESERTFEST ATHENS θα είναι αναμφίβολα ένα από τα σημεία αναφοράς της χρονιάς, όταν αυτή φτάσει στο τέλος της, με οργανόγραμμα που περιλάμβανε δύο σκηνές και εμφανίσεις σφιχτού ωραρίου, κίνηση που αποδείχτηκε σαφώς επιτυχημένη.

  • Oι ώρες εμφάνισης για το DESERTFEST ATHENS

    Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για το Desertfest Athens, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου με δύο σκηνές.

  • To επίσημο trailer για το DESERTFEST ATHENS

    Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίσημο trailer για το Desertfest Athens, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Ιερά Οδό.

  • Όταν οι RED FANG δημιουργούν το δικό τους “Predator”

    Τα γέλια κυριεύουν το δωμάτιο ή το γραφείο, όταν οι Red Fang κυκλοφορούν κάποιο νέο βίντεο.


Newsletter