16Απριλίου2024

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 18:19 Γράφτηκε από: 

Ο Κ.ΒΗΤΑ στο Gagarin 205: Last details!

Η αγάπη του για την hip hop και την ηλεκτρονική μουσική τον έκανε να δημιουργήσει τους Στέρεο Νόβα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Μετά την διάλυσή τους το 1996 πειραματίστηκε με τον ηλεκτροακουστικό ήχο και τα άλμπουμ του βρήκαν χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές, με σύντροφο πάντα την ιδιαίτερη ποίηση του, που συντρόφευσε τις πιο μοναχικές μας στιγμές.

Άλλες φορές χαρούμενος, άλλες φορές βυθισμένος σε ένα στοχασμό, δημιούργησε ηχητικά τοπία σπάνιας ομορφιάς, σαν ακρωτήρια που τα κυρίευε η ψυχρότητα ή η θερμότητα μιας ειλικρινούς εξομολόγησης.

Μες την πορεία του στεκόταν χωρίς να καταλαβαίνει ποια είναι η αληθινή του αγάπη, η κιθάρα ή τα συνθεσάιζερ και όλη αυτή η αντίφαση δημιούργησε τελικά τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό ήχο του. Έναν ήχο ανάμεσα σε βιομηχανικά κρουστά και ζοφερές μελωδίες που αποκαλύπτουν έναν βαθύ κοινωνικό στοχασμό και μια αίσθηση που διατρέχει την μουσική του, ότι τίποτε δεν έχει αρχίσει και τίποτε δεν έχει τελειώσει. 

Σαν ημιτελή τραγούδια, σημειώσεις σε χαρτιά,  φευγαλέες σκέψεις και ο δικός του τρόπος να μιλά για την αλήθεια που μόνο η ψυχή μπορεί να δει, όπως ο ήρωας του Σαιντ Εξυπερύ: «Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά, την ουσία τα μάτια δεν την βλέπουν».

Κ. ΒHTA LIVE

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Gagarin 205 – Αθήνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

DOORS OPEN | 19:30

ΚΒΗΤΑ on stage | 21:30

Ο Κ.Βήτα κατάφερε να ενώσει την ποίηση με την μουσική μέσα από μοναδικά, αμφιλεγόμενα άλμπουμ στην μετά Στέρεο Νόβα πορεία του, όπως η ηλεκτρονική του σύγκρουση με το έργο του Μάνου Χατζιδάκι “Transformations”, η μουσική του συμμετοχή στο Δύο του Δημήτρη Παπαϊωάννου, μέχρι και την τελευταία του ντίσκο φανκ ματιά στην Χρυσαλλίδα.

Ένα κύκλο τραγουδιών με ποπ και nu disco διάθεση να εμβαθύνει στην προσωπική κρίση που διαποτίζει το αστικό τοπίο όπως το Τζιτζίκι, η Δύση, η Χρυσαλλίδα, η Ωραία Ελένη και η Νταίζη ένα call girl που μέσα στην αθωότητά του έρχεται αντιμέτωπο με τον σύγχρονο αμοραλισμό: «Τι είναι αυτό που ποθούν, όσο χρήμα κι αν βρουν άλλη τόση αγάπη θα έχουν πετάξει»… 

O K.BHTA θα παρουσιάσει τo ηλεκτρονικό του σετ στην Αθήνα στο Gagarin 205, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, παρουσιάζοντας τραγούδια απ’ όλη του την δισκογραφία.  Να είστε εκεί, έτοιμοι για άλλη μία γεύση. Μια μοναδική εμπειρία ήχου και ποίησης.

Ιστοσελίδα: www.kbhta.gr

Official Facebook: http://www.facebook.com/pages/KBHTA/125204234174937

Δελτίο Τύπου


  • Event: Κ.ΒΗΤΑ
  • Date: Σάββατο 30 Μαρτίου 2013
  • City: Αθήνα
  • Venue: Gagarin 205
  • Doors: 19:30
  • Timetable: 21:30 K.BHTA on stage
  • Tickets: • Περιορισμένος Αριθμός Εισιτηρίων για Ανέργους: 8 ευρώ
    • Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων - Γενική είσοδος: 12 ευρώ
    • Τα εισιτήρια των 10 ευρώ εξαντλήθηκαν
  • Presale spots: Αθήνα
    Ticket House (Πανεπιστημίου 42 - εντός της στοάς, Τηλ.: 210 3608366)
    Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
    www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
    * Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

  • Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη
    Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη

    Δίνοντας πνοή σε σύγχρονες επιτυχίες και μετατρέποντας τον ήχο τους σε ρετρό αναμνήσεις, οι Postmodern Jukebox έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην Τεχνόπολη.

  • Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club
    Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club

    Ένας frontman που λατρεύτηκε από το ελληνικό κοινό στα 00s, επέστρεψε στο προσκήνιο και μαζί του, και όλες εκείνες οι αναμνήσεις από τη θριαμβευτική του πορεία.

  • Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο
    Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο

    Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Sting θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει αμετακίνητη παρακαταθήκη στην ιστορία του παγκόσμιου ροκ εν ρολ, ο Glenn Hughes γιορτάζει την 50ή επέτειο του αξεπέραστου “Burn”, την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Floyd και το Σάββατο 25 Μαΐου στο Principal Club Theater.

Also Read


Newsletter