28Μαρτίου2024

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 16:55 Γράφτηκε από: 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Principal Club Theater! Με την υποστήριξη του i-jukebox.gr!

Με «μια αγκαλιά τραγούδια» η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Principal Club Theater στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού Μύλος, για να ερμηνεύσει ένα απόσταγμα από  αγαπημένα τραγούδια, τόσο από την πρόσφατη όσο και από την διαχρονική της δισκογραφία.

Τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί στην ψυχή και την καρδιά μας, τραγούδια που με την φωνή της θα μας ταξιδέψουν, θα μας κάνουν να ξεχαστούμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε…

Μαζί της μία εξαιρετική ομάδα μουσικών, πέντε υπέροχοι σολίστες με ταλέντο και φαντασία, αλλά και ένας νέος τραγουδιστής, του οποίου η Άλκηστις επιμελήθηκε το καινούργιο του CD, ένας πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Γιώργος Περρής.

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

«Μια Αγκαλιά Τραγούδια»

… συμμετέχει και ο Γιώργος Περρής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 & ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

PRINCIPAL CLUB THEATER του Μύλου (Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη)

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ I-JUKEBOX.GR

Οι καλλιτέχνες θα ξεδιπλώσουν στην σκηνή το πάθος και την τρυφερότητα, θα μας απογειώσουν με τα φτερά της μουσικής, θα αυτοσχεδιάσουν, θα μας εκπλήξουν  με τις εναλλαγές των τραγουδιών, θα μας χαρίσουν μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά τραγούδια, με δυνατές αλλά και ρομαντικές στιγμές, ροκ στιγμιότυπα, με  εικόνες από την μουσική της διαδρομή.

«Μια μεγάλη αγκαλιά τραγούδια» με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Μουσικοί:

Πιάνο: Θωμάς Κοντογιώργης

Βιολί: Kώστας Καρακατσάνης

Ακορντεόν: Θάνος Σταυρίδης

Μπάσο: Αγγελος Παπαδάτος

Κρουστά: Αλέξης Κώστας

http://www.alkistisprotopsalti.gr

Δελτίο Τύπου


  • Event: ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
  • Guests: Γιώργος Περρής
  • Date: Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Μαρτίου 2013
  • City: Θεσσαλονίκη
  • Venue: Principal Club Theater, Μύλος
  • Doors / Start time: 21:00 / 22:00
  • Reservations: 2310 428088
  • Tickets: 15 ευρώ
  • Presale spots: Public
    Ticket House
    www.ticketarena.gr



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS
    Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

Also Read

  • Last Details: EN’ORESI FESTIVAL 2014 @ Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

    Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το En’Oresi Festival 2014, που πραγματοποιείται το τριήμερο 16-18 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

  • EN’ORESI FESTIVAL 2014 @ Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

    Οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος, Active Member και Βαγγέλης Καζαντζής, συμμετέχουν στο φετινό En’Oresi Festival, που πραγματοποιείται το τριήμερο 16-18 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

  • 35ο River Party: Πέντε μέρες γιορτής!

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 35ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Πέντε μέρες γιορτής για τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν δίπλα στις όχθες του Αλιάκμονα από τις 31/7 ως τις 4/8.

  • Τριήμερο εισιτήριο στο 35ο River Party!

    Λόγω αυξημένης ζήτησης, όσοι επιθυμούν να έρθουν στο 35o River Party για το τριήμερο 2, 3 & 4 Αυγούστου (Π-Σ-Κ) μπορούν να προμηθευτούν το τριήμερο κατασκηνωτικό εισιτήριο τους στην ειδική τιμή των 40€!

  • Το πρόγραμμα του 35ου River Party!

    Main Stage / Green Stage / Youth Stage / DJ set… Οι μέρες πλησιάζουν! Δείτε το τελικό πρόγραμμα όλων των μουσικών σκηνών του 35ου River Party!


Newsletter