29Μαρτίου2024

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 10:30 Γράφτηκε από: 

Ο Γιάννης Αγγελάκας live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, τον Ντίνο Σαδίκη στον μπαγλαμά, το Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή, με αφορμή τη νέα δισκογραφική δουλειά, συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας LIVE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

13-14 Απριλίου / Fuzz Club, Αθήνα

19-20 Απριλίου / Block 33, Θεσσαλονίκη

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου

Στις 13 και 14 Απριλίου ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει στην Αθήνα με την παρέα του για να παρουσιάσει τα νέα του κομμάτια, με «καινούριο ήχο και καινούριες αγωνίες»,  και μαζί με τα παλαιότερα να ταξιδέψει το κοινό σε γνώριμα και νέα μουσικά μονοπάτια.

Βασικός σταθμός στην περιοδεία του είναι φυσικά και η γενέτειρά του, η Θεσσαλονίκη. Έτσι, στις 19 και 20 Απριλίου ο Γιάννης Αγγελάκας υπόσχεται να χαρίσει ξεχωριστές ερμηνείες στο κοινό της Θεσσαλονίκης, που πάντα δηλώνει παρόν όταν ο τραγουδοποιός εμφανίζεται στην πόλη του.

Η νέα δουλειά του Γιάννη Αγγελάκα αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2013. Το νέο single διατίθεται και για downloading. Περιέχει τα κομμάτια «Σαράβαλο» και «Γελαστή ανηφόρα» και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου που είναι και ο  προπομπός του νέου του δίσκου.

Μπορείτε να ακούσετε τα 2 νέα κομμάτια του Γιάννη Αγγελάκα στο http://goo.gl/8Lcx5.

Δελτίο Τύπου


  • Event: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
  • Date: Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Απριλίου 2013 - Αθήνα, Fuzz Club
    Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Απριλίου 2013 - Θεσσαλονίκη, Block 33
  • Tickets: • Περιορισμένος Αριθμός Εισιτηρίων για Ανέργους: 8 ευρώ
    • Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν: 10 ευρώ
    • Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων - Γενική είσοδος: 12 ευρώ
  • Presale spots: Αθήνα
    Ticket House (Πανεπιστημίου 42 - εντός της στοάς, Τηλ.: 210 3608366)
    Θεσσαλονίκη
    Musicland (Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264880)
    Stereodisc (Αριστοτέλους 4, Τηλ: 2310262912)
    Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο
    www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
    * Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ με δημιουργούς της νεότερης γενιάς στο Gazarte

    Επιλέγοντας δημιουργούς της νεότερης γενιάς και τραγουδώντας μαζί τους επί σκηνής, ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει τη μουσική συνάντηση “Ανατέλλω” με το Παιδί Τραύμα, τη Sophie Lies και opening act τους Turboflow3000, την Πέμπτη 11 Απριλίου στο Gazarte.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στα ROCKWAVE NIGHTS στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει την “Ηλεκτρική Καρέκλα”, μια περιπέτεια γεμάτη μουσική από την πλούσια διαδρομή του, την Τετάρτη 26 Ιουνίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων.

  • Oι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ + 100ºC στην Τεχνόπολη

    Οι Γιάννης Αγγελάκας & 100ºC στήνουν μια συναυλία-γιορτή τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, με special guest το Παιδί Τραύμα.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στο Ηρώδειο

    Ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου την “Ηλεκτρική Καρέκλα στο Ηρώδειο”, έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στο Θέατρο Κήπου

    Οι Γιάννης Αγγελάκας & 100°C ανεβαίνουν την Κυριακή 11 Ιουνίου στη σκηνή του Θεάτρου Κήπου στη Θεσσαλονίκη, με special guests τα Υπόγεια Ρεύματα.


Newsletter