05Μαρτίου2021

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 15:59 Γράφτηκε από: 

Θεοχαρίδης - Πρατσινάκης - Φραγκούλη - Ταλέας - Παπανικολάου μαζί! Με την υποστήριξη του i-jukebox.gr!

Πέντε καταξιωμένοι καλλιτέχνες και οι μουσικοί τους συνεχίζουν στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα τα σαββατιάτικα βράδια...

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ – ΝΙΚΟΣ ΤΑΛΕΑΣ

Μαζί τους και η: ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (πρώην Αγκάθι), Βαΐου 5 - Πλατεία Μοριχόβου, ΛΑΔΑΔΙΚΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ I-JUKEBOX.GR

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΦΡΑΝΙΔΗΣ: Μπουζούκι

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗΣ: Πιάνο

ΑΡΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ: Κιθάρες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΜΟΣ: Κοντραμπάσο

και ο

ΝΙΚΟΣ ΤΑΛΕΑΣ: Ακορντεόν - τραγούδι

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Μαρία Παπανικολάου έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη όπου ζει και τραγουδάει εδώ και δέκα οκτώ χρόνια. 

Μουσικά ερεθίσματα υπήρξαν άφθονα απ΄την οικογένεια της, κυρίως βυζαντινά, κλασικά αλλά και παραδοσιακά. 

Ασχολήθηκε για 2 χρόνια με το πιάνο αλλά από νωρίς γοητεύτηκε με την κλασική κιθάρα και φοίτησε στο Σύγχρονο ωδείο καθώς και στο ωδείο του Κώστα Ματσίγκου. 

Επίσης παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού στο Μακεδονικό ωδείο, όπως και μαθήματα υποκριτικής στο θέατρο της 25ης Μαρτίου. 

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως oι: Μανώλης Ρασούλης, Γιώργος Ζήκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Βάσω Αλαγιάννη, Κώστας Καλδάρας, Active Member, Κώστας Μπραβάκης, Πέτρος Δουρδουμπάκης, Πάνος Ράπτης, Κώστας Μαγγίνας, Ευγένιος Δερμιτάσογλου κ.ά.

Για επτά χρόνια συμμετείχε στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δισκογραφία

1995 ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ - Πέτρος Δουρδουμπάκης (συμμετοχή)

1997 ΣΑΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ - Πέτρος Δουρδουμπάκης (προσωπικός δίσκος)

1999: 7 ΖΩΕΣ – Ανδριανή Ζαγκανά (προσωπικός δίσκος)

1996: ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ (φωνητικά)

2000: Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ - Σωκράτης Μάλαμας (φωνητικά)

2001: KRAMAHOPERATA II  (συμμετοχή) 

2001: Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ - Κώστας Μπραβάκης (συμμετοχή)

2000: ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ - Sadahzinia (συμμετοχή) 

2004: ΞΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ - Πάνος Ράπτης (συμμετοχή) 

2006: SEVEN FOR A SECRET  - Κώστας Μαγγίνας (συμμετοχή)

2005: ΔΩΔΕΚΑ ΚΥΚΛΟΙ - Κώστας Μπραβάκης (συμμετοχή)

Δελτίο Τύπου


  • Event: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ - ΜΑΡΙΑ
    ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ - ΝΙΚΟΣ ΤΑΛΕΑΣ - ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • Special guests: Αγάπιος Αγαπίου
  • Date: Κάθε Σάββατο
  • City: Θεσσαλονίκη
  • Venue: Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
  • Doors: 22:00
  • Reservations: 2310 510081, 6949950530, 2310 514514 (μετά τις 18:00)
  • Tickets: 5 ευρώ


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter