24Οκτωβρίου2020

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 22:32 Γράφτηκε από: 

Βραδιές αλληλεγγύης με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Μεταξοχώρι

Παρ' ότι – σχεδόν - σε χειμέρια νάρκη, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, με τη συνδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου αλλά και μεμονωμένων ευαίσθητων πολιτών της περιοχής, θα κάνει τέσσερις εμφανίσεις - μια για κάθε μήνα έως τον Απρίλη - στο χώρο «Χρυσαλλίδα» του Δήμου Αγιάς, ξεκινώντας από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 9μ.μ.

Μαζί του θα είμαι ο Μιχάλης Χανιώτης (μπουζούκι, τραγούδι) και ο Αλέξανδρος Κτιστάκης (κιθάρα, τραγούδι).

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου

Αγιά Λάρισας, «Χρυσαλλίδα»

Στο πρόγραμμα θα παιχτούν κομμάτια του Θανάση, του Μιχάλη, ρεμπέτικα, δημοτικά, ακόμα και Johnny Cash. Όλα αυτά με ένα ζεστό, ανεπιτήδευτο τρόπο, προσεγγίζοντας την πρωτόλεια στιγμή της δημιουργίας.

Δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου αλλά, όποιος έρθει, θα έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση των ανέργων και απόρων της κοινότητας Μεταξοχωρίου.

Γι’ αυτό το λόγο, εξ’ άλλου, γίνονται οι βραδιές αυτές. Ας απαντήσουμε με αλληλεγγύη και συντροφικότητα στην αναλγησία των ημερών.

* Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας (250 άτομα) και για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλείστε να κάνετε κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 697 4875063 & 694 8522852.

Δελτίο ΤύπουE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter