Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 16:01 Γράφτηκε από: 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Black Is… Alive!

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της album, συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη σε έναν καινούργιο χώρο…

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ στη Θεσσαλονίκη για 4 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

22/12, 29/12 & 05/01, 12/01

BLACK IS… ALIVE (26ης Οκτωβρίου 58, Vilka Area)

Έχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ υποδέχεται τους φίλους της στην πόλη που αγαπάει ιδιαίτερα, τη Θεσσαλονίκη για τέσσερα μοναδικά live και πρωτοπαρουσιάζει δείγμα της καινούργιας της δουλειάς αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα. Ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της μπορεί να ταξιδέψει το κοινό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια διασκευασμένα από την ίδια και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.

Μαζί της οι καταξιωμένοι σολίστες: Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα/τραγούδι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος - πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος - τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος - μπάσο, Νίκος Πασσαλίδης – μπουζούκι/ούτι.

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Μίνως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης. 

Δελτίο Τύπου


  • Event: ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
  • Date: Σάββατο 22/12 & 29/12/12
    Σάββατο 5/1 & 12/1/13
  • City: Θεσσαλονίκη
  • Venue: Black Is... Alive
  • Start time: 23:00
  • Reservations: 2310522940


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read