06Ιουλίου2020

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 14:33 Γράφτηκε από: 

The ARK Festival: Σας ευχαριστούμε

Το ARK Festival ολοκλήρωσε το δεύτερο σκέλος της πρώτης πανελλαδικής περιοδείας του, που ξεκίνησε τον Μάρτιο με στάσεις στην Πάτρα, τον Βόλο και την Λάρισα μέχρι και τον Ιούλιο και συνεχίστηκε κατά παράδοση στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου αποχαιρέτησε το 2012 στο Ηράκλειο, τα Ιωάννινα και, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την Θεσσαλονίκη. Το φεστιβάλ πραγματοποίησε την υπόσχεσή του να διαδώσει την καλή μουσική ως πανάκεια και το κοινό σε όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκε με συγκινητικό τρόπο, στηρίζοντας το τολμηρό βήμα αυτής της μικρής ομάδας και ενώνοντας τη φωνή του με αυτές των επί σκηνής καλλιτεχνών.

Το ARK Festival θέλει να ευχαριστήσει για τη συμμετοχή, την αγάπη και κυρίως τη μουσική όλη την περιπλανώμενη παρέα του: την Μόνικα, τους Locomondo, τους Imam Baildi, τον Σπύρο Γραμμένο και τους Folk ‘n’ Roll, τους Fuzzy Nerds, τους 63 High, τους Breathless, τους Five Star Hotel, τους Koza Mostra και τους Metalaxis.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους χώρους που μας φιλοξένησαν (Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου, Boxx Live Stage και Block 33) και τους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα, χωρίς τη σημαντική βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ.

Όλοι μαζί δημιουργήσαμε αξέχαστες αναμνήσεις με το ομορφότερο soundtrack και μάθαμε το πιο πολύτιμο μάθημα:

In music we will always trust.

Δελτίο ΤύπουE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • Να μη γίνει ο φόβος συνήθειά μας: Αντικατασταλτική Συναυλία στα Προπύλαια

  Μεγάλη αντικατασταλτική συναυλία πραγματοποιείται αύριο Σάββατο (30/11) στα Προπύλαια, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνικών ονομάτων.

 • Το line-up του 41ου RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς

  Οι Chinese Man, V.I.C., Planet of Zeus, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Nightstalker, Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο 41ο River Party, το διάστημα 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς.

 • Τα πρώτα ονόματα του 41ου RIVER PARTY

  Οι Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Γιάννης Αγγελάκας & 100οC, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Nightstalker, Villagers of Ioannina City, Ταφ Λάθος, Εισβολέας και Locomondo, είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοινώνονται για το 41ο River Party, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς.

 • “Τα Τραγούδια της Φωτιάς”: Συναυλία αλληλεγγύης στο Κύτταρο

  Συναυλία αλληλεγγύης για την κάλυψη ιατρικών εξόδων πραγματοποιείται από το Immigraniada Fest την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο Κύτταρο, με τους Αρνάκια, Άλλος Κόσμος, Ζωρζ Πιλαλί, Frank Panx & Οι Αδερφοφάδες, Σπύρο Γραμμένο, Τσιριτσάντσουλες, Louis & Kon (Stress), Stavros X & Tolik (Deus Ex Machina) και άλλους καλλιτέχνες.

 • Oι IMAM BAILDI επιστρέφουν στο Bolivar

  Imam Baildi επιστρέφουν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Bolivar. Μαζί τους θα βρίσκεται η Idra Kayne.


Newsletter