28Οκτωβρίου2020

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 23:30 Γράφτηκε από: 

Sivert Hoyem: Sold out η συναυλία στον Παρνασσό!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το live του αγαπημένου τροβαδούρου του Ελληνικού κοινού την Πέμπτη 29/11 στην Αθήνα…!

Sivert Hoyem

“Αutumn in Arcadia” 

Solo European Tour

Αθήνα, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

SOLD OUT

η Αθηναϊκή εμφάνιση του Sivert Hoyem!!!

Βρισκόμαστε ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την 29η Νοεμβρίου, την βραδιά που η βαθιά, τρυφερά στοιχειωμένη φωνή του Sivert Hoyem θα μας ταξιδέψει μέσα στην ιστορική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός - στην ίδια αίθουσα που πρωτοτραγούδησε η Μαρία Κάλλας, στην αίθουσα που διάβασαν τα ποιήματά τους ο Παλαμάς και ο Δροσίνης - και τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί!!!

Ας δούμε λοιπόν τις λεπτομέρειες και τις χρήσιμες πληροφορίες

για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων που αγοράστηκαν από το internet, θα ξεκινήσει από τις 16:00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο γειτονικό USE bar (Πλατεία Καρύτση 5) και θα διαρκέσει έως τις 21:00.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 20:30

H βραδιά θα ξεκινήσει στις 20:45 με ένα καλεσμένο έκπληξη

και στις 21:30… τα φαντάσματα των ποιητών θα κοντoσταθούν για να ακούσουν.

Αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας, η δράση θα μεταφερθεί στο USE bar, όπου ο Sivert Hoyem θα συναντήσει τους φίλους του!

Φιλολογικός σύλλογος ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Πλατεία Καρύτση 1, Αθήνα

Ο Sivert Hoyem μας συγκινεί από την εποχή των Madrugada ως σήμερα με την ευθύτητα, το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την ευκρίνεια της αντίληψης του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του.

Θα είναι και πάλι εδώ, «γυμνός», σε μια προσωπική διαδρομή σε ιδιαίτερους χώρους.

Ο αγαπημένος τροβαδούρος του Ελληνικού κοινού, θα περιοδεύσει – εκτός της Αθήνας - σε 4 πόλεις στην Ελλάδα, με την αφορμή της κυκλοφορίας της νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο “Long Slow Distance”, την οποία και θα μπορείτε να αποκτήσετε στα σημεία της εμφάνισής του.

Πάτρα, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, Πολιτεία

Λάρισα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, Stage Club

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, GAIA Live

Ιωάννινα, Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, Boxx Live Stage

Να σημειώσουμε ότι η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στις άλλες πόλεις στις οποίες εμφανίζεται ο Sivert Hoyem.

Ακολουθούν λίγα λόγια από τον ίδιο τον Sivert Hoyem για την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά.

Το “Long Slow Distance” είναι το 4ο studio άλμπουμ που κυκλοφόρησε ο Sivert Hoyem.

«Αυτό το album με αντιπροσωπεύει ως άνθρωπο περισσότερο από οποιαδήποτε προηγούμενη δουλειά μου».

Το άλμπουμ Long Slow Distance σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην μουσική εξέλιξη του Sivert Hoyem.

«Οι προηγούμενες solo δουλειές μου είχαν επιρροές κυρίως από την folk μουσική και την americana, ενώ ο ήχος των Madrugada ήταν πιο μελοδραματικός. Ήθελα αυτή την φορά να χαράξω μια νέα κατεύθυνση και αυτό είναι το πιο πειραματικό μου έργο ως τώρα», εξηγεί ο Hoyem.

Ο Sivert και ο κιθαρίστας του Cato Salsa – που συνεργάζονται στενά από την αρχή ως το τέλος αυτής της νέας κυκλοφορίας – έχουν επηρεαστεί από πολλά και διαφορετικά είδη, όπως το black metal των 90’s, την industrial noise, krautrock και την Γαλλική ποπ. Η παρουσία των synths σε όλα σχεδόν τα κομμάτια είναι κάτι καινούργιο.

«Ο Cato έχει πλησιάσει την μουσική μου σφαίρα, επεκτείνοντάς την και συμπληρώνοντάς την με δικά του στοιχεία. Το νέο υλικό αντανακλά τις εμπειρίες που συλλέξαμε από τις περιοδείες και την μουσική που απολαμβάνουμε να παίζουμε περισσότερο. Είναι πιο σκοτεινό, δυναμικό, και δραματικό», σχολιάζει ο Hoyem.

Θεματικά μπορεί να περιγραφεί ως «ωμή ειλικρίνεια».

«Πολλά πράγματα έπρεπε να βγουν προς τα έξω αυτή τη φορά. Δεν μπορώ παρά να μεταφέρω εμπειρίες της προσωπικής μου ζωής στην μουσική που δημιουργώ. Αυτή είναι η ειλικρινής μουσική» εξομολογείται ο Sivert.

Το Long Slow Distance περιγράφεται ως ένα Νορβηγικό άλμπουμ όμως ο Hoyem το περιγράφει ως ένα “Oslo-album”. Πέραν από τους μουσικούς του (Cato Salsa, Christer Knutsen, Rune Nikolaisen, Borge Fjordheim), στην ολοκλήρωση του άλμπουμ συνετέλεσαν και οι Bjarne Stensli, Anne Lise Frokedal (Harrys Gym), Adne Meisfjord (120 Days).

«Ολόκληρο το άλμπουμ ετοιμάστηκε στην Νορβηγία όπου κυρίως δούλευα στο στούντιο του Harry Gym στο Όσλο. Αν και στο άλμπουμ τραγουδώ στα Αγγλικά, αισθάνομαι ότι έχει μια Νορβηγική ταυτότητα. Επίσης θεωρώ ότι έχει ένα “αρκτικό” αίσθημα και μια διάθεση που μπορεί να περιγραφεί ως αστική και μυστικιστική ταυτόχρονα», συνεχίζει ο Hoyem.

Ο Sivert και ο συμπαραγωγός Bjarne Stensli είχαν την πρόθεση να συνεργαστούν εδώ και πολύ καιρό και πλέον, τώρα που το πέτυχαν, είναι πολύ ευχαριστημένοι.

«Ο Bjarne είναι ο άνθρωπος πίσω από όλα όσα βρίσκω ενδιαφέροντα στη σύγχρονη Νορβηγική μουσική και είμαι οπαδός της μπάντας του».

Η μόνη μη Νορβηγικής καταγωγής συμμέτοχος στην δημιουργία του Long Slow Distance είναι η Renate Knaup από την θρυλική γερμανική μπάντα Amon Duul II.

«Η συμμετοχή της Renate στο άλμπουμ είναι πολύ σημαντική για εμένα. Δεν υπάρχουν πολλοί guests στο άλμπουμ, όμως όσοι συμμετείχαν, παίζουν σημαντικό ρόλο όπως έχουν σημαντική θέση και στην ολοκλήρωση του παζλ».

Η λογοτεχνία και η τέχνη είναι σημαντικής πηγές έμπνευσης για τον Sivert, και η μουσική είναι συχνά αγκυροβολημένη σε τοπία βγαλμένα από την ποίηση και τις εικαστικές τέχνες. Το άλμπουμ είναι γεμάτο από μεγαλοπρεπείς και σκοτεινούς ήχους καθώς και γυμνές μπαλάντες.

«Θεωρώ ότι είναι εξίσου σημαντικό να παίζω τις σκληρές αλλά και τις πιο ανάλαφρες πλευρές της μουσικής μου με την ίδια αίσθηση ειλικρίνειας».

Ο Hoyem απολαμβάνει την απευθείας επικοινωνία με τους οπαδούς του μέσω των social media και πιστεύει ότι οι fans του θα απολαύσουν το Long Slow Distance.

«Αισθάνομαι κοντά σε εκείνους που απολαμβάνουν την μουσική μου και πιστεύω ότι έχω δημιουργήσει ένα άλμπουμ που θα τους αρέσει. Θα υπάρξουν και εκπλήξεις; υπάρχουν πολλά περίεργα τα οποία ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει σήμερα. Οι άνθρωποι ακούνε πολλά είδη μουσικής πια…».

Ο Sivert θα περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη με το νέο δίσκο του.

«Όσο περιοδεύει κανείς, ανακαλύπτει το είδος του άλμπουμ που έχει δημιουργήσει».

Update: Ο Κώστας Λειβαδάς, θα είναι ο καλεσμένος έκπληξη που θα καλωσορίσει τον Sivert Hoyem στον «Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός» στην Πλατεία Καρύτση, αυτή την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου. Ο αγαπητός Έλληνας τραγουδοποιός έχει ετοιμάσει ένα ειδικό ημίωρο set που θα ερμηνεύσει με ένα πιάνο.

Φιλολογικός σύλλογος ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Πλατεία Καρύτση 1, Αθήνα

DOORS OPEN: 20.30

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ on stage: 20.45

SIVERT ΗΟΥΕΜ on stage: 21:30

Update 2: Για να ικανοποιηθούν οι πολλοί φίλοι του Νορβηγού τροβαδούρου που δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν εισιτήριο, στο φουαγιέ του χώρου θα πωλούνται αναμνηστικά, cd, t-shirts κλπ. Εκεί η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη σε όλους, ακόμη και σε όσους δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο. Μάλιστα με κάθε αγορά θα δίδεται και μια (συλλεκτική) αφισσέτα δώρο.

Δελτίο Τύπου


  • Event: SIVERT HOYEM
  • Opening acts: Κώστας Λειβαδάς
  • Date: Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012
  • City: Αθήνα
  • Venue: Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
  • Doors / Start time: 20:30 / 20:45 (Κώστας Λειβαδάς) / 21:30 (Sivert Hoyem)
  • Tickets: Sold out


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter