20Απριλίου2024

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 18:16 Γράφτηκε από: 

Οι Μπλε και ο Λάκης Παπαδόπουλος στο Club του Μύλου! Με την υποστήριξη του i-jukebox.gr!

Από αυτό το Σάββατο (13/10) και για τρεις συνολικά εμφανίσεις (13, 20, 27/10), η Θεσσαλονίκη υποδέχεται ξανά μια πολύ δυνατή καλλιτεχνική συνεργασία…

Η kazandb παρουσιάζει τους 

ΜΠΛΕ / ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Support 13/10: ΑΤΜΑ

Support 20/10: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΣ

Support 27/10: MISSY MORGAN

After hours rocks

ALL THE YOUNG DUDES

Every Saturday night after Mple concert - free entry starts 1:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 – 20 – 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΜΥΛΟΣ CLUB

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ I-JUKEBOX.GR

Η γνωριμία του Λάκη Παπαδόπουλου (Λάκης με τα «ψηλά ρεβέρ») με τους ΜΠΛΕ στην Αθήνα το 2011 (στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο) αποδείχτηκε καταλυτική.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει μια πολύ δυνατή καλλιτεχνική συνεργασία με τον κλασσικό Λάκη και την εκρηκτική Τζώρτζια να τα δίνουν όλα πάνω στη σκηνή σε όλες τους τις εμφανίσεις στην Ελλάδα, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Οι ΜΠΛΕ δεν διστάζουν να δηλώσουν πως έχουν «ερωτευτεί» καλλιτεχνικά τον Λάκη Παπαδόπουλο και προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω το 2012 γράφουν ένα τραγούδι (ντουέτο) και προτείνουν στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη να το ερμηνεύσει μαζί με την Τζώρτζια. Ο Λάκης το δέχεται με μεγάλη χαρά και έτσι γεννιέται το «Μαζί σου εγώ», σε μουσική του Γιώργου Παπαποστόλου και στίχους του Γιώργου Παρώδη.

Τρεις δεκαετίες γεμάτες με όμορφα διαχρονικά τραγούδια ενώνουν τον Λάκη Παπαδόπουλο με τους ΜΠΛΕ στα live τους, διαμορφώνοντας ένα καταπληκτικό συναυλιακό πρόγραμμα, ιδανικό για τους λάτρεις του ελληνικού rock n’ roll.

Ετοιμαστείτε να τους απολαύσετε ζωντανά σε μια σειρά εμφανίσεων, το Σάββατο 13, 20 και 27 Οκτωβρίου, στο “Club” του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη.

ΑΤΜΑ

Οι ΑΤΜΑ είναι ένα συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκαν το 2004 και από τότε η παρουσία τους στα μουσικά δρώμενα της πόλης είναι συνεχής και ιδιαίτερα έντονη.

Kατάφεραν να καθιερωθούν ως ένα από τα δημοφιλέστερα groups της πόλης όταν το 2005 ξεκίνησαν τις εμφανίσεις στις μουσικές σκηνές της πόλης. Από το 2006 το συγκρότημα γίνεται ακόμη πιο γνωστό στο ευρύ κοινό, αφού πέρα από τις εμφανίσεις τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, συμμετείχαν και σε πολλές συναυλίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθησε και μια σειρά από Live Parties στο Bar Restaurant Shark.

Από τον Οκτώβριο του 2008 μέχρι τον Απρίλιο του 2010, και από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάιο του 2011, οι άτμα εμφανίζονται ως resident group στο πιο glamorous και prestigious Club της Ελλάδας, το Club Vogue, σε εβδομαδιαία βάση και σε κοινό μεγαλύτερο από 2.000 κόσμο σε κάθε τους εμφάνιση.

Το Σεπτέμβριο του 2009 απέκτησαν συμβόλαιο με μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες, τη MINOS EMI. Το πρώτο τους single, με τίτλο «Χορός στη βροχή», ακούγεται στα ραδιόφωνα όλης της χώρας και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Στα οκτώ χρόνια από την ίδρυσή τους έχουν κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο (7seas), συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα φεστιβάλ (Νεστόριο, Άρδας, κ.ά.), έχουν συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, ενώ έχουν εμφανιστεί και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας δείγματα της δουλειάς τους (“Mega Star”, “Chart Show”, «Ράδιο Αρβύλα», «Μες στην καλή χαρά», “Mad Day Live”, “My M.t.v”, «Όμορφος κόσμος το πρωί», «Δέκα με μια μαζί», «Κοίτα τι έκανες» «Πάνω στην ώρα»).

Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν στο στούντιο τραγούδια για την νέα ολοκληρωμένη δουλειά τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΣ

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να «δει» κανείς και ένας από αυτούς είναι κλείνοντας τα μάτια. Ο Γιάννης Κυρατσός τρία χρόνια μετά το «Ο κόσμος είναι μικρός» παρατηρεί, αφουγκράζεται τους ήχους και μετουσιώνει τα συναισθήματα του σε πρωτότυπη δημιουργία. Μαζί με τον Dani Joss, αλλά και μια ομάδα μουσικών με προσωπικότητα σπάνια στην ελληνική μουσική σκηνή, καταφέρνει να πλάσει ένα μουσικό όραμα που σε μαγνητίζει. Κιθάρες, αναλογικά συνθεσάιζερ, πνευστά, δυνατοί ρυθμοί.

Ονειροπολικοί στίχοι και μαγικές μελωδίες σε ένα δίσκο που κινείται σε rock, pop, ενίοτε trip hop και post rock ήχους με βρετανικές καταβολές, αλλά που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα από ένα μουσικό είδος. Αρκεί μόνο να κλείσει κανείς τα μάτια και να βυθιστεί σε μια παράλληλη μουσική πραγματικότητα.

MISSY MORGAN

Vintage Pop δηλώνει η Missy Morgan και η παρέα της που χορεύουν στους ήχους των 60’, της Motown, αλλά και της σύγχρονης RnB σκηνής. Το γκρουπ απαρτίζεται από τη Σταυρούλα Επιμενίδου στη φωνή, τον Χάρη Γράνη στην κιθάρα, τον Χρήστο Παππά στα keyboards, τον Διονύση Ντότσιο στο μπάσο, τον Θοδωρή Χυτήρη στα τύμπανα και τον Βασίλη Καρκαβίτσα στον ήχο. 

Το Σάββατο στις 27 του Οκτώβρη θα μας δώσουν ένα δείγμα της καινούργιας τους δουλειάς που περιμένουμε να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, και παράλληλα θα τραγουδήσουμε μαζί τους κάποιες αξέχαστες επιτυχίες των Ronettes, Temptations, Nancy Sinatra και Dusty Springfield…

ALL THE YOUNG DUDES

All……: σε σχέση με το γεγονός πως δεν είναι ένας .ούτε δύο ή τρεις, αλλά τέσσερις οι συνένοχοι…

… the Young: σε σχέση με το πώς νοιώθουν μέσα βαθιά στη ψυχή τους, έστω και αντίθετα σε όλες τις ενδείξεις (όπως λέει και ο φίλος μας Οβελίξ!!! «… ποιος χοντρός;;;;;...»).

… Dudes: καθώς δεν τους πάει και πολύ ένα θηλυπρεπές, emolike style (που ενδεχομένως να ήταν ποιο trendy)… άρα μάλλον για Dudes πρόκειται.

Βασίλης Καρακότσος: Ο άνθρωπος με τις μπαγκέτες, ο ρυθμός,ο χρόνος και η δύναμη της μπάντας που μετά από αναρίθμητες επικίνδυνες αποστολές με τις πάλε πότε «ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» και τη συμμετοχή του σε αναρίθμητα Project & Sessions, τώρα σπρώχνει το τρένο των All the Young Dudes.

Πέτρος Μίσκος: Το Φάντασμα της νύχτας ; ο μασκοφόρος εκδικητής; Ενίοτε όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα. Όπως ιδρυτικό μέλος και μπασίστας του αιωνόβιου θρυλικού συγκροτήματος των “De Facto”. Στην περίπτωσή μας όμως, είναι η ψιλόλιγνη φιγούρα με το ψιλόλιγνο μπάσο όργανο που συμπληρώνει τον ρυθμικό σεισμό που δημιουργεί ο προαποκαλυφθέντας συνεργός, εμπλουτίζοντας τις ρυθμικές δομές με αρμονικές βάσεις.

Πέτρος Παρασκευάς: Καλό παιδί! Τον κλοτσάς στο καλάμι και αυτός συνεχίζει να σου χαμογελάει. Φυσικά όλα αυτά μέχρι να πιάσει τη κιθάρα στα χέρια του και να μεταμορφωθεί σε μια θύελλα ισοπεδωτική. Πόλοι έχουν δοκιμάσει την εμπειρία του κιθαριστικού του καταιγισμού σε κάποια συναυλία των “De Facto” με τους οποίους συνεχίζει να οργώνει των πλανήτη. Όπως και στους Cult πλέων “Los Tromos”. Ο τρόπος όμως με τον οποίο απογειώνει με τη κιθάρα του και τη φωνή του τους … Dudes. Είναι ασύγκριτος. 

Βασίλης Παπαδόπουλος: Αφού διέφυγε από κάποια ιστορία του Robert Howard με ήρωα τον Conan και περιπλανήθηκε ως μισθοφόρος πολεμιστής στα στρατεύματα διαφόρων θρυλικών Live Venues, αποφάσισε να δοκιμάσει τη μοίρα του περιοδεύοντος ακουστικού τροβαδούρου, το ανήσυχο μυαλό του μετά από αρκετές προσωπικές αποδράσεις, ενώθηκε με τους λοιπούς Dudes για να συμπληρώσει με την φωνή του και την ακουστική του κιθάρα την καινούργια περιπέτεια.

Το αποτέλεσμα των Παραπάνω είναι ένα σφιχτοδεμένο Rock n’ Roll τρίωρο με τραγούδια που δεν χάνουν ποτέ τη λάμψη τους και είναι φτιαγμένα για να ξεσηκώνουν.

Δελτίο Τύπου


  • Event: ΜΠΛΕ / ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Guests: All the Young Dudes
  • Opening acts: 13/10 Άτμα
    20/10 Γιάννης Κυρατσός
    27/10 Missy Morgan
  • Date: Σάββατο 13, 20, 27 Οκτωβρίου 2012
  • City: Θεσσαλονίκη
  • Venue: Μύλος Club
  • Reservations: 2310 510-081
  • Tickets: 10 ευρώ
  • Presale spots: E-ticket (7 ευρώ) - thessticket.eventbrite.com



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read


Newsletter