29Απριλίου2024

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 12:39 Γράφτηκε από: 

Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη

Δίνοντας πνοή σε σύγχρονες επιτυχίες και μετατρέποντας τον ήχο τους σε ρετρό αναμνήσεις, οι Postmodern Jukebox έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην Τεχνόπολη.

Δελτίο Τύπου

POSTMODERN JUKEBOX

TECHNOPOLIS CITY OF ATHENS

03 SEPTEMBER 2024

Στην εποχή του ψηφιακού κόσμου και των streaming, η γοητεία των vintage μελωδιών συνεχίζει να αιχμαλωτίζει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι Postmodern Jukebox αναμφίβολα κρατάνε ψηλά την σημαία αυτής της τάσης, καταφέρνοντας να κεντρίζουν συνεχώς το ενδιαφέρον με την αισθητική και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την μουσική.

Η μουσική κολεκτίβα που τα τελευταία 13 χρόνια δίνει πνοή σε σύγχρονες επιτυχίες μετατρέποντας τον ήχο τους σε ρετρό αναμνήσεις, έρχεται στην Ελλάδα για ένα και μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου.

Αφορμή της μοναδικής εμπειρίας που θα έχει την ευκαιρία να βιώσει το ελληνικό κοινό, δίνει η διάσημη συναυλία «Pop music in a Time Machine».

Το 2024 συνιστά διπλό ορόσημο για τους Postmodern Jukebox, καθώς συμπληρώνουν 1000 συναυλίες παγκοσμίως, σε 10 χρόνια περιοδειών. Αυτές τις επετείους θέλουν να γιορτάσουν μαζί με τους εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο.

Στις 3 Σεπτεμβρίου η Τεχνόπολη θα γίνει το όχημα για ένα εκθαμβωτικό και εμπνευσμένο ταξίδι στο σύμπαν των PMJ, όπου τα σύγχρονα earworms και εμβληματικές επιτυχίες της ποπ, επανακαθορίζονται και επιστρέφουν στα αυτιά του ακροατή με ήχους που πρωτοεμφανίστηκαν σχεδόν έναν αιώνα πριν.

Η χρονομηχανή των Postmodern Jukebox δίνει την δυνατότητα στο κοινό να επιστρέψει πίσω στον χρόνο, στα origins. Στον τόπο και τον χρόνο όπου η ανθρώπινη δημιουργικότητα  "γεννούσε" ρυθμούς και είδη μουσικής που κάποια έμεινα ανεξίτηλα, κάποια χάθηκαν και άλλα που μετεξελίχθηκαν σε κυρίαρχες τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Από τη jazz και τη Swing, μέχρι τη Doo-wop και τη Motown, ένα καστ μερικών εκ των κορυφαίων τραγουδιστών, χορευτών και μουσικών του κόσμου, μας ταξιδεύει εκεί που το «The Great Gatsby» συναντά το «Sinatra at the Sands» και αυτά το...«Back to the future».

Όταν ο πιανίστας Scott Bradlee, ξεκίνησε τη μουσική κολεκτίβα από ένα υπόγειο διαμέρισμα στο Queens της Νέας Υόρκης, γεννήθηκε μια διαδικτυακή, «viral» ιστορία επιτυχίας, που γρήγορα οδήγησε σε sold out παραστάσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη το καλοκαίρι του 2014.

Η περιοδεία έλαβε διθυραμβικές κριτικές από το κοινό, τη μουσική βιομηχανία και από παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι PMJ έχτισαν τη φήμη του «Saturday Night Live» των τραγουδιστών παρουσιάζοντας στο κοινό δεκάδες εξαιρετικούς καλλιτέχνες, πολλοί από τους οποίους είχαν αγνοηθεί και λοιδορηθεί στο παρελθόν από τις δισκογραφικές, μετατρέποντάς τους σε αληθινούς αστέρες.

Δέκα χρόνια και δύο δισεκατομμύρια προβολές στο κανάλι τους στο YouTube αργότερα, κάθε παράσταση των PMJ είναι σαν μια ετήσια παράδοση για εκατοντάδες χιλιάδες αφοσιωμένους fans σε όλο τον κόσμο. Θαυμαστές που συχνά εμφανίζονται ντυμένοι με τη vintage αισθητική τους, πρόθυμοι να βυθιστούν ολοκληρωτικά στην εμπειρία.

«Μέχρι το τέλος του 2023, οι PMJ είχαν πραγματοποιήσει 937 παραστάσεις σε 44 χώρες σε 5 ηπείρους» λέει ο Bradlee, περήφανος για το δημιούργημά του, καθώς εξακολουθεί να "γεννά" τις μουσικές διασκευές, αλλά και να διευθύνει τα σόου. «Όλη αυτή η επιτυχία για τόσα χρόνια ήταν εντελώς απροσδόκητη για εμάς. Δεν υπάρχει μυστική συνταγή, εκτός ίσως την εμμονική αγάπη μας για τους κλασικούς ήχους, αλλά και τη δέσμευση να αναδείξουμε εκπληκτικά ταλέντα. Εξακολουθούμε να νιώθουμε τιμή και ταπεινότητα για την αγάπη με την οποία μας περιβάλλει το κοινό μας για αυτό το έργο, το οποίο συνεχίζει να μας εμπνέει και να μας ωθεί σε νέες κορυφές της τέχνης. Είναι ο τέλειος "γάμος" και η 10η επέτειος της περιοδείας μας. Θα είναι μια γιορτή».

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων κλείνουμε μια θέση στη μουσική χρονομηχανή των Postmodern Jukebox.

Ladies and gentlemen you’re welcomed!

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 10:00 από τους ακόλουθους συνδέσμους

www.pmjtour.com 

www.more.com 



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

  • Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS
    Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS

    Οι Beak του Geoff Barrow (Portishead) και οι Mount Kimbie που έχουν παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του Sivert Hoyem, αύριο Σάββατο (27/4) στο Floyd και την Κυριακή (28/4) στο Principal Club Theater.

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Also Read


Newsletter