28Απριλίου2024

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:59 Γράφτηκε από: 

Η PEGGY GOU στο EJEKT FESTIVAL

Το Ejekt Festival παρουσιάζει την superstar DJ Peggy Gou την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Κλειστό Φαλήρου, στο μεγαλύτερο σόου της στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή εντυπωσιακών ονομάτων που έχει επιλέξει η ίδια.

Δελτίο Τύπου

PEGGY GOU & friends

Faliro Sports Pavillion

12.07.2024

Το EJEKT FESTIVAL παρουσιάζει

PEGGY GOU

& friends (names tba)

To EJEKT Festival παρουσιάζει την superstar DJ Peggy Gou στο μεγαλύτερο show που έχει κάνει ποτέ στην Ελλάδα, το Peggy Gou & Friends!

Στις 12 Ιουλίου η Peggy Gou θα βρεθεί στο Faliro Sports Pavillion για ένα από τα εντυπωσιακά sets της που την καθιέρωσαν ως την νο1 DJ του πλανήτη. Μαζί της θα εμφανιστεί ένα line-up από DJs και καλλιτέχνες που έχει επιλέξει η ίδια, με εντυπωσιακά ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το 2023 ήταν η χρονιά της και απέδειξε ότι η Peggy Gou είναι κυριολεκτικά ασταμάτητη! Η απίστευτα επιτυχημένη πορεία της τα τελευταία 5 χρόνια έχει κορυφωθεί σε ένα σαρωτικό 2023, στη διάρκεια του οποίου χάρη στο mega hit “(It Goes Like) Nanana” ξέφυγε από τα στεγανά της dance μουσικής και έγινε household ονομα.

Το “(It Goes Like) Nanana” έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, έκανε πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια streams και ανέβηκε στις κορυφές των charts σε δεκάδες χώρες! Φυσικά και στην Ελλάδα, όπου έφτασε στο νο1 των επίσημων charts και παίζει ασταμάτητα σε κάθε είδους ραδιόφωνο!

Ακολούθησε “I Believe in Love Again”, η έξοχη συνεργασία της με τον Lenny Kravitz που μας γέμισε ελπίδες για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Η Peggy Gou είναι πια ένα φαινόμενο, στα charts, στη μόδα, στο instagram, στο tiktok, δημιουργώντας ποπ κουλτούρα όπως κανένας άλλος καλλιτέχνης σήμερα! Είναι το απόλυτο it-girl της εποχής, με την Gou-mania ολοένα να γιγαντώνεται και να κατακτά τον πλανήτη!

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: Early Bird 40 ευρώ, Phase A 45 ευρώ, Phase Β 50 ευρώ

VIP: Phase A 90 Ευρώ, Phase B 100 Ευρώ

Κρατήσεις τραπεζιών (VIP τραπέζια) : 2109636489

Προπώληση εισιτηρίων online στo more.com, τα καταστήματα Public και το δίκτυο του more. Οι πωλητές εισιτηρίων χρεώνουν προμήθειες ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

  • Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS
    Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS

    Οι Beak του Geoff Barrow (Portishead) και οι Mount Kimbie που έχουν παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του Sivert Hoyem, αύριο Σάββατο (27/4) στο Floyd και την Κυριακή (28/4) στο Principal Club Theater.

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Also Read

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Οι PALAYE ROYALE και η ALICE MERTON στο EJEKT FESTIVAL

    Οι Palaye Royale, ένα από τα πιο καυτά νέα ροκ συγκροτήματα, και η Alice Merton, με ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντεμπούτα των τελευταίων ετών, θα βρεθούν την Τρίτη 23 Ιουλίου στο πλευρό των Måneskin στο Ejekt Festival στο ΟΑΚΑ.

  • Οι BRING ME THE HORIZON στο EJEKT FESTIVAL

    Οι Bring Me the Horizon, ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του εγχώριου κοινού, έρχονται την Τετάρτη 24 Ιουλίου στην Αθήνα, ως headliners του Ejekt Festival στο ΟΑΚΑ.

  • Οι MÅNESKIN στο EJEKT FESTIVAL

    Οι Måneskin, το απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, έρχονται την Τρίτη 23 Ιουλίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ως headliners του Ejekt Festival στο ΟΑΚΑ.

  • Οι SPIRITBOX στο EJEKT FESTIVAL

    Ακριβώς τη στιγμή που βρίσκονται στο απόγειό τους και ένα βήμα πριν την εκτίναξη προς τις αρένες, οι Spiritbox έρχονται τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival, για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα στο πλευρό των Korn στο ΟΑΚΑ.


Newsletter