29Απριλίου2024

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 16:00 Γράφτηκε από: 

Συναυλία Αλληλεγγύης για τον 4χρονο Κωνσταντίνο στο An Club

Το Immigraniada Festival, το An Club και οι Panx Romana, Fundracar, Coyote’s Arrow και Incirinna ενώνουν την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου τις δυνάμεις τους για τον 4χρονο Κωνσταντίνο.

Δελτίο Τύπου

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 4ΧΡΟΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

PANX ROMANA / FUNDRACAR / COYOTE'S ARROW / INCIRINNA

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΝ CLUB ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Το Immigraniada Festival, οι μπάντες και το Αn Club ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για όλους αυτούς που είναι εκεί έξω και παλεύουν.

“Ό,τι δεν κάνουν υποκριτικά οι υπερδυνάμεις για τα παιδιά της Παλαιστίνης και τα παιδιά όλου του κόσμου, το κάνουμε εμείς για το ένα που μπορούμε”

Αυτή την φορά θα βοηθήσουμε τον 4χρονο Κωνσταντίνο που τον περασμένο Σεπτέμβρη διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες με στόχο να τον χειρουργηθεί το συντομότερο δυνατό.

Γνωρίζοντας πως οι ανάγκες και τα έξοδα της φροντίδας του Κωνσταντίνου είναι πολύ μεγάλα στηρίζουμε την οικογένεια στον δύσκολο αγώνα που δίνει για να κρατηθεί το παιδί στη ζωή.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε απ’ ευθείας στην οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου.

Παράλληλα θα τρέξει και μια καμπάνια, για την οποία θα σας ενημερώσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Η κίνηση αυτή θα αποσκοπεί στην συγκέντρωση ακόμα μεγαλύτερων εσόδων, προσπαθώντας να βοηθήσουμε ακόμα μια δύσκολη περίπτωση υγείας, αυτή της κυρίας Γιασεμή, που δοκιμάζετε σκληρά με κινητικά προβλήματα.

Πόρτες 20.30, Έναρξη 21.15

Προπώληση / Ταμείο: 10€

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Immigraniada Festival, AN Club, Panx Romana, Fundracar, Coyote’s Arrow, Incirinna και η οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου

https://www.facebook.com/events/1030978384802274

#ImmigraniadaFestival #SupportConstantinos

Το Immigraniada Festival είναι μια πρωτοβουλία μελών των Αντισωμάτων που ξεκίνησε το 2016 σε συνεργασία με συλλογικότητες κοινωνικής επαγρύπνησης.

Είναι αυτοοργανωμένο βασισμένο στα ανόθευτα αισθήματα της ανυπόκριτης αγάπης για τον άνθρωπο, της ενότητας και της αλληλεγγύης στον κοινό αγώνα για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια στο ατέλειωτο ταξίδι στον κόσμο των συνόρων και των φόβων.

“Ενώνουμε τη φωνή της κοινότητάς μας με όλους / όλες όσοι θεωρούν το δικαίωμα στη ζωή δίχως αποκλεισμένους ως τη μόνη συνθήκη που αξίζει σε ανθρώπινα πλάσματα, σε όλο τον κόσμο”.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

  • Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS
    Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS

    Οι Beak του Geoff Barrow (Portishead) και οι Mount Kimbie που έχουν παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του Sivert Hoyem, αύριο Σάββατο (27/4) στο Floyd και την Κυριακή (28/4) στο Principal Club Theater.

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Also Read

  • Οι GEMMA στο Arch

    Παραδίδοντας ένα σφιχτοδεμένο electro-punk άλμπουμ που μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο τη live ατμόσφαιρα του γκρουπ, οι Gemma παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά “Δρόμοι” την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Arch, με opening act τους Incirrina.

  • ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ και PANX ROMANA στην Τεχνόπολη

    Δύο ιστορικά σχήματα της ελληνόφωνης ροκ/πανκ σκηνής, τα Μωρά στη Φωτιά και οι Panx Romana, συναντιούνται την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, με special guests τους Τσιμέντο.

  • Οι T.S.O.L. για πρώτη φορά στην Ελλάδα

    Οι θρυλικοί hardcore punk rockers T.S.O.L. (True Sounds of Liberty) έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο An Club, με special guests τους Coyote’s Arrow.

  • Ανταπόκριση: NIGHTSTALKER, FUNDRACAR w/ Bad Habits @ Τεχνόπολη

    Είναι, ρε παιδί μου, αυτές οι συνάξεις όπου όλος ο καλός ο κόσμος (ο δικός μας καλός κόσμος) της Αθήνας βρίσκεται εκεί, να πιει μια μπύρα, να ανταλλάξει δυο κουβέντες και, πάνω από όλα, να διασκεδάσει με τα ωραία πραγματάκια που με μεράκι έχουν ετοιμάσει όλα αυτά τα χρόνια τα γκρουπ της εγχώριας σκηνής.

  • Συναυλία των ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

    Οι Καταχνιά, Panx Romana, Apathy, Αδικαιολογήτως Απών, Marionnetes και Αλλοίωση συμμετέχουν το Σάββατο 13 Μαΐου στη συναυλία των Αντισωμάτων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, για την οικονομική ενίσχυση του Δικτύου Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων & Ιατρικών Εξόδων.


Newsletter