18Απριλίου2024

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 15:59 Γράφτηκε από: 

Οι ROCK N’ ROLL CHILDREN και οι IRON BEAST στο Κύτταρο Live Club

Οι Rock n’ Roll Children παρουσιάζουν το καθιερωμένο αφιέρωμα στον Ronnie James Dio, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Κύτταρο Live Club. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Iron Beast, για ένα Iron Maiden tribute.

Δελτίο Τύπου

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

The Ultimate

DIO & IRON MAIDEN

Live Tribute

ROCK n ROLL CHILDREN

(Greek DIO Tribute band)

& IRON BEAST

(Iron Maiden Greek Tribute band)

LIVE!

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το Κύτταρο παίρνει φωτιά!! Οι Rock n Roll Children συναντούν τους Iron Beast, o.. Ronnie James Dio τους Iron Maiden και δεκάδες ύμνοι από Dio, Rainbow, Black Sabbath και Iron Maiden πυρπολούν το πιο μεταλλικό Σαββατόβραδο της χρονιάς!!

Οι Rock n Roll Children, η μπάντα συνώνυμο του μυθικού Rock In Dio Festival, τη συναυλία-θεσμό, οπού για 12 ολόκληρα χρόνια, με μπροστάρηδες τους RnRC, η αφρόκρεμα της εγχώριας Hard & Heavy σκηνής, αποτίει φόρο τιμής στον τεράστιο Ronnie James Dio,  προσφέροντας μας σε ένα διεθνών προδιαγραφών μόνιμα sold out Live «μαραθώνιο» για ιερό σκοπό, τις ανεπανάληπτες τραγουδάρες του «γίγαντα» (Rainbow, Black Sabbath, Dio...)

Τα καταξιωμένα μέλη της σκηνής μας που έστησαν αυτήν την απίθανη και αληθινή παρέα και χρόνια τώρα κάθε ζωντανή τους εμφάνιση αποτελεί και μια μοναδική εμπειρία...

Ναι αυτοί, στις 17/12, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με τους Iron Beast!! Tους απόλυτους εκφραστές της μπάντας «φετίχ» όλου του μεταλλικού σύμπαντος που τολμούν και καταφέρνουν να αποδίδουν πιστά όχι μόνο τα τραγούδια αλλά και το πνεύμα των λατρεμένων Iron Maiden!!

Ένα γκρουπ «δυναμίτης» που μολις σε 4 χρόνια έχει καταφέρει να καταλάβει όλες τις σημαντικές σκηνές της χώρας και να δημιουργήσει τον δικό της μύθο μέσα από τις καθηλωτικές ζωντανές του εμφανίσεις..

Ετοιμαστείτε για...

Heaven and Hell - Fear of the Dark,

Holy Diver - Man on the Silver Mountain,

The Trooper - Gates of Babylon,

Run to the Hills - Stargazer,

The Number of the Beast,

The Sign of the Southern Cross,

Hallowed by the Name - We Rock,

Aces High - Long Live Rock and Roll - Wasted Years,

The Mob Rules - 2 Minutes to Midnight,

Don’t Talk to Strangers - Children of the Sea

.. και η λίστα και η βραδιά θα ΄ναι.. μεγάλη!!!

Info:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ROCK N ROLL CHILDREN & IRON BEAST LIVE

Facebook Event 

Κύτταρο Live - Ηπείρου 48 & Αχαρνών

210 8224134 – 697 764 1373

www.kyttarolive.gr 

ΠΟΡΤΕΣ: 21:00

ΕΝΑΡΞΗ: 21:30

EΙΣΙΤΗΡΙΟ: 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

VIVA.GR - Viva Spots 

Rock n Roll Children Facebook | Iron Beast Facebook 



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read


Newsletter