28Απριλίου2024

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 00:00 Γράφτηκε από: 

Οι RATIONALISTAS στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Οι Rationalistas ανεβαίνουν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στη σκηνή του Παλιού Αμαξοστασίου ΟΣΥ.

Δελτίο Τύπου

Οι Rationalistas καλούν το κοινό τους σε μια μεγάλη μουσική γιορτή στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι στις 25 Νοεμβρίου.

Λέξεις που εκφράζουν την καθημερινότητα όπως ακριβώς είναι. Ρίμες βγαλμένες απ’ τον δρόμο για τον δρόμο. Στίχοι που εκφράζουν θέσεις, σαφείς θέσεις που στηρίζονται δίχως φόβο. Αλληλεγγύη και συλλογικότητα, βάσεις χωρίς τις οποίες δεν υπάρχει επιβίωση στο αστικό τοπίο. Το crew που έχει ταυτότητα «πιο προσωπική κι από ταυτότητα», σταθερό τόσα χρόνια στις αρχές και στο λόγο του. Οι Rationalistas, αποζητώντας τις φωνές των δικών τους, προσκαλούν τους/τις/τα φίλους/ες/@ του συγκροτήματος σε μια νύχτα με σκοπό «να γίνουμε το όνειρό μας».

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στην καρδιά της Αθήνας, οι Rationalistas ετοιμάζουν μια εορταστική μουσική βραδιά. «Οπλισμένοι» με τον πρόσφατο δίσκο τους «Πίσω τα πάντα», αλλά και παλαιότερα τραγούδια της δισκογραφίας τους, επιστρέφουν για να δώσουν και να πάρουν δύναμη, να εμπνεύσουν και να εμπνευστούν και να τραγουδήσουν σπάζοντας τα δεσμά.

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30. Το εισιτήριο κοστίζει 8€ προπώληση, ενώ στην είσοδο η τιμή θα διαμορφωθεί στα 10€.

Λίγα λόγια για τους Rationalistas:

Οι Rationalistas είναι ένα μουσικό σχήμα από τα δυτικά προάστια της Αττικής και εκπροσωπεί την κοινωνικο-πολιτική πλευρά του εγχώριου hip-hop από το 2004.

Αρχικά συστήθηκαν στο κοινό ως “Ορθολογιστές” και πλέον αποτελούνται από τους TNT, SXO, Bayman και DJ Gzas. Παλιότερα μέλη υπήρξαν ο Ζωγράφος με τον Loop.

Ως γκρουπ έχουν στο ενεργητικό τους αρκετά singles και τέσσερις ολοκληρωμένους δίσκους: (2007) Απ’ το Δρόμο, (2010) Μια Νύχτα μετά την Τελευταία Μέρα, (2016) Vanguard, (2021) Πίσω Τα Πάντα, ενώ τρία προσωπικά άλμπουμ έχει κυκλοφορήσει ο ΤΝΤ.

Οι Rationalistas μετράνε πάνω από 150 ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής τους πορείας, μοναδικές συναυλιακές στιγμές .

Φιλοδοξούν μέσω της μουσικής τους, να εκφράσουν τον κόσμο γύρω τους, τους “όμοιούς” τους. Να δώσουν φωνή σε αυτούς με τους οποίους μοιράζονται την ίδια καθημερινότητα και τραβάνε τα ίδια ζόρια.

Με μια ματιά:

Συναυλία Rationalistas “Τα παιδιά που τινάξαν την μπάνκα”

Χώρος: Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Ημερομηνία: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Doors Open: 19.30 | Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 8€| Ταμείο εισόδου: 10€

Link για αγορά εισιτηρίων: https://app.cometogether.live/event/143

Φυσικά σημεία προπώλησης:

• Artisti copy & print - Αγίου Σπυρίδωνος 54, Αιγάλεω

• Hotbox Hip Hop Store – Πραξιτέλους 159, Πειραιάς

• Reload Stores – Ακαδημίας 81, Αθήνα

• Ministry Of Concrete - Αθανασίου Αξαρλιάν 5, Αθήνα

• Monsterville - Αγίας Ειρήνης 13, Αθήνα

• Alcohole - Ελβετίας 21, Αγ. Παρασκευή

Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management

Press & Info: www.ActionEsti.gr



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

  • Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS
    Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS

    Οι Beak του Geoff Barrow (Portishead) και οι Mount Kimbie που έχουν παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του Sivert Hoyem, αύριο Σάββατο (27/4) στο Floyd και την Κυριακή (28/4) στο Principal Club Theater.

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Also Read


Newsletter