19Απριλίου2024

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 12:25 Γράφτηκε από: 

Οι CHURCH OF THE SEA στο Six D.O.G.S

Οι Church of the Sea παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ “Odalisque” το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Six D.O.G.S. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Hypnotic Nausea.

Δελτίο Τύπου

Church of the Sea ‘Odalisque’ release show w/ Hypnotic Nausea Live at six d.o.g.s.

Το Σάββατο στις 22 Οκτωβρίου το doomgaze σχήμα Church of the Sea θα παρουσιάσει ζωντανά στην σκηνή του six d.o.g.s το ντεμπούτο άλμπουμ του ‘Odalisque’ που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2022.

Special Guest οι Hypnotic Nausea.

Presale: 7€

On spot: 9€

Church of the Sea

Οι Church of the Sea σχηματίστηκαν το 2017 με σκοπό να παντρέψουν το doom με το σκοτεινό electronic rock, συνδυάζοντας φαζαρισμένους ήχους, παραμορφωμένα beats και υπνωτικά φωνητικά.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του σχήματος με τίτλο ‘Odalisque’ θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου 2022. Ηχογραφήθηκε στα Suono Studios, σε παραγωγή του Αλέξη Μπόλπαση και Church of the Sea, μίξη του Αλέξη Μπόλπαση και mastering απο τον Nick Townsend στα Infrasonic Mastering (Alice In Chains, Garbage, LA Witch, The Black Angels).

Το ντεμπούτο EP τους ‘Anywhere but Desert’ κυκλοφόρησε στις 2 Οκτωβρίου του 2018, ηχογραφήθηκε στα Artracks Studios και στα Suono Studios του Coti K. σε παραγωγή του Αλέξη Μπόλπαση (Whereswilder, Noise Figures, Cyanna Mercury) και των Church of the Sea, ενώ η μίξη και το mastering έγιναν απο τον Chris Common (Chelsea Wolfe, Omar Rodriguez Lopez, Emma Ruth Rundle). Στις 8 Φεβρουαρίου 2019 το ‘Anywhere but Desert’ κυκλοφόρησε σε κασέτα απο την A Man out of A Man Records, ενώ στις 13 Απριλίου 2019 ακολούθησε κυκλοφορία σε βινύλιο απο την Smash Records.

Το συγκρότημα έχει λάβει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ (Happening Now, Cult of the Amps, Templefest), ήταν το opening act για τους Antimatter στις 24 Μαρτιου 2019 και στους The Murder Capital στις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ έκλεισε τον κύκλο συναυλιών για το  ‘Anywhere but desert’ με μια sold out εμφάνιση στην St. Paul’s Anglican Church στις 22 Φεβρουαρίου 2020. Το 2022 συναυλιακά ξεκίνησε με τον πιο δυνατό τρόπο, με μια support εμφάνιση για τους Mother of Millions στο Gagarin 205.

https://www.facebook.com/ChurchoftheSea

https://churchofthesea.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/churchofthesea

Hypnotic Nausea

Η μπάντα δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2013 και έχει συμμετάσχει σε αρκετά live και φεστιβάλ δίπλα σε μπάντες όπως οι Crippled Black Phoenix, Duel, Yawning Man, Sasquatch, Planet of Zeus, 1000Mods, Naxatras, Tuber, Need, Gus G, Nightstalker κ.α.

Με εμμονή στον αναλογικό ήχο και έχοντας ως καλλιτεχνικό αυτοσκοπό τη δημιουργία επιβλητικών ηχοτοπίων και συναισθηματικά φορτισμένης ατμόσφαιρας, οι Hypnotic Nausea δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβαίνουν σε stages σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας.

Το 2015 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο concept album τους “Hypnosis”, παρουσιάζοντας ένα κράμα ηλεκτρικής riffολογίας και ηλεκτρονικών στοιχείων κάτω από ένα σαουντρακικό πρίσμα. Κάθε κομμάτι του Hypnosis παραλληλίζεται με ένα από τα στάδια της ύπνωσης, με σκοπό την ενδελεχή εσωτερική ανασκόπηση του ατόμου και την ψυχική του ίαση από την υπνωτισμένη κοινωνία που το “μόλυνε”.

Στις αρχές του 2019 κυκλοφορούν μέσω της Ikaros Records το δεύτερο concept album τους “The Death of All Religions”, εστιάζοντας στους τρόπους που λειτουργεί η οργανωμένη θρησκεία στα πλαίσια μιας κοινωνίας που δεν έχει αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες ώστε να αποφύγει την πνευματική υποδούλωση.

Αυτό τον καιρό η μπάντα βρίσκεται στην διαδικασία παραγωγής του τρίτου της album.

https://www.facebook.com/hypnoticnausea

https://hypnoticnausea.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/hypnoticnausea/



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read


Newsletter