28Μαρτίου2024

Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 20:18 Γράφτηκε από: 

Οι MOTHER OF MILLIONS live στο Gagarin 205

Οι Mother of Millions ανεβαίνουν την Παρασκευή 13 Μαΐου με το νέο τους EP “Orbit” στη σκηνή του Gagarin 205. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Church of the Sea.

Δελτίο Τύπου

Οι Mother of Millions επιστρέφουν για μία μοναδική live εμφάνιση στο Gagarin 205.

Την Παρασκευή, 13 Μαΐου, οι Mother of Millions ανοίγουν ένα νέο συναυλιακό κεφάλαιο στο Gagarin 205. Μια απ'τις καλύτερες και πιο ενεργές δισκογραφικά μπάντες της ακμάζουσας ελληνικής σκηνής, έρχεται για να επιβεβαιώσει ότι μόνο τυχαία δεν είναι πορεία που έχουν διαγράψει, μετρώντας 14 χρόνια από την ίδρυση τους.

H ιστορία τους ξεκινά το 2008 και βασίζεται σίγουρα στις μουσικές τους επιρροές, στις οποίες συναντάς συγκροτήματα οπως οι Porcupine Tree, οι Tool και οι Pink Floyd, αλλά και τις μπάντες που όρισαν τον όρο progressive metal παγκοσμίως. Οι Mother of Millions πρωτοστάτησαν στην άνοιξη της Progressive metal ελληνικής σκηνής, με τις κυκλοφορίες τους να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των καλύτερων δίσκων που έφτασαν στα πικάπ και τα ηχεία των fans του είδους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

To ντεμπούτο τους, Human κυκλοφόρησε το 2014 κι έλαβε εξαιρετικές κριτικές από το σύνολο σχεδόν του μουσικού τύπου. Ο δίσκος αποτέλεσε την απαρχή μιας συνεπούς δισκογραφικής πορείας  για τους Mother of Millions, οι οποίοι ωρίμαζαν κι εξελίσσονταν μουσικά και στιχουργικά ανά κυκλοφορία τους. Το 2017 ακολούθησε το Sigma, πριν το Αrtifacts βρει τη θέση που του αξίζει στην κορυφή της λίστας των πιο εμπνευσμένων albums του 2019.

Παράλληλα οι Mother of Millions γύρισαν πολλές από τις σκηνές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν το γεγονός ότι στο παρελθόν έχουν μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Leprous αλλά και οι Devin Townsend Project, ενώ κατέγραψαν και δύο ευρωπαϊκές περιοδείες όπου και απέσπασαν πλήθος κολακευτικών σχολίων κι εντυπωσιακών reviews.

Το 2019 δυστυχώς αποτέλεσε χρόνια επανεκκίνησης για το συγκρότημα, καθώς η απώλεια του keyboardίστα και αδερφικού φίλου Μάκη Τσαμκόσογλου τους έδωσε δύναμη και έμπνευση για να συνεχίσουν το έργο που τόσο αγαπούσε.

Με νέο υλικό στις αποσκευές τους μετά από 3 χρόνια οι Mother of Millions συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι μέσα από την κυκλοφορία του EP, Orbit το οποίο και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαΐου στο Gagarin 205, σε μια συναυλία που τόσο το συγκρότημα όσο και οι φίλοι του πρόσμεναν καιρό.

Special guests θα είναι οι Church of the Sea οι οποίοι θα παρουσιάσουν το εξαιρετικό doom-gaze υλικό τους!

Πληροφορίες

Εισιτήρια γενικής εισόδου 15 ευρώ

(συμπεριλαμβανομένου του κόστους ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά μέσω του www.ticketmaster.gr 

Tηλέφωνο: 21 1198 1535

Φυσικό σημείο προπώλησης

Metal Era

Εμμανουήλ Μπενάκη 22

Τηλέφωνο: 21 0330 4133

Για περισσότερες πληροφορίες:

press@highpriority.gr

TICKETS 


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS
    Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

Also Read

  • Οι MOTHER OF MILLIONS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Οι Mother of Millions, ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του εγχώριου prog ήχου, κλείνουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο WE, με special guests στην Αθήνα τους We.Own.the.Sky και opening act και στις δύο εμφανίσεις τους Allen’s Hand.

  • Το πρόγραμμα των συναυλιών των RIVERSIDE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των συναυλιών των Πολωνών progsters Riverside, αυτή την Κυριακή (1/10) στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη με τους Within Progress και τη Δευτέρα (2/10) στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα με τους Mother of Millions.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνέχεια του ROCKWAVE FESTIVAL στο TerraVibe Park

    Ανακοινώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνέχεια του Rockwave Festival, αύριο Παρασκευή (7/7), το Σάββατο (8/7) και την Κυριακή (9/7) στο TerraVibe Park.

  • Οι MOTHER OF MILLIONS στο ROCKWAVE FESTIVAL

    Οι Mother of Millions προστίθενται στο line-up της 9ης Ιουλίου στο Rockwave Festival κάτω από τους Villagers of Ioannina City και τους 1000mods, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται οι Sadhus “The Smoking Community”, Project Renegade, Soundtruck και Ganzi Gun.

  • Οι MESSA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι του doom/ambient ήχου Messa έρχονται την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο Κύτταρο και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο Eightball, με opening acts τους Church of the Sea και The Temple αντίστοιχα.


Newsletter