29Μαρτίου2024

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 11:38 Γράφτηκε από: 

Οι EPICA στο RELEASE ATHENS 2022

Οι Epica ανεβαίνουν την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 στη σκηνή του Release Athens στην Πλατεία Νερού, πλαισιώνοντας τους Sabaton και τους Blind Guardian.

Δελτίο Τύπου

Το Release Athens υποδέχεται τους μεγαλοπρεπείς Epica. Η μπάντα από την Ολλανδία θα πλαισιώσει τους Sabaton και Blind Guardian την Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022, στην Πλατεία Νερού, σε μία πολύ μεγάλη βραδιά για τους οπαδούς του heavy metal η οποία προβλέπεται, πλέον στην κυριολεξία, επική!

Epica πλησιάζουν τα 20 χρόνια ζωής και παραμένουν μια σταθερή υπερδύναμη για το symphonic metal! Από το ντεμπούτο τους, "The Phantom Agony" (2002) και το εμβληματικό "Design Your Universe" (2009), που τους πήγε σε άλλο επίπεδο, μέχρι το εξαιρετικό φετινό, "Ωmega", η θεϊκή φωνή της Simone Simons "κοντράρεται" με την σφοδρότητα του ηγέτη της ολλανδικής μπάντας, Mark Jansen, με μνημειώδη αποτελέσματα.

Η μουσική τους εξελίσσεται και μαζί γιγαντώνεται το κοινό τους, ήδη πολυπληθές και στην Ελλάδα. Ένα επικό αμάλγαμα ορχηστρικής ομορφιάς, progressive κομψότητας και επιθετικών riffs που οδηγεί σε έναν κολοσσιαίο ήχο.

Το "Ωmega" είναι ακριβώς αυτό και μαζί ένας δίσκος ενότητας και αγάπης μεταξύ των μελών. Το 13λεπτο "Kingdom of Heaven pt 3 - The Antediluvian Universe" είναι από τα πιο συγκινητικά και φιλόδοξα τραγούδια τους, το φινάλε μιας μεταφυσικής τριλογίας!

Follow Epica:

Official Website

Facebook 

Instagram 

Twitter 

YouTube

Spotify 

Η προπώληση συνεχίζεται προς 45€.  Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 100€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμα πλέον τρία διαφορετικά διήμερα εισιτήρια για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022, κερδίζοντας ένα σημαντικό ποσό:

1. Sabaton, Blind Guardian, Epica (21/7/22, Πλατεία Νερού) + Manowar, Rotting Christ & more tba (22/2/22, Πλατεία Νερού) προς 75€ (κέρδος 15€)

2. Sabaton, Blind Guardian, Epica (21/7/22, Πλατεία Νερού) + Judas Priest & more tba (15/7/22, Κλειστό Φαλήρου) προς 75€ (κέρδος 15€)

3. Sabaton, Blind Guardian, Epica (21/7/22, Πλατεία Νερού) + Slipknot & more tba (23/7/22, Πλατεία Νερού) προς 90€ (κέρδος 15€)

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί ισχύουν κανονικά.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα releaseathens.gr / viva.gr 

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, προσφορές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr 

To 2022, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα “Release The Earth From Plastic”. Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Περισσότερα, σύντομα.

Follow Release Athens:

Official Website 

Facebook 

Instagram

TikTok 

YouTube 

Spotify

Twitter



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι LUNARSEA και οι SCARFLOOD στο CHANIA ROCK FESTIVAL

    Οι Ιταλοί melodic death metallers Lunarsea και οι Ρεθυμνιώτες rockers/metallers Scarflood κλείνουν το line-up της πρώτης ημέρας του Chania Rock Festival, ανεβαίνοντας την Παρασκευή 26 Ιουλίου στη σκηνή του Θεάτρου Ανατολικής Τάφρου στο πλευρό των Blind Guardian και Exodus.

  • Οι SOFI TUKKER στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας σαν σημείο αναφοράς την αγάπη τους για τη βραζιλιάνικη μουσική και κουλτούρα, οι Sofi Tukker φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εντυπωσιακό τους σόου, την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού, όπου θα μοιραστούν τη σκηνή με τους Duran Duran.

  • Οι EXODUS στο CHANIA ROCK FESTIVAL

    Οι ιστορικοί thrashers Exodus έρχονται την Παρασκευή 26 Ιουλίου στο Chania Rock Festival, ανεβαίνοντας στη σκηνή του Θεάτρου Ανατολικής Τάφρου στο πλευρό των Blind Guardian.

  • Οι TRAMHAUS στο RELEASE ATHENS

    Έτοιμοι να αποτελέσουν το επόμενο πολυσυζητημένο όνομα του ευρωπαϊκού μουσικού στερεώματος, οι Tramhaus θα βρεθούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο πλευρό των Pulp, The Smile και Ride στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.


Newsletter