28Μαρτίου2024

Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 22:49 Γράφτηκε από: 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ και ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΙΩΤΗΣ στην Τεχνόπολη

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης ανεβαίνουν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της Τεχνόπολης, με τραγούδια από το “Λύκοι στη Χώρα των Θαυμάτων” και παλαιότερο υλικό.

Δελτίο Τύπου

Γιάννης Αγγελάκας - Νίκος Βελιώτης

Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων και άλλες ιστορίες λάιβ.

Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η προπώληση θα ανοίξει σύντομα

Έναρξη 21:00

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης με τον Φώτη Σιώτα, τη Σοφία Ευκλείδου και τον Ηλία Μπαγλάνη, τους μουσικούς που παρουσίασαν πέρυσι στο Ηρώδειο τον δίσκο "Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων", ξαναβρίσκονται φέτος για μια παράσταση με αποσπάσματα από το συγκεκριμένο δίσκο καθώς και από τις παλιότερες συνεργασίες του Γιάννη Αγγελάκα με το Νίκο Βελιώτη.

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Ταχτσίδης - Μίμης Κωνσταντινίδης

Επιμέλεια φωτισμού: Νίκος Κεχαγιάς

Γιάννης Αγγελάκας - Νίκος Βελιώτης

Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων και άλλες ιστορίες λάιβ.

Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η προπώληση θα ανοίξει σύντομα

Έναρξη 21:00

Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30

Ακολουθήστε τον Γιάννη Αγγελάκα:

Facebook 

Instagram 

Youtube 

Spotify 

Zuma Communications

Consulting, Public Relations, Culture

zumacom.gr 

facebook * instagram * linkedin

Χαρά Ζούμα | t. 210 3224765 | 6980 571057 | chara@zumacom.gr

Νίνα Αλτάνη | t. 6985 560600 | nina@zumacom.gr



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS
    Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

Also Read

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ με δημιουργούς της νεότερης γενιάς στο Gazarte

    Επιλέγοντας δημιουργούς της νεότερης γενιάς και τραγουδώντας μαζί τους επί σκηνής, ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει τη μουσική συνάντηση “Ανατέλλω” με το Παιδί Τραύμα, τη Sophie Lies και opening act τους Turboflow3000, την Πέμπτη 11 Απριλίου στο Gazarte.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στα ROCKWAVE NIGHTS στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει την “Ηλεκτρική Καρέκλα”, μια περιπέτεια γεμάτη μουσική από την πλούσια διαδρομή του, την Τετάρτη 26 Ιουνίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων.

  • Oι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ + 100ºC στην Τεχνόπολη

    Οι Γιάννης Αγγελάκας & 100ºC στήνουν μια συναυλία-γιορτή τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, με special guest το Παιδί Τραύμα.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στο Ηρώδειο

    Ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου την “Ηλεκτρική Καρέκλα στο Ηρώδειο”, έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στο Θέατρο Κήπου

    Οι Γιάννης Αγγελάκας & 100°C ανεβαίνουν την Κυριακή 11 Ιουνίου στη σκηνή του Θεάτρου Κήπου στη Θεσσαλονίκη, με special guests τα Υπόγεια Ρεύματα.


Newsletter