19Απριλίου2024

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 19:47 Γράφτηκε από: 

Ο THEODORE με τη ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ live στο Θέατρο Κήπου

Ο Theodore εμφανίζεται τη Δευτέρα 21 Ιουνίου με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής 2021 με ελεύθερη είσοδο.

Δελτίο Τύπου

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2021

"Theodore:

Floating & Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης"

Δευτέρα 21 Ιουνίου

Δημοτικό Θέατρο Κήπου

H Ευρωπαϊκή Ημέρα μουσικής θα γιορταστεί και πάλι με ζωντανές συναυλίες και η Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού, αφιερώνει μία ξεχωριστή συναυλία στην πιο μελωδική ημέρα του χρόνου.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης συμπράττει με τον Theodore, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Χάρη Ηλιάδη και υποδέχεται το κοινό της πόλης με έναν συνδυασμό κλασικών συνθέσεων και ηλεκτρονικής μουσικής, προσφέροντας μια μουσική μυσταγωγία που θα καθηλώσει και τους πιο απαιτητικούς.

Ο Theodore επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μία ξεχωριστή full band εμφάνιση σε σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του αλλά και νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια επαναπροσεγγίζονται με ειδικές ενορχηστρώσεις όπου τα απόκοσμα φωνητικά του συνδυάζονται με raw ηλεκτρικά ακούσματα και cinematic συνθέσεις για μια μαγική και ιδιαίτερη βραδιά. Ο ήχος του, ένα κράμα αντιθέσεων από ένα ευρύ ηχητικό πεδίο, ελίσσεται ανάμεσα στο μελαγχολικό, κλασικό και post-rock, αναμειγνύοντας αιθέριες μελωδίες με ψυχεδελικά ηχοτοπία.

Ο συνθέτης, performer και πολυοργανίστας Theodore, έχει πραγματοποιήσει περιοδείες σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Έχει στο ενεργητικό του τρία άλμπουμ, εκ των οποίων τα “It Is Βut It’s Not” και “Inner Dynamics”, έγιναν διεθνώς γνωστά. Για το “It Is Βut It’s Not” συνεργάστηκε πρώτη φορά με τον παραγωγό Ken Thomas (Sigur Rós, Moby, M83) και ερμήνευσε ζωντανά τις συνθέσεις του στο φημισμένο Abbey Road Studio 2 στο Λονδίνο. Η επόμενη κυκλοφορία του, το “Inner Dynamics”, ταξίδεψε σε τρία στούντιο: το Clouds Hill στο Αμβούργο, το Black Rock στη Σαντορίνη και το Katara Studio στη Ντόχα, όπου διανθίστηκε με τους μαγευτικούς ήχους της Φιλαρμονικής του Κατάρ. Πλέον ετοιμάζει το νέο του άλμπουμ με δημιουργίες εμπνευσμένες από την εξερεύνηση του διαστήματος.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 21.00 στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου

Σας καλούμε όλους σε μια ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη όπου ο electro, post-rock ήχος του Theodore θα συναντήσει την κλασική δημιουργία της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης δημιουργώντας μια πολυπολιτισμική γιορτή της μουσικής.

INFO

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2021

"O Theodore συμπράττει με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης"

Είσοδος Ελεύθερη - ώρα προσέλευσης 20:00

Περιορισμένος αριθμός θεατών

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων

Follow Theodore

Facebook / Instagram / Spotify

Follow United We Fly

https://unitedwefly.com 

Facebook / Instagram / Youtube

Επικοινωνία – Προβολή στα Media

Zuma Communications

Consulting, Public Relations, Culture

facebook * instagram * linkedin

Χαρά Ζούμα | t. 210 3224765 | m. 6980 571057 | chara@zumacom.gr

Κίρκη Λιατοπούλου | t. 210 3224765 | m. 694 8085803 | kirki@zumacom.gr


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read

  • O THEODORE live στο Six D.O.G.S

    Ο Theodore παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ την Παρασκευή 11 Μαρτίου στο Six D.O.G.S.

  • Ο THEODORE live στο Lunar Space

    Ο Theodore εμφανίζεται την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου σε μεταμεσονύχτιο live στο Lunar Space.

  • Συναυλία του THEODORE στον Κήπο του Μεγάρου

    Ο Theodore εμφανίζεται την Παρασκευή 16 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

  • Συναυλία του THEODORE στο Temple

    Ο Theodore εμφανίζεται με παλιό και νέο υλικό την Πέμπτη 30 Μαΐου στο Temple. Μαζί του θα βρίσκεται η Danai Nielsen.

  • Το line-up του TASTE THE MUSIC στην Αγγλικανική Εκκλησία

    Οι Theodore, Elektronik Meditation feat. Σαβίνα ΓιαννάτουΧάρης Λαμπράκης, Sworr., Σοφία Σαρρή & Πέτρος Λαμπρίδης, Τεφλόν, Moa Bones, Vassilina και Afformance συμμετέχουν στη σειρά συναυλιών Taste the Music, που πραγματοποιείται από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαΐου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.


Newsletter