Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 11:15 Γράφτηκε από: 

Ο PAROV STELAR στο RELEASE ATHENS 2022

Ο Parov Stelar έρχεται το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στο Release Athens στην Πλατεία Νερού, ενώ την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 εμφανίζεται στο Fix Factory of Sound Open Air στη Θεσσαλονίκη.

Δελτίο Τύπου

Το Release Athens 2022 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού.

Ο διάσημος Αυστριακός καλλιτέχνης και η καταπληκτική μπάντα του θα μας χαρίσουν μία βραδιά αποθέωση της διασκέδασης και του ασταμάτητου χορού, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Ο Parov Stelar θα εμφανιστεί και στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στο Fix Factory Of Sound Open Air!

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες. Σύντομα, θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του voucher και τις επιλογές που θα σας δοθούν.

Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Η προπώληση για το Release Athens συνεχίζεται προς 32 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με τρέχουσα τιμή τα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr 

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Yoleni's και Viva Spot Τεχνόπολης

Όπως προαναφέραμε, o Parov Stelar θα εμφανιστεί και στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στο Fix Factory Of Sound Open Air (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014).

Η προπώληση συνεχίζεται προς 30 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / viva.gr & fixfactoryofsound.gr 

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Wind

O Marcus Fuereder, γνωστός σε όλους μας ως Parov Stelar, είναι ο καλλιτέχνης που καθιέρωσε τον όρο Electro Swing. Μάγεψε το κοινό από την αρχή της καριέρας του, κατακτώντας παράλληλα το ραδιοφωνικό airplay, με μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες, όπως τα "Catgroove", "Booty Swing", "All Night", "The Princess", "Chambermaid Swing", "The Sun", "Matilda" και πολλά ακόμα.

Η μεγάλη του δύναμη παραμένει η σκηνική του παρουσία, παρέα με την πολυμελή μπάντα του. Πλέον, μετράει περισσότερα από 1.000 shows, με απανωτά sold-out σε εμβληματικούς χώρους όπως το Play Station Theater στη Νέα Υόρκη, το Alexandra Palace στο Λονδίνο και το Zenith στο Παρίσι, αλλά και σε πολλά σπουδαία φεστιβάλ, όπως τα Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza, Pukkelpop, μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, είναι περιζήτητος remixer - με συνεργασίες από Tony Bennett & Lady Gaga μέχρι Lana Del Rey, Lukas Graham, Marvin Gaye, Bryan Ferry - ενώ έχει ντύσει με τη μουσική και τα τραγούδια του αμέτρητες διαφημίσεις, ταινίες και σειρές.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του, "Voodoo Sonic - The Trilogy", χωρίζεται σε τρία μέρη που κυκλοφόρησαν από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020. Ένα ακόμα ταξίδι προς τη μουσική ελευθερία και την εξερεύνηση νέων ηχητικών τοπίων που φαίνεται πως θα τον οδηγήσει ακόμα ψηλότερα.

Σε κάθε περίπτωση, αν η ερώτηση που κάνεις στον εαυτό σου είναι "πως θα διασκεδάσω;" o Parov Stelar είναι η απάντηση! Το ελληνικό κοινό το γνωρίζει, ίσως καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο, γι' αυτό και δίνει πάντοτε βροντερό παρών στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Links:

Official website

Facebook

YouTube 

Instagram 

Twitter

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στo releaseathens.gr 

Το 2022, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα “Release The Earth From Plastic”. Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι SOFI TUKKER στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας σαν σημείο αναφοράς την αγάπη τους για τη βραζιλιάνικη μουσική και κουλτούρα, οι Sofi Tukker φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εντυπωσιακό τους σόου, την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού, όπου θα μοιραστούν τη σκηνή με τους Duran Duran.

  • Οι TRAMHAUS στο RELEASE ATHENS

    Έτοιμοι να αποτελέσουν το επόμενο πολυσυζητημένο όνομα του ευρωπαϊκού μουσικού στερεώματος, οι Tramhaus θα βρεθούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο πλευρό των Pulp, The Smile και Ride στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι RIDE στο RELEASE ATHENS

    Οι ιστορικοί Ride έρχονται με νέο δίσκο την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού, για να μας χαρίσουν μαζί με τους co-headliners Pulp και Smile μια βραδιά γεμάτη με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του εναλλακτικού rock των τελευταίων 30 χρόνων.

  • Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο RELEASE ATHENS

    Σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της πλούσιας καριέρας του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανεβαίνει το Σάββατο 29 Ιουνίου στη σκηνή του Release Athens στην Πλατεία Νερού.